Swart kritisch op buitenspelers Ajax

JesseTH, 21-01-2018 om 21:43, 11504 views, Voetbalzone | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Sjaak Swart zag een vrij goed Ajax tijdens de 2-0 overwinning op Feyenoord. Ajax had de controle over de wedstrijd en Feyenoord had, zo zag ook Swart, niet de intentie om eronderuit te voetballen.

'Ik had verwacht dat ze gedurfder zouden spelen', begint Swart over het spel van Feyenoord tegenover Voetbalzone. 'Ze hebben echt gespeeld om de score tegen te houden, niet om zelf het initiatief te nemen om een goal te maken. Ajax was veel beter, maar er kwam niets uit. Zij krijgen nog de beste kans op een gegeven moment. Ik had ook het gevoel dat Feyenoord in de eerste helft heel veel gegeven had en veel overtredingen gemaakt had. Dat helpt toch mee, dat ze dan in de tweede helft meer vermoeid raken.

Mister Ajax vindt het lastig om nu al een oordeel te vellen over trainer Erik ten Hag. 'Je wint, dan heb je het goed gedaan. Het stond goed en ze waren beter. De tweede helft zetten ze ook beter druk naar voren. Ik vond de buitenspelers van vandaag niet goed, anders had je zeker nog de derde of vierde goal gemaakt.' Klaas-Jan Huntelaar scoorde vandaag zijn tiende goal in een Klassieker, maar met zijn achttien goals maakt Swart zich geen zorgen. 'Dat kunnen ze niet meer inhalen, dus dat is alleen maar leuk.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Ja dat was idd jammer. Tuurlijk ook wat credits naar die Feyenoord-back, maar Neres was gewoon niet in goede doen. Veel verkeerde keuzes. Geen ramp, kan een keer zo zijn.
Kluivert was gewoon heel afwezig, misschien toch ook onwennig met Nico nog.
Nico liet zeker veel belovende dingen zien. Voor zn man komen, fel kort verdedigen, doordekken, lekkere kopballen.. De lofzang vind ik echter een beetje overdreven. Ik wil zeker meer van hem zien. MOM zie ik gewoon als een soort welkomsgroet.
0 0
behangdelul
Snapte niet dat kluivert zo weinig gezocht werd. A die vroege gele kaart van st juste
1 0
Raikkonen94
Die Malacia speelde ook gewoon ontzettend goed achterin. En ik heb sowieso niet het idee dat Sjaak een enorme fan is van Neres na zijn eerdere uitspraken over hem, wat nergens op sloeg.
3 0
koppendicht
Verdedigend speelde hij goed, maar wat kwam er opbouwend van die Malacia?
0 0
ajaxinho
Niks, want Neres is verdedigend ook een lastige.
0 0
Adios
vond de backs van Feyenoord ook wel de beste spelers van hun kant (totdat ze aan de bal kwamen)
4 0
Keizer020
Sjaak heeft gelijk, matige wedstrijd van Kluivert en Neres.
9 -1
grannig mokum1
Nieuwe trainer, dan hadden de jongens toch goed gedaan?. Belangrijk is dat ons ajax alles moeten winnen en die lampies punten moeten morsen
0 0
insectenverdelg
Vond dat kluivert, zeker in de 1e helft, te weinig gezoch eerd en tevewl naar binnen kwam. Neres had zn dag niet zo, hoewel bij wel veel gezocht werd.
1 0
RaynoFischer
Idd, kan een keer gebeuren...
Gelukkig hebben we meerdere spelers die het kunnen doen ;)
Vooral Malacia was goed bij Feyenoord achterin
2 0
Ajaxmax
Ach die Sjaak...
0 -9
CruyffFootball
Nee jij hebt gelijk.
Neres en Kluivert waren briljant, toch?!
3 0