Vd Beek: 'Ben nog lang niet klaar bij Ajax'

giobelloni, 19-01-2018 om 15:25, 3298 views, AT5 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Donny van de Beek denkt dat hij nog lang niet klaar is bij Ajax. Dat vertelt de 20-jarige middenvelder voor de camera van AT5. Daarnaast kijkt Van de Beek natuurlijk uit naar de Klassieker tegen Feyenoord van aanstaande zondag.

Afgelopen maandag zette de middenvelder zijn handtekening onder een contract dat hem tot 2022 aan Ajax bindt. Toch waren er volgens Van de Beek enkele buitenlandse clubs die interesse toonden. 'Maar ik denk dat ik hier nog stappen kan zetten en ik heb gewoon een goed gevoel bij Ajax. Het kan altijd nog beter, ik moet ook nog stappen zetten, dus wanneer dat gebeurt en als we nog een paar successen halen, dan kunnen we verder praten (over een overstap naar het buitenland red.). Maar ik ben dus nog lang niet klaar bij Ajax.'

Wel is Van de Beek klaar voor de wedstrijd van aankomende zondag. 'Het is mooi dat het gelijk de Klassieker is, dat is toch een fantastische wedstrijd. Als we winnen kunnen we de tweede seizoenshelft goed starten.' Naast de race om het kampioenschap heeft de international ook een persoonlijk doel voor het tweede deel van de competitie. 'Ik wil graag nog een aantal doelpunten erbij prikken.'

Bij de bookmakers krijg je 20x keer je inzet voor een 4-1 overwinning op Feyenoord.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Donny is er klaar voor! Opvreten die kakkies
0 0
jariafca020
Off: Heerlijk interviewtje met Justin van Fox. Reporter vraagt: Hoeveel indruk maakt feyenoord op jou? Antwoorden: Geen idee. Ik kijk daar niet naar.
4 0
AFCA1510
Hahah heerlijk, kan niet wachten tot zondag. Hopelijk weer zo'n heerlijke poeier van Justin in die verre hoek. Jones met zn bek vol tanden.
1 0
jariafca020
Antwoord*
0 0