Huntelaar: 'Voor elke wedstrijd kunnen motiveren'

JesseTH, 19-01-2018 om 18:33, 4541 views, Ajax Life | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Klaas-Jan Huntelaar verwacht zondag, net als tijdens elke andere Eredivisiewedstrijd, een gemotiveerd Ajax. De goalgetter geniet van de belevenis rondom de Klassieker, maar beseft tegelijkertijd ook dat het altijd zo scherp moet.

'De Klassieker is een mooie wedstrijd, er staat spanning op, daar kan ik wel van genieten. Maar je moet het elke wedstrijd laten zien', vertelt de spits in een gesprek met Ajax Life, waarna hij ingaat op de extra motivatie die een dergelijke wedstrijd bij het team oproept. 'We willen kampioen worden, dan moeten we ons voor elke wedstrijd optimaal kunnen motiveren. We moeten daar niet te veel over nadenken, maar gewoon doen.

Huntelaar staat momenteel op het totaal van negen treffers tegen Feyenoord, een getal dat verdubbeld moet worden, wil hij het record van Sjaak Swart met achttien treffers nog evenaren. 'Als ik nog vier jaar doorga? Dan moet het lukken, als ik elke wedstrijd scoor. Dan moeten we Feyenoord nog wel een keer loten in de beker. We moeten niet alle records van Sjaak Swart willen afpakken', grapt hij.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik ben blij dat Huntelaar de belangrijke wedstrijden tegen Feyenoord en FC Utrecht in de spits zal staan. Zijn ervaring zal van enorm belang zijn en daarbij heeft is dit Eredivisie seizoen met 6 doelpunten en 7 assists in 900 speelminuten gemiddeld elke 69 minuten direct bij een doelpunt betrokken. Verder lijkt het erop dat Huntelaar en Neres elkaar goed aanvinden en daardoor elkaar makkelijk vinden.
4 0
Gijsje
We winnen 100% want opa De Mos zegt dat Feijenoord wint.
4 0
RH1900
Dat zegt ie, omdat ie het hoopt. Woont om de hoek bij het trainingscomplex van die boertjes, zegt genoeg. Geloof niet dat hij dit zelf wel gelooft.
2 0