El Ghazi emotioneel: 'Nouri verbroedert'

BVeenstra, 23-02-2018 om 11:45, 40292 views, Zackstube | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Voormalig Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi wordt nog altijd emotioneel als hij spreekt over Abdelhak Nouri. De vleugelspeler, die tegenwoordig bij Lille OSC speelt, vertelt erover tijdens de vlog van Zackstube.

Zack gaat in de video allereerst boodschappen doen met El Ghazi, waarna bij thuiskomst het koken kan beginnen. Het tweetal spreekt onder meer over de periode van de aanvaller bij Ajax. 'Het waren mooie tijden bij Ajax. Ik ging om met Kenny, Jaïro, Hakim, Riechedly en natuurlijk Abdelhak', vertelt El Ghazi, die daarna emotioneel wordt. 'Het is vervelend wat er is gebeurd. Ik bid elke dag voor hem. Ik ben ook naar zijn huis geweest en daar heb ik zijn vader en broers gezien. Het is niet te beschrijven, echt ongelooflijk. Ik moest ook huilen. Aan de andere kant, wat mooi is, is de impact van Nouri op de mensen. Hij verbroedert.'

Bij Lille OSC heeft El Ghazi het nu naar zijn zin. 'Ik speel alles, de club is tevreden en ik heb goede teamgenoten. In het begin was het wel even wennen. Voor het eerst was ik uit Nederland en ik had geen familie om mij heen. Nu ben ik eraan gewend, heb mijn plekje gevonden. Of ik ooit terugga naar Nederland? Je weet nooit wat de toekomst brengt. Misschien speel ik volgend jaar wel weer in Nederland.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nuff-said
Hij moest vragen of ie spijt had van zijn keuze voor nl elftal sinds marroko het zo goed doet nu. Daar ben ik benieuwd naar
0 0
MosesD
Goed man, oke man, ja man, nee man, lekker man.
5 -1
DavidFerr
Haha, dat was mij ook opgevallen.
0 0
Dexy
Respect Anwar!

Vind het nog altijd jammer dat hij de vorm van zijn eerste volledige basisseizoen (14/15) nooit echt door heeft weten te zetten, toen liet hij echt leuke acties zien. Hij werd in het seizoen 15/16 ook tactisch misbruikt door Frank, die hem de hele wedstrijd vastgeplakt aan de zijlijn liet staan met enkel en alleen maar de opdracht om hoge voorzetjes te geven. Kansloos eigenlijk.

Bij Lille speelt hij veel meer in een vrije rol: dus dan weer vanaf links, dan weer vanaf rechts, dan weer wat meer in het centrum. Dat ligt hem veel beter dan zijn rol in het Ajax van Frank de Boer.
4 -1
Bram410
Anwar is een goede gozer, prima instelling
3 -4
Leviathan
Je trainer omver duwen. Prima instelling... Zijn instelling is nou juist net niet prima
4 -5
DavidFerr
Dat is knap, iemand beoordelen op 1 moment.

Volgens jouw theorie zou Sneijder ook geen goede instelling hebben aangezien hij in 2004 naar Koeman zijn middelvinger opstak.
0 -1
Leviathan
Nee niet op 1 moment. Hij was geen onbetwiste basis speler meer en wou gelijk vertrekken en hij had ook regelmatig een hoop maniertjes zoals Ziyech alleen het verschil is dat Ziyech veel belangrijker is en beter.
0 0
Ferd
‘Misschien speel ik volgend jaar weer in Nederland’..... heeft psv een deal met Lille?
4 -3
Ajacied33
Het blijft altijd een open wond. Hopelijk kunnen we Nouri ooit weer horen praten en kan zijn familie weer van hem genieten. Bidden en/of hopen met zn allen op zo'n mirakel.... Sympathieke gast trouwens EL Ghazi
9 -2
ST
Ik blijf het jammer vinden dat hij weg is gegaan. Zou me niks verbazen als hij uiteindelijk via een omweg toch de top weet te halen.
2 -1
mehmetseuntjens
Sympathieke jongen die Anwar
4 -1
Ron403
Ik hoop zo dat die 34e titel voor Nouri gepakt wordt. Van het idee krijg ik al bijna tranen in mijn ogen.
4 -1
AFC Ajax
zou mooi zijn als dat in een thuiswedstrijd gebeurt zodat dat spandoek waar hij naar z'n rugnummer wijst uitgerold kan worden na afloop, of dat moet ook passen in zo'n uitvak.
7 -1
Bjorn
We spelen op 6 mei 2018 uit bij Excelsior. Daar past een spandoek die ik in mijn slaapkamer kan hangen nog niet in het uitvak.

Hopelijk dus thuis tegen AZ.
0 -1