Kluivert: 'Nog niet klaar voor die confrontatie'

BVeenstra, 20-01-2018 om 08:40, 26096 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-aanvaller Justin Kluivert denkt dat het enorm moeilijk wordt om na het seizoen een bezoek te brengen aan Abdelhak Nouri. Laatstgenoemde ligt na de dramatische gebeurtenis van afgelopen zomer in het ziekenhuis, maar Kluivert voelt zich nog niet klaar voor een bezoek, zo vertelt hij in De Telegraaf.

'Nee, voor die confrontatie ben ik nog niet klaar. Zoiets gaat zo’n verschrikkelijk grote impact op me hebben, weet ik nu al, en ik ben bang om in negativiteit te vervallen. Na het seizoen en dan met Ajax’ 34e landstitel', vertelt Kluivert. 'Ik wil Appie bezoeken, maar ben nog niet langs geweest. Zo’n ontmoeting wordt heftig, daar moet je de tijd voor nemen en klaar voor zijn. Dat ben ik nog niet', is de aanvaller van Ajax eerlijk.

Kluivert vertelt dat Nouri altijd een van zijn goede vrienden was en dat er altijd veel gelachen werd. 'Als dat op zo'n manier, zo abrupt eindigt, komt dat keihard aan. Het heeft zeker z’n weerslag gehad op mij, het hele team en onze prestaties. Bewust of onbewust, het grijpt je aan en dat is logisch als je weet hoe jong we allemaal zijn. Je gaat je toch in zijn situatie verplaatsen', aldus de jongeling, die het wegvallen van Nouri inmiddels wel een plekje heeft gegeven. 'Hoewel het altijd in je achterhoofd blijft zitten. Vergeten zal ik het nooit en ik wil Appie ook niet vergeten. Ik hoop zoiets nooit meer mee te maken.'

Bij de bookmakers krijg je 20x keer je inzet voor een 4-1 overwinning op Feyenoord.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Ik vind dat Kluivert zich moet vermannen .
Die eerste stap is natuurlijk groot
Pak die telefoon en maak een afspraak met de ouders van Nouri
Als hij eenmaal is geweest valt er een last van hem af en wil hij er vaker naar toe .
Hij kan er energie uitputten en wie weet Nouri ook
0 -2
booya4afca
Wat jij vindt is in dezen niet zo heel belangrijk. Het is in dit geval aan Kluivert om te bepalen wanneer hij klaar is om een bezoekje te brengen aan Appie.
2 0
Chesterson93
Mooie mening. Ik deel Kluiverts mening.
2 0
FlyingDutchMan
Hij moet doen wat het beste voelt, vooral niet forceren..
3 0
Jornnn
Goed en eerlijk verhaal.
8 0
Labrador
Mooi interview.
9 0
Mart42
Respect!
9 0