Huntelaar over Neres: 'Hij is supersnel'

JesseTH, 18-02-2018 om 20:57, 8700 views, Ajax TV | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Ajax-spits en matchwinner Klaas-Jan Huntelaar is erg te spreken over het spel dat zijn ploeg zondagmiddag liet zien, maar had wel graag een ruimere marge op het scorebord zien staan.

'We hadden wel een paar kansen en hadden één of twee goals meer moeten maken', oordeelt Huntelaar in gesprek met Ajax TV, waarna hij de enige goal analyseert. 'David kwam goed door, legde hem goed naar de zijkant en ik schoot hem door Boer zijn benen heen. Een lekker goaltje.' De spits is onder de indruk van Braziliaan. 'Hij is supersnel en je zag dat hij het de tweede helft ook beter naar zijn zin had dan op het ijs.'

Huntelaar zag zijn ploeg de beste wedstrijd spelen na de winterstop. 'Ik denk dat we heel goed gespeeld hebben en weinig kansen weggaven. We hebben Zwolle gelijk onder druk gezet, want ze willen graag voetballen. Nu moesten ze vaker de lange bal spelen, waardoor ze niet echt in hun spel kwamen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Ik ben blij met Huntelaar ondanks die niet te missen kans in de 84e minuut. Klinkt gek misschien,maar op DIT moment heb ik hem liever dan Dolberg. Hopelijk wordt ie niet geschorst
1 -2
DavidFerr
De scheids heeft de situatie al beoordeeld en daardoor kan hij achteraf niet meer geschorst worden.
1 0
FlyingDutchMan
Vond trouwens lijken alsof Neres een beetje op de handrem speelde, kan veel gevaarlijker zijn dan vandaag.
1 0
Timlee117
Huntelaar is de man weer 3 punten door hem jammer van die gemiste kansen maarja hij is ook mens he
2 -3
NouridolbergNeres34
Jij had 2 of 3 goals meer moeten maken, huntelaar was echt zeer matig weer vandaag. Met een dolberg hadden we 4 of 5 -0 gewonnen.
2 0
achterlijn
Hij was goed,.alleen die niet te missen kans is een blunder, maar heb je gezien hoe die gast werkt...... die is tot aan het eind van de wedstrijd aan het jagen op de tegenstander daar voorin, vergis je niet, dat storend werk heeft heel veel nut, je maakt het de tegenstander heel moeilijk om op te bouwen en je pept je medespelers ook op als je ziet dat hij zich de longen uit zijn lijf loopt, hij ging ook Boer constant storen.

Klaas is in Duitsland een veel sterkere en fittere speler geworden met veel meer conditie als toen hij nog in Nederland speelde, volgens mij verricht hij het meeste werk van allemaal.

Dit elftal gaat ook nog wel baat hebben van de trainingen van Ten Hag, die op de Duitse manier traint, dit gaat zich op de lange duur uitbetalen, als Ajax dit seizoen geen kampioen wordt dan worden ze het voor mij 100% zeker volgend seizoen als de selectie intact blijft.
2 0
FlyingDutchMan
Goed bezig achterlijn, als Dolberg ook maar de helft van de passie, motor en doeltreffendheid van KJH zou hebben was hij compleet.
1 -1
Ozymandias
Want Dolberg staat erom bekent dat hij zeer effectief is?
2 -5
NouridolbergNeres34
Huntelaar kan niet meevoetballen en als hij zijn kansen ook al niet afmaakt blijft er dus niks over. Met dolberg kom je beter aan voetballen toe kan een bal fatsoenlijk aannemen, hij had die ballen wel gemaakt die huntelaar kreeg.
2 -1
gi0vanni
Een Dolberg in vorm wel ja maar je vergeet dat hij vooral dit jaar en ook vorig jaar ook ondermaats presteerde. En dan was vorig jaar het mee voetballende gedeelte goed maar dit jaar ook niet altijd.

Maar een Dolberg in vorm laat geweldige dingen zien dus we moeten maar hopen dat hij die als hij fit is weer snel terug krijgt.
3 0
Hagmag
Onbelangrijk gelul. Klaas Jan moet gewoon minimaal 3 en zeker 2 x scoren.
Die laatste... als hij fff z'n verstand gebruikt, niet te missen.
5 -3
achterlijn
Niet alleen Klaas... ook van de Beek kreeg net als vorige week een niet te missen kans en hij mist hem alweer.
vd Beek wordt teveel opgehemeld, 2 wedstrijden na elkaar zo een blunders dat mag niet, dat gebeurt een topper of een toekomstige topper nooit.
0 -4
Godenzoon24
Huntelaar verdedigen en vd Beek afzijken. Wat een onzin. Een spits die niet kan meevoetballen en bekend staat als afmaker , 34 jaar is of een middevelder die gewoon erg goed voetbalt en zijn eerste jaar basis staat .
1 0
HZMKK
Nee Messi mist nooit. Rot toch op man, wat een gelul van de bovenste plank!
2 0
Bjorn
Die kans van Klaas kort voor tijd laat wel zien dat hij een beetje onrustig is op het moment. Klaas in topvorm maakt een schijschotje en schuift hem dan binnen.
2 0
AFCARSCA
Neres speelde die bal niet volgens mij, was een tackle van die verdediger.
5 -3
Michelinho
Dat was Ryan Thomas.
0 -1