'Een-op-een staan met Tagliafico geen pretje'

giobelloni, 23-01-2018 om 07:25, 27026 views, Algemeen Dagblad | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Joël Veltman moet het geen pretje zijn om als directe tegenstander tegen Nicolas Tagliafico te spelen. Dat vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. De aanvoerder van Ajax is erg tevreden over de werklust van de Argentijn.

Zo blijven de positieve verhalen over de 25-jarige linksback maar binnen stromen. Ook aanvoerder Veltman is content. 'In die twee weken dat hij meetraint zie je wel genoeg. Ik hoor van onze aanvallers dat het geen pretje is om een-tegen-een met hem te staan. Je zag het ook tegen Feyenoord. Ballen die tussen hem en de tegenstander vallen zijn altijd voor hem. Hij gaat er vol in.'

Ook Donny van de Beek heeft zich positief uitgelaten over zijn nieuwe teamgenoot. 'Tijdens de eerste dagen in Portugal zag je dat hij aan de bal goed is, maar verdedigend ook. Hij is helemaal niet groot, maar gaat elk kopduel met volle overtuiging aan. Daarom wint hij die duels vaak. Door sprongkracht maar ook door wilskracht.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Wat ik fijn vond om te zien is dat hij bij een onderschepping of na een duel meteen de bal en zichzelf naar voren verplaatst.

Daardoor had hij wel een paar keer balverlies maar die snelle agressieve omschakeling ontbreekt bij ons vaak een beetje. Wij willen rustig ff de bal uit de drukte halen etc.
0 0
jariafca020
Hij speelde prima maar ook weer niet fantastisch. Iedereen is zo enthousiast en dat snap ik niet helemaal. Misschien omdat we voor het eerst sinds lange tijd weer een aardig backje hebben. Laat hem eerst maar eens tien wedstrijden goed functioneren en dan ga ik mee in de lofzang.
2 -1
NoPants
Oudere spelers hebben meestal een constanter niveau dan talenten, denk dat daarom velen het idee hebben dat hij hiermee zijn niveau heeft laten zien.

Zeker ook omdat hij in Argentinië tot beste speler van zijn club én competitie werd verkozen, en hij daar met een internationale prijs weg ging. Daardoor verwacht je een speler van een zeker niveau, en in zijn eerste wedstrijd hoorde hij direct tot de beste spelers in een topper. Bovendien moest eredivisie-topscorer Berghuis achteraf een zonnebrilletje op omdat die 90 minuten geen zon gezien had vanuit fico’s broekzak.

Ik ben wel degelijk enthousiast.
1 0
RaynoFischer
Dat we niet meer tegen een Dijks hoeven aan te kijken zou zeker wel meespelen denk ik.
1 0
oudzuid2
nu al beter dan Marcio Santos :)
1 0
Ajacied33
Marcio Santos haha,de wereldkampioen die na 8,9 seconden rood kreeg
2 0
Tinus
Kunnen we intussen stoppen met de superlatieven? Ik wil hem eerst eens meerdere wedstrijden zien spelen. Kan nu alleen nog maar tegenvallen.
3 -5
Ajacied33
Mooi om te horen allemaal. Maar eigenlijk mag je niks anders verwachten van een 25 jarige die rechtstreeks van de Argentijnse competitie komt. Hij is natuurlijk geen talent meer
7 0
RaynoFischer
Zeker, maar het is altijd afwachten of deze man hier dan meteen kan staan toch anders, de verwachtingen waren ook best wel hoog haha
Maar idd, hij is wel wat gewend ;)
3 0
kampioen0809
Haha, ik heb wel zo'n vermoeden dat wel niet lang hoeven te wachten op zijn eerst rode kaart. Daar zit geen rem op, heerlijk.
2 0
RaynoFischer
Dat zal wel meevallen denk ik ;)
Hij is hard, maar meestal wel op de juiste manier alleen met sommige scheidsrechters hier weet je het nooit
3 0
chloorbestendig
Bassie Naaihuis heeft hem alvast met een grote glimlach in zijn boekje geschreven.
4 0