El Kabir droomt over Ajax: 'Salaris inleveren'

BvdPloeg, 20-02-2018 om 07:21, 18981 views, Voetbalzone |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Moestafa El Kabir is nog steeds een Ajacied in hart en nieren, zo blijkt uit een interview met Voetbalzone. De aanvaller van Antalyaspor heeft er veel voor over om ooit nog eens voor Ajax te spelen, de club waar hij uit de jeugdopleiding komt.

El Kabir deed een dergelijke uitspraak al eens in 2012, maar herhaalt nu dat hij voor geen enkele andere club in Nederland zou willen spelen. 'Ik heb in de jeugd van Ajax gespeeld en zal de club altijd blijven volgen. Of ik de ambitie heb om daar ooit te voetballen? Nou, ik heb ooit gezegd dat ik alleen voor Ajax wil terugkeren naar de Nederlandse competitie. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Ajax mijn huidige salaris kan betalen, maar ik zou er zelfs salaris voor inleveren om daar te kunnen spelen', zo vertelt hij.

'Of het reëel is dat ik op een dag een belletje krijg van Ajax? Misschien pleeg ik zelf wel een telefoontje', grapt El Kabir, die door veel miljoenenaankopen momenteel weinig speelt bij Antalyaspor. 'In het voetbal weet je het nooit, maar ik focus mij nu op Antalyaspor. We zullen zien waar het schip strandt en mocht ik ooit bij Ajax terechtkomen, dan zij het zo. Lukt dat niet, even goede vrienden.'

Of Ajax het zal zien zitten in El Kabir is de vraag. De aanvaller zwierf de afgelopen jaren door Europa. Hij stond onder contract bij de Zweedse clubs Mjällby en Häcken en speelde zelfs al in de woestijn voor Ahli. Via die club kwam hij in Turkije bij Genclerbirligi terecht, alvorens hij via een avontuur in Japan bij Antalyaspor ging spelen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4xbestevaneuropa
Dus de nr 14 van Turkije betaalt meer dan Ajax? Kijk waar die gozer allemaal speelde, verdienen zulke spelers tegenwoordig al meer dan Ajax kan betalen. Heeft hij ooit in zijn leven weleens bij een '' linker-rijtje-club'' gezeten...
0 0
zuidzuid
Er is een verschil tussen willen en kunnen.
1 0
Oliveira
Leuke speler voor Willem II. Maar niet iets waar Ajax naar moet streven. En hoe zo kan Ajax zijn salaris niet betalen? Je gaat me toch niet vertellen dat een amateur als hij meer dan 500 duizend per jaar verdient.
0 -1
AFCAMM
Denk dat je er een miljoentje bij mag gooien en dat je dan dichter in de buurt zit.
En dat is wat hem een prof maakt, ipv amateur.
0 -1
DavidFerr
Wij gaan toch geen speler halen die bij Antalyaspor voornamelijk op de bank zit.
1 0
Adios
een ervaren kracht die zich graag wil laten zien bij Ajax. Gezien het type speler wat hij is en de motivatie die hij heeft, lijkt het me geen slecht idee om hem te overwegen
2 -5
DannTheDon020
Zou het een prima aankoop vinden, snelle jongen, ideaal om laatste 20 minuten erin te brengen.
0 -9
Sazzz
Dat hij zoveel verdient dat Ajax dat niet zou kunnen betalen zegt heel veel over de financiële status van de Nederlandse clubs...
1 -1
Babayaka
Ik denk meer dat het iets zegt over de financiële corruptie in de buitenlandse competities zuidwaarts.
9 -1
RusselWestbrook
Hahahaha, ja, natuurlijk, Het heeft verder niets te maken met dat die landen over het algemeen een veelvoud aan bevolking hebben, waardoor de sponsorcontracten en tv rechten ook een veelvoud van de Nederlandse zijn.

Nee, het is corruptie. Man man.

Er zijn maar 5 competities in Europa die meer TV inkomsten vangen dan de Turkse competitie. We weten allemaal wel welke die 5 zijn.
1 -4
Ajax#1900
Heeft niks met corruptie te maken
2 -3
DeGodenzonen020
Hoezo minnen? Leuker om sensatie te hebben dan nuance?
0 -1