F. De Boer: 'Zou niet versnellen voor een shirt'

ArthurV, 13-02-2018 om 00:05, 8492 views, Shirtje Ruilen | Kortingen tot wel vijftig procent in de online webshop van Ajax..

Frank de Boer was maandagavond in Shirtje Ruilen te aanschouwen. In de aflevering valt te zien dat de voormalig speler- en trainer van Ajax met presentator Frank Evenblij terugblikt op een aantal momenten uit zijn carrière. 

'Ik had altijd een hele nare speler voor me, Danny Blind, die altijd die gouden schoen van mij afpakte', vertelt een lachende De Boer bij het tevoorschijn halen van zijn zilveren schoen. Daarnaast valt te zien dat de oud-Ajacied een aantal shirts, ter nagedachtenis van verschillende kampioenschappen, heeft bewaard. 'Het zijn verzamelitems uit mijn tijd bij Ajax.'

Toch zat De Boer als speler niet te hunkeren naar een shirt van de tegenstander. 'Er was altijd respect en natuurlijk deed het wat met mij als ik tegenover spelers als Franco Baresi op het veld stond. Maar ik zou nooit extra versnellen om een shirt van een speler te bemachtigen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mart42
Het weer voor vandaag: zonnetje en koud
2 -1
jwbAFCA
Het bbq weer krijgt overdag een 6 en vanavond een -5.
Dus als mensen plannen hadden de bbq aan te steken zou ik toch vanmiddag maar ff vrij nemen.
0 0
ajaccied4life
De Ligt, Frenkie de Jong etc. tekenen gewoon netjes bij en natuurlijk gaat het over het paard getilde cliëntje van Raiola weer moeilijk lopen doen. Dit zegt weer heel veel. Dat Kluivert senior dit allemaal laat gebeuren en zijn zoon niet vertelt dat 3 seizoenen presteren bij Ajax een veel betere toekomst biedt.
3 0
Ferd
Ken jij pa Kluivert wel? Op z’n 19de transfervrij vertrokken en later als jeugdtrainer voor een paar knaken meer vertrekken nog voor de eerste wedstrijd gespeeld is
2 0
Ajax27
Ken jij Pa Kluivert wel? Die een paar stomme fouten maakte toen hij jong was... een dodelijk ongeluk veroorzaakte en bij een verkrachting betrokken was. Vervolgens door vrijwel het complete publiek (al dan niet terecht) werd uitgejoeld.. heel Nederland kotste 'm toen uit, toen kreeg ie ook nog z'n blessure. Klap op klap op klap, het publiek was 'm moe en hij wilde zelf ook weg om ergens een frisse nieuwe start te maken.
0 0
petwes
Okay, alles leuk en aardig, maar had pa Kluivert niet zijn geld grotendeels vergokt, en zijn geld nog op zak gehad, dan had junior minder opportunistisch te werk kunnen gaan en niet zo snel die toptransfer hoeven maken. Nu moet junior voor de hele familie (de honderd bekende en onbekende (half)broertjes) gaan zorgen, terwijl dit makkelijk had gekund met het geld dat papa ooit verdiend heeft.
2 0
DavidFerr
Verkeerde topic.
1 0
Biss
Goed verhaal
1 0
PuurGeluk
Gelukkig ook lekker kort.
0 0
mvdk
Oud.
0 0