'Hij zei: het is altijd hetzelfde met jou'

BVeenstra, 22-01-2018 om 08:25, 13803 views, Voetbal Inside | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-aanvoerder Joël Veltman heeft voor de camera's van Voetbal Inside verklaard wat Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis tegen hem zei toen hij van de pijn op de grond lag. De verdediger van Ajax werd vlak ervoor geraakt door Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen en moest behandeld worden.

'Die balt valt er half tussen, ik zag Lasse vrij staan en maak een sliding om de bal naar hem te spelen. Jorgensen maakte ook een sliding, maar hij was te laat', aldus Veltman, die toen geraakt werd op zijn enkel. Op dat moment kwam Berghuis op hem af. 'Ik snap het wel, het zijn emoties. Hij zei: het is het altijd hetzelfde met jou. Ik begreep het wel. Je staat met 2-0 achter en je komt met een man minder. Maar nogmaals, te laat is te laat.'

Over de wedstrijd zelf is Veltman duidelijk: Ajax was de betere. 'In de eerste helft kwamen we niet echt tot grote kansen. Voor hetzelfde geld sta je nog met 0-1 achter ook. In de tweede helft was Feyenoord wat vermoeid, dat zag je toen Nico (Tagliafico, red.) het gat indook bij de goal van Donny', aldus de verdediger, die blij is met de Argentijn. 'In Portugal zagen we al dat het een pitbull is aan de linkerkant.'

"Berghuis zei: altijd hetzelfde met jou!" - VOETBAL INSIDE

Simon Zijlemans sprak met Ajax-aanvoerder Joël Veltman na afloop van de Klassieker die eindigde in het voordeel van de Amsterdammers.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Capi86
Bij de volgende klassieker speciaal voor Bitchuis een ajaxbroekje met een uitstekend broekzakje voor Nico.
0 0
3sterren
De druiven zijn zuur in Rotterdam, en de reacties verbitterd ...

https://www.msn.com/nl-nl/sport/voetbal/‘veltman-is-de-grootste-engnek-op-de-nederlandse-velden-een-misselijke-kwal’/ar-AAuYT2Q?li=BBoPJKK&ocid=mailsignout
0 0
Rentokill
Cruijff zou zeggen: Hij was niet op tijd vertrokken.
1 0
Ajax020Amsterdam
veltman is een baas
0 -1
Pierre Heno
JA vooral ook dat rollen van de pijn alsof zijn been was afgezaagd. Aanvoerder Ajax onwaardig. Speel als een man en neem als een man. Die 'slimmigheidjes' hoeven we niet. Er zijn al vallende en rollende zwanen genoeg in het voetbal. Maten naaien heet tegenwoordig 'professioneel'. Dan prefereer ik toch echte kerels als Neeskens, Krol, Suurbier, Israel Lazeroms , Wouters etc die weliswaar stevig uitdeelden wanneer de wedstrijd daar om vroeg maar ook als mannen wisten te incasseren. Moet je ze nu zien liggen rollen met al hun tatoo's/. Zo lachwekkend allemaal. Helaas durft geen scheidsrechter er meer aan om zo iemand een keer voor een tijdje uit te sturen. Zou mooi zijn om ook bij voetbal een tijdstraf te kunnen opleggen zoals bij ijshockey en hockey.
0 -1
talent020
bij de eerst volgende interland lekker Berghuis en Veltman op 1 kamer zetten xp
0 0
funnymountain
Oh,Oh, wat zijn de druiven zuur in Rotterdam. Vannacht naar Rijnmond TV gekeken. Wat een van frustratie beladen commentaar van Evers en Schellevis. Alsof die "matennaaier" van een Veltman eraf gestuurd had moeten worden. Ja,ja, die tackle kwam toch echt van Jurgensen !
1 0
Tscheu
Heeft iemand het Radio Rijnmond commentaar al samengevat ? Was zo leuk na de uitwedstrijd.
0 0
Keffie L
Haha wat een zielige droeftoeters zijn het toch... De enigste die nog normaal over kan komen is Jan Boskamp, die steekt zijn Fey liefde niet onder stoelen of banken maar gedraagt zich tenminste niet als een calimero..
0 0
ajaxinho
Berghuis, international, *zucht*.
1 0
HarryHarHar
Gewoon zo blijven voetballen Veldman, dit heeft Ajax nodig, een verdediger zoals jij en prachtige assist trouwen!... klasse
0 0
AjaxCitizen
Na deze wedstrijd weet Nico denk ik nog steeds niet wat een Berghuis is.

Verder is die Berghuis een kneusje. Hij kwam er heel de wedstrijd niet aan te pas, dus gaat hij maar als een vervelend wijf gaan zeiken op een speler die net op z'n enkel is geraakt. Weet iedereen gelijk weer dat Berghuis je ook nog op het veld stond.
1 0
ajaxminimax
Zegt de grootste etterbak... echt waar, berghuis komt nog een keer een verkeerde tegen. En hoe was het om er niet aan te pas komen? Of heeft Nico je nog niet bevrijdt uit zijn broekzak?
0 0
DaNaRWaL
Inderdaad, wat is die Berghuis een vies mannetje. Zonder als die vieze dingetjes vind ik het al een engnek om te zien. In een jaartje is het echt een kakkerlak geworden, bah! Maar goed, lekker uit de wedstrijd gespeeld net als vorige wedstrijd in de ArenA.
0 0
Wiet1900
Hee Berghuis, hoe bevalt het in de broekzak van Nico? lekker geslapen?
0 0
Redrum
Ja Berghuis lijkt me echt iemand die recht heeft dit soort dingen te zeggen. Zelden zo'n volwassen, professionele en stabiele voetballer zien spelen in Nederland. Echt totaal geen bloedzuiger.
8 0
AFCA.
Altijd hetzelfde dat de buitenspeler er niet aan te pas komt ja.
4 0
fanforeffer
Domme Veltman ,reageer daar niet op.
1 -7
Ferd
Domme fanforeffer (dat is vast fan for ever maar totaal verkeerd geschreven, over dom gesproken), Veltman reageerde niet, die lag op de grond na de schop van die gefrustreerde Deen.
0 -1
Pierre Heno
en kronkelde en rolde als een mietje die over een madeliefje is gestruikeld. Toch niet om aan te zien ...aanvoerder van Ajax en je dan zelf zo te kijk zetten! Deel uit als een man maar leer ook eens incasseren als een kerel. Wat een slappe hap vertoning. IK heb 't nu wel helemaal gehad met die 'slimmigheidjes'. Maar die blijft voorlopig wel bij Ajax want er zijn simpelweg geen Europese subtop clubs geïnteresseerd. Tete had veel meer potentie als back.
0 0
OKP-AFCA
Er zijn er in dit geval maar twee dom, Berghuis en Jorgensen..

Drie eigenlijk, jij ook, om toch weer wat te zeiken te hebben op Veltman.
2 0
Ajax412
Met Berghuis is het anders ook altijd hetzelfde. Verliest altijd en gaat dan geïrriteerd ruzie lopen maken met iedereen.
10 0
Redrum
Precies, Berghuis is mentaal en qua gedrag nog steeds dat gefrustreerde jongetje dat het potje voetbal in de pauze op de basisschool MOET winnen, anders is hij de rest van de dag bloedchagrijnig.
4 0