Huntelaar over Neres: 'Hij is supersnel'

JesseTH, 18-02-2018 om 20:57, 9325 views, Ajax TV | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-spits en matchwinner Klaas-Jan Huntelaar is erg te spreken over het spel dat zijn ploeg zondagmiddag liet zien, maar had wel graag een ruimere marge op het scorebord zien staan.

'We hadden wel een paar kansen en hadden één of twee goals meer moeten maken', oordeelt Huntelaar in gesprek met Ajax TV, waarna hij de enige goal analyseert. 'David kwam goed door, legde hem goed naar de zijkant en ik schoot hem door Boer zijn benen heen. Een lekker goaltje.' De spits is onder de indruk van Braziliaan. 'Hij is supersnel en je zag dat hij het de tweede helft ook beter naar zijn zin had dan op het ijs.'

Huntelaar zag zijn ploeg de beste wedstrijd spelen na de winterstop. 'Ik denk dat we heel goed gespeeld hebben en weinig kansen weggaven. We hebben Zwolle gelijk onder druk gezet, want ze willen graag voetballen. Nu moesten ze vaker de lange bal spelen, waardoor ze niet echt in hun spel kwamen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Ik ben blij met Huntelaar ondanks die niet te missen kans in de 84e minuut. Klinkt gek misschien,maar op DIT moment heb ik hem liever dan Dolberg. Hopelijk wordt ie niet geschorst
1 -2
DavidFerr
De scheids heeft de situatie al beoordeeld en daardoor kan hij achteraf niet meer geschorst worden.
1 0
FlyingDutchMan
Vond trouwens lijken alsof Neres een beetje op de handrem speelde, kan veel gevaarlijker zijn dan vandaag.
1 0
Timlee117
Huntelaar is de man weer 3 punten door hem jammer van die gemiste kansen maarja hij is ook mens he
2 -3
NouridolbergNeres34
Jij had 2 of 3 goals meer moeten maken, huntelaar was echt zeer matig weer vandaag. Met een dolberg hadden we 4 of 5 -0 gewonnen.
2 0
Ozymandias
Want Dolberg staat erom bekent dat hij zeer effectief is?
2 -5
NouridolbergNeres34
Huntelaar kan niet meevoetballen en als hij zijn kansen ook al niet afmaakt blijft er dus niks over. Met dolberg kom je beter aan voetballen toe kan een bal fatsoenlijk aannemen, hij had die ballen wel gemaakt die huntelaar kreeg.
2 -1
gi0vanni
Een Dolberg in vorm wel ja maar je vergeet dat hij vooral dit jaar en ook vorig jaar ook ondermaats presteerde. En dan was vorig jaar het mee voetballende gedeelte goed maar dit jaar ook niet altijd.

Maar een Dolberg in vorm laat geweldige dingen zien dus we moeten maar hopen dat hij die als hij fit is weer snel terug krijgt.
3 0
Hagmag
Onbelangrijk gelul. Klaas Jan moet gewoon minimaal 3 en zeker 2 x scoren.
Die laatste... als hij fff z'n verstand gebruikt, niet te missen.
5 -2
Bjorn
Die kans van Klaas kort voor tijd laat wel zien dat hij een beetje onrustig is op het moment. Klaas in topvorm maakt een schijschotje en schuift hem dan binnen.
2 0