Labyad: 'Natuurlijk wil ik naar Ajax'

BVeenstra, 20-01-2018 om 09:25, 12941 views, Voetbal Inside |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

FC Utrecht-middenvelder Zakaria Labyad ziet zichzelf best in het shirt van Ajax voetballen. De creatieveling zou in de concrete belangstelling staan van de Amsterdamse club, maar zelf weet hij nog van niets, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal Inside.

'Natuurlijk wil ik naar Ajax, maar ook naar Feyenoord, PSV of het buitenland', vertelt Labyad, die naar de top wil. 'Je wilt altijd een stap omhoog maken en jezelf verbeteren. Het is een ultieme kans om aan te sluiten bij een van de drie topclubs zodat je een betere voetballer wordt. Of Ajax aan me trekt? Ik weet het niet. Ten Hag heeft gezegd dat hij gecharmeerd van me is. Ik lees ook dingen in de media. Het is aan mij om uiteindelijk de stap te maken.'

Labyad weet nog niet wat er gaat gebeuren in de nabije toekomst. 'Ik kan niet in de toekomst kijken. 'Ik weet niet wanneer clubs een akkoord hebben of wanneer ze zich melden. Zolang ik speler van Utrecht ben, doe ik stinkend m'n best hier. Misschien krijgen ze morgen wel een bod dat ze niet kunnen afslaan, dan is het aan mij om daarheen te gaan.'

Bij de bookmakers krijg je 20x keer je inzet voor een 4-1 overwinning op Feyenoord.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Als dit soort spelers naar Ajax komen, begin ik me zorgen te maken. Veel dynamiek, maar ik ben meer fan van die spelers met een verfijnde techniek als vdBeek en De Jong. Altijd een goede aanname, heerlijke pass, mooi weglopen voor de combinatie je helemaal zoek kunnen tikken. En dan een dribbelaar als Neres of Kluivert die de diepte zoekt. Heerlijk.
0 0
kaashaas
Zie liever een jeugdspeler op de bank
0 0
grannig mokum1
My to, maar moet wel klaar voor de grote werk
0 0
Chesterson93
Hij zegt in mijn ogen helemaal niks verkeerds. Diplomatieke antwoorden.
0 0
laling
Een mooie "deal" zou zijn: Labyad naar Ajax en Cassiera verhuren aan Utrecht.
Utrecht zoekt nog een spits en Ajax heeft Kuhn ook nog.
Een win win situatie dus.
En Siem de Jong kan zolang de reserve spits zijn tot dat Dolberg weer terug is.
1 -6
Ajaxbrl
Beetje kwaliteit op de bank mag wel , Dat maakte de pot tegen Duisburg wel weer duidelijk..
2 -3
Afstandsschot
Ik zei eerst ook direct "nee" tegen de komst van Labyad, maar het zou toch ook wel erg lekker zijn om gewoon zulke kwaliteit op de bank achter de hand te hebben. Dan heb je echt fantastisch veel concurrentie op elke positie.
2 -3
behangdelul
Youness weg is labyad halen!
1 -2
MankeNelis
"ik weet niet wanneer clubs een akkoord hebben of wanneer ze zich melden". "Misschien krijgen ze morgen een bod wat ze niet kunnen afslaan".

Hij weet donders goed wie zichzelf meldt. Het gaat dus om de hoogte van de transfersom als altijd.
Eerst moet Younes weg voordat Overmars in actie komt.
1 0
Sunstridr
Lijkt mij gewoon gezuur van Labyad...
In de zelfde weg als Frenkie zegt dat hij wil uiteindelijk op het middenveld spelen.
0 -1
PJK54
Kan ik dit zien als een open sollicitatie?
1 0
KleinMiljoen
Nou, nee. Hij zegt dat ie een stap hogerop wil, boeit hem niet of het ajax fey psv of buitenland is
1 0
Chesterson93
Op zich wel open.
0 0
AJAIXIXIXI
Nee, hij geeft gewoon aan dat hij een stap hogerop wil. Hij zegt niet dat die stap Ajax moet zijn.
0 0
martin1234
Maar hij hoopt het omdat zijn ex trainer daar nu zit. Ik hoef hem niet te hebben overigens. Te vervelend gedrag getoond in het verleden.
1 0
PeterVKV
Tja, als Kluivert vertrekt aan het einde van het seizoen....Ik ben daar toch bang voor. Hij heeft duidelijk op zijn donder gehad van Raiola nadat hij liet doorschemeren dat het wel goed komt met zijn contractverlenging.
1 0
PuurGeluk
We moeten echt van die zaakwaarnemer af man. Net als dat Overmars zegt dat we geen spelers meer verhuren zou hij moeten zeggen dat spelers met Rioala nimmer het 1e gaan halen. Voor eens en voor altijd afscheid nemen van die rat.
3 0
4xEC1
Zolang spelers zèlf voor Raiola kiezen wordt het een lastig verhaal.... Blijkbaar weet hij een hoop jonge spelers voor zich te winnen met zijn gouden bergen wat hij dan ook uiteindelijk helaas waarmaakt.... Speler gebrainwashed en de achtergebleven club weer een talent minder.
2 0
Babayaka
Tja elke speler onder hem word financieel onafhankelijk. Voor spelers is het gewoon een topper. Weet niet hoe het gaat met spelers die bij Ali b en Peter r de Vries onder contract staan. Maar volgens mij niet heel goed. Club liefde bestaat niet meer en elke speler is broodvoetballer.
Ook een Klaassen je kon op je vingers natellen dat hij het niet zou redden, hij had zo ie zo niet naar een buitenlandse club met Nederlandse trainer moeten gaan. Maar ja de bankrekening is gevuld. Hij had ook nog 15jaar bij Ajax geld kunnen verdienen en spelen en waarschijnlijk voor oranje uit kunnen komen.
Alsof het erg zou zijn om je hele leven bij een club als Ajax te spelen. Als je voetbal echt leuk vind ga je niet voor een paar miljoen meer op de bank zitten. Dan wil je lekker ballen. Oooo cillissn is zo blij lekker trainen met mesie maar amper wedstrijden.
O ja hij speelt lekker in het Spaanse beker toernooi.
Al 2jaar nu. Maar ja iedereen vind het nog normaal ook.
2 -1
Chesterson93
Wie - in deze tijd - wilt er 15 jaar bij Ajax voetballen? Want je wilt continu spelen en dat kan zelfs niet bij Ajax.
0 0
PuurGeluk
Daar gaat het toch om? Die jongens moeten weten dat als ze hem kiezen beter meteen naar een andere club kunnen.
0 0
PeterVKV
Wordt moeilijk want het is een vrije wereld. Of we moeten de mocro maffia inhuren ofzo. Maar dat gaat misschien weer een beetje ver.......(grap, voor de zekerheid..)
0 0
GerardAjax26
Raiola zal vast een vervelende zaakwaarnemer zijn voor clubs, maar zolang spelers tevreden over hem zijn moet je als club zijnde gewoon leren omgaan met die man.
3 -1
DavidFerr
Bij PSV was het wel gelukt om die zaakwaarnemer Lemic weg te werken.
0 0
Babayaka
Raiola houd zich gewoon aan de regels, die lemic deed dat volgens mij niet.
1 0