eDivisie levert Ajax meer dan miljoen views

BVeenstra, 07-03-2018 om 13:40, 2752 views, Twitter | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

De eDivisie trekt op YouTube veel bekijks. Vooral de wedstrijden van Ajax in de eDivisie, gespeeld door eSporter Dani Hagebeuk, trekken veel kijkers. Dit laat commercieel directeur Menno Geelen weten via Twitter.

De wedstrijden worden altijd eerst op FOX Sports uitgezonden, waarna ze enkele dagen later ook op YouTube verschijnen. Zodoende blijkt dat de wedstrijden daar veel worden bekeken. Dit seizoen (sinds oktober) leverde wedstrijden van Ajax in de eDivisie al meer dan een miljoen views op op YouTube.

Ook de andere clubs trekken veel kijkers. Zo staat PSV tweede met bijna zeshonderdduizend views en staat Feyenoord vierde met iets meer dan vijfhonderdduizend views.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Dat zegt mij dat ze dit dus beter op kunnen doeken. Een miljoen views op jaarbasis stelt geen ruk voor. Er word nu vooral gedaan alsof dit een prestatie van formaat is en het om euro's gaat. Het kost meer dan het oplevert.
0 0
Cleo9
Ik kijk ieder weekend 2-3 live wedstrijden maar die hele eDivisie kan mij gestolen worden.
0 0
Oliveira
Ik vraag me echter af waar deze kijkcijfers op gebaseerd zijn. Zijn deze circa 1 miljoen mensen voor Ajax of zijn het gamers die toevallig een keer op een video hebben geklikt. deze statistieken zijn nogal leeg en nutteloos zonder context.
0 0
ajaxxx023
In YouTube land stelt dit helemaal niks voor. Nederlandse vloggers kunnen al meer dan 1 miljoen views pakken met een enkele vlog (zonder alle marketing en onkosten etc). Verspild geld dit.
1 0
Lazell
En mensen snappen maar niet waarom Ajax hieraan mee doet.
1 0
mgtow
Feyenoord heeft echt een trouw legioen hoor en ja inderdaad Eindhoven is dé voetbalhoofdstad van Nederland wat zeg ik... De wereld! Moehahha yeah right.
0 0
AFCA-B93
E-Divisie he, geen Eredivisie haha
0 0
Dit is mijn club
Haal Ajax weg uit de eredivisie en de kijkcijfers zakken als een pudding in elkaar. Eindhoven voetbalhoofdstad, mijn reet.
2 0
Ajax4life16
Vind dit niet echt representatief voor hoe trouw de supporters zijn. Ik kijk deze bende ook niet, maar trouw aan Ajax ben ik wel.
2 0
afcas
slaan we tegenwoordig de nummer 3 over als we een lijstje maken?
0 0