Cassierra: 'Elke wedstrijd meer vertrouwen'

JipVR, 20-02-2018 om 18:31, 9593 views, AjaxTV | Ben je al Ajax-vakantie-proof?

Mateo Cassierra maakt zijn minuten tegenwoordig in Jong Ajax, waar hij weinig moeite heeft om het net te vinden. De spits ziet zichzelf dan ook elke week groeien en hoopt snel klaar te zijn voor het eerste elftal. 

'Ik word steeds beter, ik wil altijd een betere speler zijn. Op het veld, dat is voor mij het belangrijkst. Ik wil op het scorebord staan, assists geven en scoren. Elke wedstrijd heb ik meer vertrouwen. Ik speel mijn spel op het veld. Ik speel met gemak en maak het verschil waar het nodig is', spreekt de zelfverzekerde goaltjesdief tegenover AjaxTV

'Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga de goede kant op. Als jonge speler wil je natuurlijk zoveel mogelijk minuten spelen. Dit seizoen heb ik de kans om minuten te maken in de Eredivisie', weet Cassierra. 'Ik werk er hard voor om elke dag mee te kunnen doen en te scoren. Dat is mijn hoofddoel. Ik ben steeds dichterbij, dus ik moet alles eruit halen. Als ik op de bank zit, heb ik de kans om mee te spelen. Als ik daar niet kan spelen, kan ik natuurlijk met Jong Ajax meespelen. Ik heb er zin in en als ik kans spelen ben ik tevreden.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RSM
Succes. Ik hoop van harte dat het je lukt!
2 0
X-RaY
Geef die jongen een invalbeurt klaar.
3 0
foroloca
Ik krijg steeds meer vertrouwen in deze jongen, hij zeurt niet, werkt hard en beseft ook dat met hard werken je veel kan bereiken, laat zijn kop niet hangen en is nog jong genoeg. Nu moet een keer een kans krijgen en direct pakken als het moment daar is.
5 0
Jornnn
Brengen zodra je 2 goals marge hebt. Kan hij zich zonder te veel druk in de basis spelen.
6 0
WantAmsterdam
Verdient wel een kans
3 0
mistermiyagi
Deze jongen is nog maar 20 hè!
Ideaal als back up, verdient wel wat minuten.
6 0
trooop
Ik zie hem veel liever dan klaas, maar is cassierra van het niveau dat Ajax na zou moeten streven? Neen.
3 -3
DaNaRWaL
Ik denk dat we blij mogen zijn met twee super spitsen voor hem in de pikorde. Denk je eens in dat hij nu eerste of tweede spits was geweest..... er schieten nu alweer schrikbeelden in m’n hoofd van Sigthorsson, Zivkovic en nog meer van die nét niet spitsen (voor Ajax). Ik hoop inderdaad ook zo dat het een goede spits is en Ajax- waardig, maar ik vrees van niet.
1 -3
Synzo
JL niveau! niet minder.... maar zeker ook niet meer! Voor volgend jaar moet er een topspits bij. Met Dolberg geblesseerd heb je die nu niet lopen.... En die heb je toch echt wel nodig..... Zie Pec uit!
0 -3
ajax4ever01
Topspitsen haal je moeilijk binnen en als je ze zelf opleid zijn ze binnen de kortste keren pleite. Zo werkt het in de huidige voetbalwereld
0 0
amthree
Ik snap ajax niet hoor cassiera mag niet verhuurd worden aan een eredivisie club maar spelen in het eerste mag die ook niet. Geef hem een kans en gooi huntelaar op de bank tegen ado!
4 -3
Ozymandias
Hij wordt niet verhuurd omdat zijn grootste zwakte zijn positionering is. Een goede positionering leert hij sneller door met het eerste van Ajax mee te trainen en met Jong Ajax in de Jupiler League mee te spelen dan door verhuurt te worden aan een Eredivisie club.
4 -4
Lagasj
Ik vind hem naast tactisch ook technisch middelmaat, laat zich teveel terugzakken en kan een bal niet goed bij zich houden. Kortom, ik denk dat hij het niet gaat redden. Hoop zo dat ik ongelijk heb want het lijkt me een hele aardige jongen.
0 -2
DavidFerr
Techniek en zijn meevoetballende gedeelte vind ik nou juist een van de sterkste punten van Cassierra. Hij mag wel wat scherper voor de goal zijn en meer kansen creëren en afmaken.
3 0
NouridolbergNeres34
Verdiend gewoon een kans, huntelaar speelt gewoon heel matig. Cassierra laat het iedere week zien in de JL. Krijgt niet eens minuten door een invalbeurt, onbegrijpelijk.
4 -1
Van Reenen
Kampioenschap gaat dit seizoen boven alles, dus ook boven het proberen of speelminuten in het eerste elftal.
1 -2
NouridolbergNeres34
Ja maar als huntelaar niet thuisgeeft, geef je een ander de kans lijkt mij. Als je gemiddeld 6 kansen nodig hebt om te scoren ben je niet erg lekker bezig en meevoetballen kan die niet.
0 0
Web
Ben heel benieuwd waar hij staat. In de JL scoren is niet zo moeilijk. Dat niveau is wel heel matig. Kijk eens naar Boere, scoorde aan de lopende band vorig seizoen. Nu bij Twente heeft hij het ook heel moeilijk.

Als ze nu tegen Den Haag de wedstrijd eens sneller in slot gooien, kun je hem inbrengen.
2 -4
Piejotter
Dat beter worden heb ik gisteren tegen Oss zeker niet waargenomen. Hij heeft zeker kwaliteiten maar naar mijn gevoel doet hij daar te weinig mee. Hij zou meer peper in zijn reet moeten , als hij het karakter van KJH had dan zou het een stuk beter met hem zijn. Peper in zijn reet bedoel ik dat hij overkomt als wat nonchalant. Echter ik denk dat hij te bescheiden is en daardoor best wel wat brutaler in het veld mag zijn.
4 -7
FlyingDutchMan
Ben het volledig met je eens, vind helaas Cassierra nog heel wisselvallig. Lijkt soms dat gif te missen, net dat slimmigheidje om te scoren.
2 0
Ozymandias
Ik vind helemaal niet dat Cassierra meer peper in zijn reet nodig heeft. De energie die hij in zijn spel steekt is voldoende. Zijn grootste zwakte is nog steeds zijn positionering maar in dat aspect heeft hij het afgelopen anderhalve seizoen zeker een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ik verwacht dat Dolberg nog een seizoen blijft en daarna kan Cassierra (mits hij zich positioneel goed blijft ontwikkelen) hem mooi opvolgen. Tot die tijd heeft hij meer aan speeltijd met Jong Ajax in de Jupiler League dan aan een plaats op de bank van het eerste.
5 -1
@Maar7en
Toch schiet ie ze er goed in. Kan me ook de pot vorig jaar tegen PSV herinneren waarin hij heel sterk aan de bal was. Als toen zijn vizier al op scherp stond had ie nu niet meer bij Jong gezeten. Hij heeft het in zich om te slagen al zal het geen Van Basten worden.
4 0
RusselWestbrook
Raadselachtig waarom deze jongen niet een keertje in mag vallen.
10 0
WantAmsterdam
Precies. Brent voetballend veel meer dan Huntelaar.
1 0
Dusbaba
Nee hoor, gewoon niet goed genoeg. In zekere zin "raadselachtig" waarom hij nog steeds in Jong speelt. Maar ja, iemand heeft ooit eens besloten hem een meerjarig contract te geven en gedurende die tijd zit Ajax aan hem vast.
2 -11
P.Russo
Ik denk niet dat hij ‘niet goed genoeg is’. Vorig jaar had hij Dolberg en Traoré voor zich (laatstgenoemde deed het gewoon goed op die positie in afwezigheid van Dolberg). Dit jaar heeft/had hij Dolberg en Huntelaar voor zich. Tel daarbij op dat hij zich moest aanpassen na zijn overstap (niet elke Zuid-Amerikaanse speler staat er meteen zoals Sánchez) en nog aan bepaalde punten moest werken (positie kiezen en afwerken). Hij ontwikkelt zich goed in Jong en vindt dan ook dat hij wel eens wat speelminuten in het eerste verdient. Neres kreeg ook amper kansen tot september vorig jaar en toen hij er één kreeg pakte hij hem ook.
3 0
Dusbaba
Allemaal heel mooie verzachtende omstandigheden, maar iemand is goed genoeg voor Ajax1 of niet. Soms heb je pech dat er net op jouw plaats iemand staat die beter is en moet je wachten. Ik zie gewoon werkelijk helemaal niets in Cassierra ongeacht wie er op zijn plaats staat. Voor sommigen klinkt dat kennelijk hard (jong heeft nou eenmaal de gunfactor), maar iemand blij maken met een dooie mus is veel en veel erger. Dat zijn dezelfde mensen die gaan fluiten als hij weer drie kansen om zeep heeft geholpen.
1 -2
Ajax#1900
Gelukkig weer Huntelaar wel dermate te overtuigen dat hij altijd de volle 90 minuten moet uitspelen.
2 0
PJK54
gewoon zondag in de basis
11 -4
tonbelo
nu met de blessure van dolberg, vind ik het wel jammer dat hij geen speeltijd krijgt. je zou denken, probeer het eens....
12 0
bremovic
verdiend een kans
13 0