'Tagliafico terecht man van de wedstrijd'

giobelloni, 22-01-2018 om 11:15, 9332 views, Voetbal Primeur | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Lasse Schöne is erg tevreden over Ajax’ nieuwe aanwinst Nicolas Tagliafico. Dat vertelt hij voor de camera van Voetbal Primeur. De Deense middenvelder vindt het dan ook terecht dat de Argentijn is uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Schöne denkt dat de 25-jarige linksback een goede indruk heeft gemaakt op het Amsterdamse publiek. 'Hij heeft het heel goed gedaan. Hij heeft geen fout gemaakt, was agressief, kwam goed op en voetbalde goed mee.'

Daarom denkt de Deen dat verkiezing tot man van de wedstrijd niet alleen was omdat hij nieuw is en het aardig deed. 'Hij deed het echt heel goed vandaag en is verdiend man of the match geworden, dus dat is mooi voor hem.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
luiszwaaris
Ben zo blij met deze man
0 0
Van Reenen
Een geweldig debuut en een prachtige voorzet op Donny van Nico.
Ik ben benieuwd of Ajax die andere Argentijn nog gaat aankopen voor in de achterhoede, maar voor wie dan? Perr Schuurs komt ook al evenals Wober en Kristiansen er al zijn voor de achterhoede! Wordt volgend seizoen natuurlijk wel slopend met midweekse wedstrijden.
Eerst maar afwachten wat dit seizoen gaat brengen.
2 0
DavidFerr
Dijks is 2 koppen groter maar Nico komt 2 koppen hoger.
2 0
Ozymandias
Uit de beschrijvingen die ik van Tagliafico had gelezen kwam hij als een type Lahm naar voren (dat schreef ik toen ook een keertje). Tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord liet Tagliafico zien inderdaad zo'n type te zijn. Het kwam dus niet als verrassing dat Tagliafico na de wedstrijd zei dat hij probeert te spelen als Lahm.

Nu is Lahm in mijn ogen de beste back allertijde en dan ook voornamelijk door zijn geniale spelinzicht. Ik denk namelijk dat Lahm in een klein rijtje met mensen als Cruijff en Guardiola behoort qua spelinzicht. Guardiola heeft niet voor niets gezegd dat Lahm de speler met de hoogste spelintelligentie heeft van alle spelers waar hij ooit mee heeft gewerkt.

Ik heb het gevoel dat Tagliafico een lieveling van zowel de trainer als het publiek zal worden. Naast zijn spelinzicht (wat Ten Hag heerlijk vind om mee te werken) speelt hij namelijk ook nog eens vol met felheid (wat enorm geliefd is bij de supporters). Het zou mij ook niet verbazen als Tagliafico de opvolger wordt van Veltman als aanvoerder.

Natuurlijk heeft hij pas één wedstrijd voor Ajax gespeeld en is dit allen misschien nogal voorbarig maar ik hou enorm van intelligente spelers omdat ze hun intelligentie vaak gebruiken om niet alleen zichzelf maar ook hun teamgenoten beter te laten presteren. Daarom ben ik ook zo'n enorme fan van Anita, die het gehele team beter liet presteren.
6 0
Bensco
Klopt als een bus. Ik vind het al knap dat hij er gelijk stond na slechts 2 weken voorbereiding maar ook dat Ten Hag in hem een verlengstuk van de trainer zag. Dat zegt een hoop over manier van bijdragen aan het team. Zodra hij zijn draai weet te vinden en nog wat meer rijst met kip gaat eten kan hjj een hele belangrijke speler worden.
3 0
AFC34
Erg, erg goede solide back. Goede drive naar voren, ook zonder bal. Qua coaching was hij al goed bezig en komt over als een nette, intelligente jongen. Goed om erbij te hebben! Gaan we nog veel plezier aan beleven.
4 0
RaynoFischer
Beetje Zanetti achtig, goeie gast/leider en als het nodig is een beest :)
2 0
AFC34
Werd gister ook al flink aangepakt, klap op zn smoelwerk door st. Juste, 2 keer van achter geschoffeld door toornstra. Ik denk dat die 2 de volgende wedstrijd wel mogen uitkijken! Hij liet zich trouwens heel volwassen niet uit de tent lokken, stond gewoon weer op en ging verder. Deed me denken aan wober bij die charge van van ginkel.
2 0
VoorMokum
In de Argentijnse competitie kunnen ze ook flink trappen dus hij zal wel wat gewend zijn.
2 0
Redrum
Het klinkt misschien gek, maar ik heb zo'n gevoel dat hij Dijks wel eens uit de basis kan gaan spelen.
10 0
Hziyech14
Zeg dat maar niet te hard want Mitchell komt altijd terug.
0 0
Pheadrus
Hij moet eerst Nederlands leren, wennen aan het Ajax spelletje..........Dijks heb je er niet zomaar uitgespeeld
1 0
AFC34
Tot de zomer mooi mee met jong Ajax dus!
0 0
AFC34
Huh dat kan helemaal niet! Tagliafico is veel te klein! Dijks is vet groot en super snel ofzo, iets in die richting.
0 0
RaynoFischer
Ja klinkt echt belachelijk!, ga je mond spoelen!
Dijks is namelijk niet serieus basis geweest, gebrek aan beter :p
1 0
Ajacied33
Ben je nou serieus..
1 -1
gi0vanni
Zie je de :p dan niet? Ben je nou serieus? :p
2 0