'Ajax deed ook navraag bij Nagelsmann'

BVeenstra, 22-02-2018 om 08:10, 14663 views, Eurosport, SportBild | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax is één van de drie clubs die in het laatste anderhalf jaar navraag heeft gedaan naar Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann. Dat meldt het Duitse Eurosport op basis van berichtgeving van Sport Bild.

Naast Ajax zouden ook Internazionale en Valencia in die periode geïnteresseerd zijn geweest in de pas dertigjarige oefenmeester. Zelf heeft Nagelsmann ook zijn ambities. De trainer wil graag met een club deelnemen aan de Champions League en het liefst wil hij het miljardenbal ook winnen. Omdat Bayern München en Borussia Dortmund al voorzien zijn van een trainer lijkt een stap naar het buitenland nu het meest realistisch.

Met Mare Kosicke lijkt Nagelsmann in ieder geval over de juiste adviseur te beschikken. Kosicke bracht namelijk Jürgen Klopp onder bij Liverpool, terwijl David Wagner bij Huddersfield Town werd gestald. Opvallend genoeg deed Ajax in de winter wel zaken met Hoffenheim door Alfred Schreuder op te halen als nieuwe assistent-trainer van de nieuwe hoofdtrainer Erik ten Hag.

Met Jan Siemerink stelde Ajax onlangs een nieuwe teammanager aan. Ajax Showtime sprak erover met voormalig toptennisser Jacco Eltingh. Lees het interview hier.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Stel je eens voor, Ten Hag wordt al belachelijk gemaakt om hij in vakjargon praat (doordat Nederlandse sportjournalisten hun huiswerk niet doen en het ze daarom onbekend voorkomt) en dat valt in het niets als je Nagelsman hoort praten.
0 0
31xAjax
vakjargon? Ik hoor de trainers van de international topclubs nooit zo'n achterlijke onzin uitkramen. En de (voormalige) trainers van de nederlandse topclubs ook niet evenmin als onze (ex) bondscoaches.....
0 0
A'dam Oud-West
Ik hoor een man als Mourinho alleen maar onzin uitkramen.. geen idee of dat vakjargon betreft trouwens...
0 0
0184
Zou wat geweest zijn elke wedstrijd in de laatste minuut winnen
1 -1
WantAmsterdam
Alsof Ajax kans zou maken
3 -3
DrD3k
ben jij Ajax supporter of gewoon een kakkie?
0 -4
WantAmsterdam
Doe normaal man, ben Ajacied in hart en nieren, maar als je de Bundesliga volgt weet je dat zo iemand gewoon niet naar Ajax komt!
1 0
Ajacied33
Wo the fuck is Nagelsmann dat Ajax geen kans zou kunnen maken? Behalve het geld zou het een eer voor hem zijn om alleen al gelinkt te worden aan Ajax. Kom zeg...
0 -3
WantAmsterdam
Wie Nagelsman is? De jongste Trainer in de Bundesliga (30 jaar, toen hij 1899 overnam 28), die van een degradatiekandidaat en top club gemaakt heeft en waar ook Dortmund en Bayern interesse tonen! Word als het grootste trainerstalent van Duitsland gezien.
0 0
DrD3k
nou dan is Ajax toch een prima opstap voor de door jou genoemde clubs? Of ben ik nou gek aan het worden. wat een reactie zeg. Je eigen club zo degraderen....
1 -2
WantAmsterdam
Doe ik helemaal niet mar het is niet realistisch want Hoffenheim is van Dietmar Hopp, kan dus veel meer salaris betalen, ik zeg niet dat Hoffenheim beter is dan Ajax, dat denk ik helemaal niet maar denk gewoon niet dat Ajax enig kans maakt om hem te halen. Maar prima als ze het proberen en altijd voor het hoogst haalbare gaan, ook al blijkt hij achteraf onhaalbaar!
1 0
DrD3k
ja waarschijnlijk heb je nog gelijk ook. Het is nou eenmaal alleen om het geld te doen. Die man zal lachen om het salaris van Ajax en liever subtop Bundesliga doen. Helaas werkt de wereld zo.
1 0
WantAmsterdam
Precies!
0 0
DrD3k
Maar toch denk ik dat Nagelsman vereerd is met de interesse. Hij doet het oHij zou perfect passen bij Ajax, nieuwe (duitse) wind door de club. Jong en goed want daar staat Ajax voor.
1 0
DrD3k
Sorry ging iets fout. Hij doet het geweldig bij Hoffenheim maar dat is volgens mij wel ZIJN club, de club waar hij wordt gedragen door heel de achterban. Een club als Ajax zou een perfecte vervolg stap zijn. En ik denk dat hij dat ook vindt, maar er nog niet klaar voor is. Misschien omdat hij vindt niet klaar te zijn met Hoffenheim of omdat hij vindt nog niet klaar te zijn voor een "moeilijke" club als Ajax. Dat is gissen, maar ik denk en hoop het eerste. Hij lijkt me nou juist iemand die het doet voor de eer en om zichzelf zo goed mogelijk te maken. Als hij 2 keer kampioen wordt bij Ajax neemt Bayern hem zonder twijfel. imo
1 0
WantAmsterdam
Je weet het nooit, denk wel dat hij weet wat Ajax voor het voetbal betekent heeft maar toch zie ik hem eerder naar een club in een grotere Competitie vertrekken, Dortmund is erg interesseert om hem overtenemen voor het nieuwe seizoen.
0 0
niquedegraaff
Dat riep men ook al jaren van een europese finale. Een straf op pessimisme; dat zou echt een vooruitgang zijn.
2 -2
WantAmsterdam
Heeft niets met pessimisme te maken, maar is gewoon onrealistisch, of volg je de Bundesliga niet, maar nogmaals prima dat Ajax ambitie toont!!
0 0
Sunstridr
Inter is heel instabiel en Valencia heeft weer alles van elkaar gezorteerd.

Zo Ik zou het kunnen zien lukken maar ik zou nog even wachten tot volgende jaar minstens.
1 0
OKP-AFCA
Beter proberen dan al direct roepen dat we toch geen kans maken.
3 0
WantAmsterdam
Daar heb je wel gelijk
0 0
RaynoFischer
Precies, Marc zei een paar jaar geleden ook dat we niks in Zuid-Amerika te zoeken hadden.
Nou nu hebben we er toch mooi Sanchez, Neres en Tagliafico daar vandaan gehaald :)
1 0
DrD3k
ging denk ik meer om de bedragen die je moet betalen daar en de risico's die er zijn. Nu we geld hebben kan alles
0 0
geendagsvlieg
Dit omdat Third-party ownership pas in 2015 verboden is door de FIFA.
4 0