Van Polen verklaart: 'Hoort erbij in de zestien'

JesseTH, 18-02-2018 om 19:45, 4627 views, FOX Sports | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Bram van Polen verwijt Klaas-Jan Huntelaar totaal niets omtrent het voorval tussen de twee in het strafschopgebied. De spits zou daarbij een elleboogstoot uit hebben gedeeld, maar volgens Van Polen is daarvan geen sprake.

'Het is een duel, ik trek hem eerst', oordeelt Van Polen over het voorval tegenover de NOS. 'Dat hoort er een beetje bij in de zestien, hij wilde volgens mij loskomen. Mijn neus is wel groot, maar dat komt niet door de elleboog. Ik heb er niet zoveel moeite mee. Voetbal is een mannensport.'

De verdediger zag verder dat Ajax de thuisploeg lang in leven hield. 'Vandaag verlies je gewoon terecht en mag je blij zijn dat het maar 0-1 wordt. We waren niet bij machten om Ajax echt pijn te doen. Op alle facetten vond ik ze beter. Wij hebben ook beelden van ze gezien, bijvoorbeeld tegen Twente. Dan weet je dat er een hoop ruimtes gaan komen als zij iets komen. Ik moet zeggen dat dat beter stond bij Ajax vandaag ten opzichte van vorige week.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Mooi zo Bram, deed een beetje zeer bij Fox maar ja...
1 0
JordyAjacied
Bram die vorig jaar na PEC - Kakkies de uitspraak deed na de overwinning, dat hij hoopte dat Ajax aan het langste eind zou trekken, echt Ajacied dus. Los van dat, meent hij denkt oprecht dat dit soort duels gewoon veel voorkomen, hij trekt Huntelaar ook eerst, en dan wilt hij loskomen logsich vervolg lijkt mij, anders had er al eerder gelfloten kunnen worden voor een pingel.
1 0
Adamoost
kan een scheids voor dit vast houden ook geen rood geven aangezien het werkelijk waar nergens op slaat als de bal zo ver weg is en niks met het spel te maken heeft?
0 0
Raikkonen94
Topper die Bram! Mooie vent.
2 0
Rsv
Eerlijk is eerlijk, als je gister Lozano rood geeft had Huntelaar het vandaag ook moeten krijgen.
0 -8
xstaniox
Je moet als scheidsrechter niet kijken naar wat een andere scheidsrechter in een voorgaande wedstrijd wel en niet heeft gedaan. Hij moet zijn eigen wedstrijd fluiten.

Bovendien zijn het 2 verschillende situaties die niet te vergelijken zijn, iig niet zoals jij dat doet.
2 0
Suarez16_
Wat een triest jankvolk dat psv niet normaal. Zijn ze zelf even vergeten dat hendrix bij pec uit 100% rood had moeten hebben en dat bergwijn thuis tegen twente een pingel mee kreeg voor een schwalbe? Wat een calimero's alleen hier om hoop ik al dat die ploeg weg zakt.
5 0
iammike
Sympathieke gozer die van Polen. Was gisteren ook erg overdreven die rode kaart, alleen de knvb blijft scheidsrechters van het niveau Higler aanstellen dus die kerkhofjes moeten morgenvroeg de knvb de schuld geven en niet Ajax.
9 0
ajaxminimax
Higler kan er vrij weinig aan doen gisteren, hij staat daar op een positie waarbij je gewoon de hand van lozano naar achteren ziet gaan en de tegenstander raakte, dus dat hij dan direct denkt aan rood is logisch. Lozano is gewoon dom om daar een arm naar achteren te zwaaien als de scheidsrechter er vlakbij staat
3 0
Fredschuit1
Van Polen die dit terecht zegt en dan krijg je weer zo'n reactie van je eigen aanvoerder. Die weer zegt wat politiek correct NL wil horen.
4 0
GerardAjax26
Prima, morgen nog een column van Willem over dit incident en dan kunnen we het weer afsluiten.
9 0
AFCA-B93
Je vergeet nog die gebroeders vd Kerkhof ofzo. Of een ander PSV 'icoon' dat weer commentaar geeft, net zoals vorige keer iemand Veltman toen 'engnek' noemde
6 0
Ajax#1900
Het is vast een zeker matchfixing! Ik ga morgen alvast aangifte doen.
0 0
Freddy Al
Kun je het wel bewijzen ???
0 0
xstaniox
'Klaas-Jan Huntelaar zal dan ook wel weer een rotschop verdienen. Gewoon ff over de bal heen trappen.'
1 0
insectenverdelg
Alleen maar mooi. Lekker nog meer calimerogedrag uit eindhoven. Was een vrije trap en niets meer gewoon. PSV gisteren voor t eerst dit seizoen is een keertje wat pech. Wat me wel opvalt is dat er niet teruggepraaat wordt over t pingel moment van Donny en t natrappen op Veltman. T is maar door welke bril je de pot bekijkt he....
5 0
xstaniox
PSV had ook al pech tegen Groningen he, dus de tweede keer ;)
0 0
insectenverdelg
Pech? Dat was gewoon terecht. De bal kan ook wel is verkeerd vallen. Maar eerlijk is eerlijk, rood was gewoon aan de zware kant gisteren. Kan een keertje gebeuren. Niet liepen iedereen heeft m wel is meen en tegen.
0 -1
xstaniox
Zeker terecht, maar vanuit hun perspectief is het pech als je een paar seconden voor tijd de gelijkmaker tegen krijgt.
En die rode kaart is eigenlijk wel terecht.

Huntelaar en Van Polen zijn ongeveer even lang, dus als je je arm gebruikt, is de kans groter dat je dat ergens op of boven borstniveau doet. Niet dat het dan geoorloofd is, maar zo is het wel.

Maar Lozano is paar koppen kleiner dan Woudenberg, dus die arm komt echt niet zomaar in het gezicht van Woudenberg.
Daar komt dan bij dat het een harde tik was van Lozano, wat bij Huntelaar veel minder was.
3 0
AlexIbarra
Eens met je verhaal maar die gelijkmaker was een minuut of 6 voor tijd al, niet een paar seconden voor tijd.

Daarna ging Streppel nog aanvallender wisselen en had het nog twee kanten op kunnen vallen.
0 0
de-Ajacied
Juist
0 0
Stibba020
De Boer en Kraay vonden het rood...
0 0
Hziyech22
Nuchtere gozer.
0 0
ajaxajaxajax
En die Veltman voor de camera, 'ja dat leek een beetje op het gevalletje van die linksbuiten van PSV'...
Veltman moet echt een keer naar de opticien.
2 -2
insectenverdelg
Of t er wel of niet op lijkt, Veltman moet gewoon zeggen dat hij t niet goed kon waarnemen uit zijn posiite. Da's slim aanvoersrtschap ipv olie op t vuur te gooien. Let maar op Lozano gaat morgen gewoon vrij uit. Mede door dit soort teksten....
3 -2
Ajaxtrouw
Ze zullen nooit strafvermindering toepassen omdat er bij iemand anders geen overtreding is geconstateerd
0 0
insectenverdelg
Volgens mij werd er een vrije trap gegeven tegen huntelaar dis is t waargenpmrn. Anders gok ik zomaar dat er naar hem een vooronderzoek zou komen. Iets dat overigens echt per speelronde 10x zou kunnen, maar dat terzijde.
0 0
GerardAjax26
Zou me niet verbazen. De publieke opinie is nou eenmaal dat Ajax wordt geholpen en PSV benadeeld. Ik wil niet de calimero uithangen verder, maar het beeld dat wordt gecreëerd dat Ajax de scheidsrechter continue mee heeft ben ik het absoluut niet mee eens.
2 0
Panama
Lekker hoor Bram. Mooie vent
4 0