'Engelse topclubs maken jacht op Kluivert'

sammekors, 22-02-2018 om 12:30, 11828 views, Talksport | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Justin Kluivert wordt nauwlettend gevolgd diverse Engelse grootmachten. Onder andere Manchester United en Chelsea zouden de jongeling in de gaten houden. Dat beweert het Britse Talksport.

De Telegraaf wist eerder al te melden dat Barcelona Kluivert op zijn lijstje heeft staan, maar de Catalaanse club is dus niet alleen. 'Arsenal, Chelsea, Manchester United and Tottenham Hotspur maken allemaal jacht op de 18-jarige', meldt Talksport.

Kluivert zelf gaf al aan liever naar Spanje te verhuizen dan naar Engeland. 'Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen', vertelde hij aan Helden. 'Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid?'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Stibba020
Zou hem een deadline geven van een maand. Tekent hij niet bij, dan mag hij banken en vertrekken..
0 0
EVH
Ja, van banken en niet spelen wordt hij echt veel meer waard...

Smart move
0 0
Stibba020
Ja met nog 1 jarige contract zal hij nog veel meer waard kunnen worden... En zijn we een bank of een voetbalclub? Smart move
0 0
brullie
Denk dat hij gewoon bijtekend. Al het is maar om Ajax een groot bedrag te gunnen als hij tussentijds vertrekt. Dat is normaal. Justin is een Ajacied en loopt echt niet zomaar weg, dat weiger ik te geloven. Raiola is hier de stoker en niet de familie Kluivert. Tekend tot 2022 en is misschien in de winterstop 2018 weg....
0 0
gi0vanni
Raiola staat er bekend om niet alleen iemand zijn zaakwaarnemer te zijn maar ook zijn 'vriend' dus is het niet gek dat Kluivert al heeft aangegeven te geloven dat je geen vier titels hoeft te hebben om te vertrekken en dat je gewoon op jonge leeftijd naar een betere club kwam. Hij zij dat hij daar eerst niet in geloofde dus zijn 'maatje' zal hem dat wel duidelijk hebben gemaakt.

Jaren terug was het al ene Ibrahimovic die op de laatste dag voor het sluiten van de transfermarkt voor 15 miljoen vertrok. Dat was niet echt netjes. Legendarische speler maar geen Ajax legende, hij vertrok hier voor echt iets neer te hebben gezet. Nu hoor ik dat Rioolaansluiting zijn zaakwaarnemer is. Verklaart een hoop.
0 0
gi0vanni
Bedoel Raiola. (Auto. correctie.)
0 0
KKoossiiee
Raiola heeft weer wat name dropping gedaan bij de pers.
Die springen er gretig ope en drijven de prijs op.
Kluivert dalijk weg voor een top salaris en een dikke bonus voor Mino.
Gewoon heel slim van Mino, Kluivert laten denken dat hij beter is en lekker cashen.
De grote vraag is wat Kluivert er echt aan heeft.
Met Zlatan ging dat perfect, maar in nagenoeg alle andere gevallen ging het niet crescendo met de carriere van de betrokkenen.
Althans niet sportief.
1 0
Joseph
Goed om te laten gaan, je hebt grotere talenten als de Ligt en Frenkie die Ajax wel dankbaar zijn, daar moeten we het van hebben. Justin zien we wel weer terug in de eredivisie als het toch tegen blijkt te vallen in de Premier League.
0 -1
Pierre Heno
Dat gaat ´m dus echt niet worden zo Justin.
0 0
rsvh88
Deze jongen is alleen met zichzelf bezig inplaats van het team. Van mij mag hij vertrekken deze zomer. Gaan we niks aan missen omdat het totaal nog geen dragende speler is.
1 -2
Sammy Sosa
Hier hecht ik geen waarde aan. Een quote uit het verleden. Wat transfergeruchten als intro en ja hoor, een hoop mensen weer opgenaaid. Knap staaltje stemmingmakerij van AS imo
1 0
EVH
45 miljoen plus twee talenten uit de jeugdopleiding van United, die AJAX zelf mag uitkiezen.

Zoiets.
0 -1
Sampaoli
Vertrek dan maar, ben er he-le-maal klaar mee. Arrogant jochie met een verschrikkelijk spelersmakelaar. Kluivert is een groot talent, maar is echt nog lang niet klaar voor het buitenland. Laat 'm maar gaan, zien we op zijn 22e weer terug bij PSV, of hij gaat een beetje rond Europa zwerven.
0 -6
Sterretje73
Huh ? Gaat het een beetje ? Kluivertje mag toch zeggen wat hij wil ? Of leef jij nog in de waanwereld waarin elke speler Ajax nog als het allerhoogst haalbare is ? Wake up 2 reality kerel...
7 0
Joseph
Zou fijn zijn als je Kluivertje zou horen, die begreep nog dat je eerst bij Ajax moest presteren voordat je naar het buitenland kijkt. Nu hoor ik alleen Raiola als ik naar hem luister, ik vraag mij echt af hoe hij denkt voetballend mee te kunnen op een hoger niveau, als het in de eredivisie al niet lukt constant te spelen..
0 0
Sampaoli
Als je niet ziet dat jouw ''Kluivertje'' Ajax deze zomer gaat verlaten omdat de roem hem naar zijn hoofd is gestegen (mede door Raiola) dan heb je een gigantische plaat voor je kop.
2 -7
Ajaxmax
Wellicht krijg jij gelijk over dat zwerven, maar laat die gozer lekker gaan als ie wil. Dat bepaal jij niet.
1 0
Red Devil
Die heeft allang besloten om te vertrekken deze zomer.
En die rioolrat gaat zijn zakken nogmeer vullen.
1 -1
Ozymandias
Als Kluivert verstandig is verlengt hij zijn contract bij Ajax tot medio 2022 met de afspraak dat als hij de volgende twee seizoenen een vaste basisspeler is ze hem in de zomer van 2020 laten gaan als er een goed bod van een mooie club in de (sub)top van Europa komt.
0 -2
brullie
er zal geen club zijn die dat in een contract zet dat hij een basisplaats gegarandeerd krijgt...
0 0
vdvaart23
Weetjewat pikkie? Doe maar gewoon. Dit gezeik en gelul kennen we. Raoila+contract "nog" niet tekenen+ zeer laag IQ= te vroeg naar buitenland.
Succes!
3 -3
amthree
Die raiola is gewoon een vuile rat hij flikt het ook bij ac milan met donnarumma die nu naar psg gaat.
1 0
3*stars*3
Ja hij blijft maar bezig, die duivel.
Waar heb je trouwens gelezen dat Donnarumma naar PSG gaat?

Ook zo apart dat de oudere broer van Donnarumma reserve keep is bij Milan.
Die Mino blijft een druk baasje en heeft ongelofelijk veel macht en flikt het zelfs bij grote clubs....
0 0
amthree
Voetbal primeur.
0 0
zwollie
Gauw in de zomer verkopen, zijn we ook van dit gezeur af.
2 -3
behangdelul
Misschien moet Justin maar lekker vertrekken. Loopt naast zijn schoenen, laat het amper op het veld zien en wil maar niet bijtekenen. Scheelt ons in ieder geval een dagelijks ergernistopic.
7 -5
vak114
Zondag maar gelijk lekker op de bank zetten deze bijdehante praatjesmaker.
5 -5
Ajax4life16
Ik zie hem niet meer bijtekenen. Denk dat hij deze zomer voor zo'n 15-20 miljoen naar een Europese topclub verhuist en daar gigantisch op zijn muil gaat. Maar laten we hopen dat hij gewoon bijtekend haha.
1 -2
Joseph
Schijnt dat PSV hem voor dat bedrag gaat kopen, hij wordt dan eerst uitgeleend aan een Europese topclub, zodat hij over 2 jaar kan proberen bij jong PSV een plekje af te dwingen bij het eerste..
0 -5
3*stars*3
Tja Spurs staat er ook bij.
Deze jongen vertrekt sowieso maar echt onbegrijpelijk dat hij niet wilt inzien dat er spelers daar mislukken, die veel meer hebben laten zien.

-Verhaal Depay kennen we.
-Musonda jr doet niet onder voor Kluivert maar krijgt weer geen kans bij Chelsea en is verhuurd.
-Rashford is een supertalent maar vertrekt waarschijnlijk bij United omdat hij minder speelt.
-Lacazette is een miljoenenaankoop maar schuift nu aan de kant voor een andere miljoenenaankoop.
-Jansen vertrok als NL topscorer etc.

Allemaal spelers die veel meer hebben laten zien op hoog niveau (WK, EK, CL, PL, La Liga etc) maar ze hebben daar in Engeland schijt en weinig geduld.
Presteer je niet? On to the next one.
Als hij vertrekt is het echt ongelofelijk dat Kluivert zo verblind en dom is.
Maarja wel lekker cashen met Mino -_-
2 -1
Beer
Ik zou het heel onverstandig vinden van Patrick als hij binnenkort al zou vertrekken. Als een topclub hem graag wil inlijven, dan willen ze dat over 3 jaar ook. Hij is er gewoonweg nog niet aan toe. Bij Ajax is hij verzekerd van speeltijd, wat goed is voor zijn ontwikkeling. Dat is bij topclubs nog maar de vraag. Als hij echt zo goed wordt als wij allemaal denken dan heeft hij nog tijd genoeg om bakken met geld te verdienen.
Die topclubs zien ook wel het potentieel van deze jongen in ,daarom gaan ze aan hem lopen trekken omdat hij met het aflopende contract voor relatief weinig is binnen te slepen.
1 0
3*stars*3
Justin zei laatst dat hij liever niet wilt dat Patrick ermee bemoeit.
Hij bespreekt het met zijn vrienden en broers...
1 0
blueberry
en zijn criminele moeder
1 -1
DavidFerr
Bij Tiki Taka Touzani zei hij juist dat hij opkijkt naar de carriere van zijn vader en zo iemand goed advies kan geven.
0 0
3*stars*3
Justin zegt van alles maar is gewoon in de war.

'Een zaakwaarnemer biedt je de mogelijkheden, maar ík ben degene die de keuzes maakt. Daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil.'

https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/110626/kluivert-over-toekomst-je-weet-het-nooit
0 -1
wendoo9
Het zou jammer zijn als deze jongen zou vertrekken. Snap dat sommige een beetje onsportief worden misschien om zijn vertrek maar deze jongen heeft wel heel veel kwaliteiten en daar kunnen we er niet om heen .Hij is nog maar 18 en dat zien de grote clubs ook wel. lees hier hij kan dit niet kan, geen rechtsback voorbij van het rechter rijtje kan,maar deze is jongen is wel een hele goeie voetballer en blijft niet onopgemerkt. Als je ziet hoe hij een bal uit de lucht plukt straalt wel kwaliteit uit en zijn snelheid zeg het maar !!
3 -1
Joseph
Hij heeft dus talent, dat ziet iedereen. Maar als je over kwaliteit wilt spreken, moet hij het toch minstens tegen het linker rijtje van de eredivisie laten zien en volgend seizoen in Europa bij Ajax.
Nu naar een club gaan waar kwaliteit belangrijk is, is je carrière de nek omdraaien. Zo ver is hij nog lang niet.
2 -5
wendoo9
18 jaar man wat wil je nou dat hij alle facetten van het voetbal nu al moet bezitten ?? Tuurlijk zou het beter zijn om hier nog te rijpen maar is en blijft een topper in wording !
4 -1
Joseph
En waar gaat hij rijpen? Bij Ajax of verhuurd aan Watford?
De voorbeelden zijn te groot van talenten die te vroeg naar een topclub zijn gegaan, slechts een uitzonderlijke enkeling haalt het. Kluivert heeft nog niet laten zien uitzonderlijk te zijn, dan moet je minstens in de eredivisie staande blijven.
Kluivert wordt alleen een topper als hij kiest voor speeltijd en een geleidelijke ontwikkeling. De Ligt was vorig seizoen verder dan Justin nu is, en is nu gewoon en ruime klasse beter dan Kluivert.
0 -3
Joseph
En vertellen die topclubs dan ook dat ze Kluivert in de 2e divisie willen stallen?
Kluivert heeft ontzettend veel potentie, maar is eigenlijk pas amper goed genoeg om bij Ajax een heel seizoen in de basis te staan. Die Bandé kan het hem volgend seizoen al moeilijk maken, dat is ook een jong en wisselvallig talent.
Kluivert moet nog Europees spelen en debuteren voor het Nederlands elftal, slaat nergens op dat het nu al gaat over een transfer. Een groot talent weet ook zijn beperkingen en daar gaat het waarschijnlijk mis bij Kluivert.
0 -3
Ruff Rhythim
Wie ben je nu al om JA te zeggen tegen (een van) de genoemde clubs?
0 -1
Joseph
Jong Ajax, dat is wat hij zou kunnen zeggen, bij dat niveau zit hij meer in de buurt dan het eerste van deze clubs..
0 -3
Ruff Rhythim
Met JA bedoel ik hier het tegenovergestelde van NEE...
0 0
Joseph
dat meen je..
0 -1
DrD3k
hij blijft gewoon maar wel voor zo hoog mogelijk salaris. Dat zou ik ook doen. Hij wil van Ajax naar Barca en dat gaat hem lukken. Maar eerst zal hij international willen worden. Hij lijkt me verstandig genoeg al denken we met zijn allen van niet.
4 0
amthree
Man ga dan gewoon weg zijn we van dit ook af...
0 -6
Turbo
Wat heeft Justin met deze berichtgeving te maken?
5 0
Joseph
Alleen dat Justin zelf zegt dat hij open staat voor een vertrek..
0 -6
Turbo
Dat heeft hij niet gezegd. En dat staat ook nergens in dit bericht.
3 0
Tnera
En nú is het klaar!
0 0
Suarez16_
Als je er 30 miljoen voor kan krijgen, waarom niet? Leuke speler, maar komt nog niet in de buurt van hoe belangrijk een Sanchez, Klaassen, De Ligt of Neres was/is. Zou voor hem beter zijn om nog 2 jaar bij Ajax te blijven. Kan me nog een actie herinerren waar hij 4 spelers van az uitspeeld alsof hij Maradona was, maar een week later tegen heereveen is hij onzichtbaar. Hij begint wel steeds constanter te worden, maar klaar voor Chelsea of Barcelona? Nee nog lang niet. depay was 3 stappen verder en kon het ook niet waar maken bij de absolute top.
1 -1
GerardAjax26
Hij is lang niet klaar voor dat niveau. Ga er vanuit dat zijn vader hem dat ook wel duidelijk maakt.
3 -1
Babayaka
In Engeland willen ze met selecties van 200spelers werken denk. Wat nou trainen en opbouwen. Gewoon nog wat kopen.
Kan niet wachten tot die zeepbel een x ploft
1 0
Joseph
Zeepbel gaat niet zo snel ploffen, het enige wat kan veranderen zijn regels. Bijvoorbeeld het aantal spelers dat je mag verhuren, of het zelfs helemaal verbieden om spelers te verhuren.
0 0
jaribombari
Zeepbel? Die engelse clubs hebben net weer een TV-deal gemaakt voor 5 jaar ter waarde van 300 miljoen miljard.
0 0
DavidFerr
300 miljoen miljard is wel een beetje overdreven ;-)
0 0
TheArrowMan26
Die gaat weg deze zomer...
0 -3
Redrum
Ach, als deze jongen een verstandige zaakwaarnemer heeft die het beste met hem voor heeft dan weet die hem wel wijs te maken dat hij nog niet goed genoeg is voor het buitenland. Oh wacht..
2 -1
AFC Ajax
zie hem er wel voor aan om gewoon te vertrekken na dit seizoen.
2 -2
Babayaka
Die vertrekt ook.
0 -4
jaribombari
Hij kwam zondag geeneens de rechtsback van Zwolle voorbij.
2 -1