Cassierra: 'Elke wedstrijd meer vertrouwen'

JipVR, 20-02-2018 om 18:31, 10500 views, AjaxTV | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Mateo Cassierra maakt zijn minuten tegenwoordig in Jong Ajax, waar hij weinig moeite heeft om het net te vinden. De spits ziet zichzelf dan ook elke week groeien en hoopt snel klaar te zijn voor het eerste elftal. 

'Ik word steeds beter, ik wil altijd een betere speler zijn. Op het veld, dat is voor mij het belangrijkst. Ik wil op het scorebord staan, assists geven en scoren. Elke wedstrijd heb ik meer vertrouwen. Ik speel mijn spel op het veld. Ik speel met gemak en maak het verschil waar het nodig is', spreekt de zelfverzekerde goaltjesdief tegenover AjaxTV

'Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga de goede kant op. Als jonge speler wil je natuurlijk zoveel mogelijk minuten spelen. Dit seizoen heb ik de kans om minuten te maken in de Eredivisie', weet Cassierra. 'Ik werk er hard voor om elke dag mee te kunnen doen en te scoren. Dat is mijn hoofddoel. Ik ben steeds dichterbij, dus ik moet alles eruit halen. Als ik op de bank zit, heb ik de kans om mee te spelen. Als ik daar niet kan spelen, kan ik natuurlijk met Jong Ajax meespelen. Ik heb er zin in en als ik kans spelen ben ik tevreden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RSM
Succes. Ik hoop van harte dat het je lukt!
2 0
X-RaY
Geef die jongen een invalbeurt klaar.
3 0
Jornnn
Brengen zodra je 2 goals marge hebt. Kan hij zich zonder te veel druk in de basis spelen.
6 0
WantAmsterdam
Verdient wel een kans
3 0
mistermiyagi
Deze jongen is nog maar 20 hè!
Ideaal als back up, verdient wel wat minuten.
6 0
trooop
Ik zie hem veel liever dan klaas, maar is cassierra van het niveau dat Ajax na zou moeten streven? Neen.
3 -3
DaNaRWaL
Ik denk dat we blij mogen zijn met twee super spitsen voor hem in de pikorde. Denk je eens in dat hij nu eerste of tweede spits was geweest..... er schieten nu alweer schrikbeelden in m’n hoofd van Sigthorsson, Zivkovic en nog meer van die nét niet spitsen (voor Ajax). Ik hoop inderdaad ook zo dat het een goede spits is en Ajax- waardig, maar ik vrees van niet.
1 -3
Synzo
JL niveau! niet minder.... maar zeker ook niet meer! Voor volgend jaar moet er een topspits bij. Met Dolberg geblesseerd heb je die nu niet lopen.... En die heb je toch echt wel nodig..... Zie Pec uit!
0 -3
ajax4ever01
Topspitsen haal je moeilijk binnen en als je ze zelf opleid zijn ze binnen de kortste keren pleite. Zo werkt het in de huidige voetbalwereld
0 0
amthree
Ik snap ajax niet hoor cassiera mag niet verhuurd worden aan een eredivisie club maar spelen in het eerste mag die ook niet. Geef hem een kans en gooi huntelaar op de bank tegen ado!
4 -3
Ozymandias
Hij wordt niet verhuurd omdat zijn grootste zwakte zijn positionering is. Een goede positionering leert hij sneller door met het eerste van Ajax mee te trainen en met Jong Ajax in de Jupiler League mee te spelen dan door verhuurt te worden aan een Eredivisie club.
4 -4
Lagasj
Ik vind hem naast tactisch ook technisch middelmaat, laat zich teveel terugzakken en kan een bal niet goed bij zich houden. Kortom, ik denk dat hij het niet gaat redden. Hoop zo dat ik ongelijk heb want het lijkt me een hele aardige jongen.
0 -2
DavidFerr
Techniek en zijn meevoetballende gedeelte vind ik nou juist een van de sterkste punten van Cassierra. Hij mag wel wat scherper voor de goal zijn en meer kansen creëren en afmaken.
3 0
NouridolbergNeres34
Verdiend gewoon een kans, huntelaar speelt gewoon heel matig. Cassierra laat het iedere week zien in de JL. Krijgt niet eens minuten door een invalbeurt, onbegrijpelijk.
4 -1
Van Reenen
Kampioenschap gaat dit seizoen boven alles, dus ook boven het proberen of speelminuten in het eerste elftal.
1 -2
NouridolbergNeres34
Ja maar als huntelaar niet thuisgeeft, geef je een ander de kans lijkt mij. Als je gemiddeld 6 kansen nodig hebt om te scoren ben je niet erg lekker bezig en meevoetballen kan die niet.
0 0
Web
Ben heel benieuwd waar hij staat. In de JL scoren is niet zo moeilijk. Dat niveau is wel heel matig. Kijk eens naar Boere, scoorde aan de lopende band vorig seizoen. Nu bij Twente heeft hij het ook heel moeilijk.

Als ze nu tegen Den Haag de wedstrijd eens sneller in slot gooien, kun je hem inbrengen.
2 -4
Piejotter
Dat beter worden heb ik gisteren tegen Oss zeker niet waargenomen. Hij heeft zeker kwaliteiten maar naar mijn gevoel doet hij daar te weinig mee. Hij zou meer peper in zijn reet moeten , als hij het karakter van KJH had dan zou het een stuk beter met hem zijn. Peper in zijn reet bedoel ik dat hij overkomt als wat nonchalant. Echter ik denk dat hij te bescheiden is en daardoor best wel wat brutaler in het veld mag zijn.
4 -7
FlyingDutchMan
Ben het volledig met je eens, vind helaas Cassierra nog heel wisselvallig. Lijkt soms dat gif te missen, net dat slimmigheidje om te scoren.
2 0
Ozymandias
Ik vind helemaal niet dat Cassierra meer peper in zijn reet nodig heeft. De energie die hij in zijn spel steekt is voldoende. Zijn grootste zwakte is nog steeds zijn positionering maar in dat aspect heeft hij het afgelopen anderhalve seizoen zeker een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ik verwacht dat Dolberg nog een seizoen blijft en daarna kan Cassierra (mits hij zich positioneel goed blijft ontwikkelen) hem mooi opvolgen. Tot die tijd heeft hij meer aan speeltijd met Jong Ajax in de Jupiler League dan aan een plaats op de bank van het eerste.
5 -1
@Maar7en
Toch schiet ie ze er goed in. Kan me ook de pot vorig jaar tegen PSV herinneren waarin hij heel sterk aan de bal was. Als toen zijn vizier al op scherp stond had ie nu niet meer bij Jong gezeten. Hij heeft het in zich om te slagen al zal het geen Van Basten worden.
4 0
RusselWestbrook
Raadselachtig waarom deze jongen niet een keertje in mag vallen.
10 0
WantAmsterdam
Precies. Brent voetballend veel meer dan Huntelaar.
1 0
PJK54
gewoon zondag in de basis
11 -4
tonbelo
nu met de blessure van dolberg, vind ik het wel jammer dat hij geen speeltijd krijgt. je zou denken, probeer het eens....
12 0
bremovic
verdiend een kans
13 0