Ziyech terug aan kop in VvhJ-klassement

BVeenstra, 12-02-2018 om 10:55, 5445 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech heeft zich gerevancheerd van zijn mindere wedstrijd tegen NAC Breda. Voor de wedstrijden tegen Roda JC en FC Twente kreeg de creatieveling een gemiddelde van 6,8. Omdat Stijn Schaars (SC Heerenveen) een gemiddelde van 6,3 scoorde, delen de twee spelers nu de koppositie.

Ziyech is overigens de enige Ajax-speler in het Elftal van de Week van De Telegraaf, al staat er met Deyovaisio Zeefuik wel een door Ajax verhuurde speler tussen. De rechtsback kreeg voor zijn optredens tegen Feyenoord en ADO Den Haag een gemiddelde van 6,8. Zijn ploeg FC Groningen deed het echter niet heel best. Van Feyenoord werd met 3-0 verloren en tegen ADO Den Haag kwam het niet verder dan 0-0.

Philippe Sandler, anderhalf jaar geleden vertrokken uit de jeugdopleiding van Ajax, was de beste speler van de week. De PEC Zwolle-verdediger kreeg twee keer een 7.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SilverHaze
Ik baal ervan dat ik maar twee jaar van hem kan genieten bij Ajax. Zelden zo’n emotionele jongen zien spelen. Gelijk reageren als er gefloten wordt. En terecht ook. Dit seizoen is er een voor de sport zelf, niet voor de prijzen. Voor nu gewoon de wedstrijdjes kijken. Genieten van de kleine dingen. Niet té kritisch zijn.

Schrijnend om mensen te zien oordelen de afgelopen tijd. Die sfeer proef je ook in het stadion. Schaam je kapot. Ik hoop dat Ziyech z’n spelvreugde terugvindt. Dan gaat hij pas schitteren. Helaas niet meer bij Ajax, zoals het er nu naar uitziet.
1 0
Simon1
Een creatieve speler als hij die al lang meespeelt in de Eredivisie is een gemiddelde van 6.3 natuurlijk erg laag. Iedereen kan wel vinden dat hij een goed seizoen draait, maar dat zegt meer over de anderen dan over hem. Hopelijk is die snel weg.
0 0
DavidFerr
Dat Ziyech met een 6,3 gedeeld eerste staat wil dan zeggen dat ze gemiddeld lage scores geven.
0 0
koppendicht
Ik heb het al eerder gezegd: Ziyech is aan een erg goed seizoen bezig qua spel, speelt beter en constanter dan vorig seizoen. Niet voor niets koploper in het vvhj klassement. Wat veranderd is, is dat de verwachtingen zijn gestegen, waardoor zelfs de nummer 1 in het vvhj klassement niet goed genoeg is voor het publiek. Feiten spreken voor zich.
0 -1
Hagmag
Is die Sandler nu opeens zo goed en anders gaan voetballen of..... hebben ze in Amsterdam geen oog voor hem gehad ?
0 0
Simon1
Leuke speler, maar hij ging goed de mist in bij dat tegendoelpunt.
0 0
Michelinho
Zo goed was Sandler helemaal niet in die wedstrijden, zegt genoeg over degenen die die punten uitdelen.
0 0
AFCAPolarBear
Idd, hij ging heel erg in de fout bij de 1-0 afgelopen weekend. Heb niet de hele wedstrijd gezien, maar om dan nog een 7 te halen moet je als verdediger nog wel 2 keer scoren
0 0
insectenverdelg
Sommige jongens moeten ook beginnen bij een club waar de druk minder is.
1 0
willieovertoom
Af en toe maakt zo'n jongen gewoon een goede ontwikkeling door. Zelfde geldt eigenlijk voor Pablo Rosario. Al had die meer tijd nodig (aanloopperiode bij Almere City).
0 0
DavidFerr
Mooi om te horen dat Zeefuik het tot nu toe goed doet bij Groningen.

Kunnen wij met zijn allen Zeefuik nu ook de verdiende complimenten geven?
3 0
Simon1
Een zwaluw maakt nog geen zomer. Goede pot, maar niks meer.
0 0
DavidFerr
Twee goede wedstrijden en het is inderdaad een begin.
0 0
willieovertoom
Absolutely, was in zijn eerste seizoen bij Jong ook gewoon erg tevreden over hem. Speelde toen wel met goddelijke voetballers ook. Vast wel een jongen die zich kan ontwikkelen. Ik vind Orejuela beduidend minder.
1 0
31xAjax
Hoe kan iemand die in 2 wedstrijden meet dan 40x balverlies heeft geleden een gemiddelde van 6.8 scoren??

Waanzinnig.....
2 -4
Simon1
Zo slecht zijn de andere dus.
0 0
willieovertoom
Sorry voor het duimpje omlaag, maar preach!
0 -2