Ziggocam: 'Ten Hag gaat het laten zien denk ik'

giobelloni, 19-01-2018 om 12:45, 4166 views, Ziggocam, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Sjaak Swart denkt dat Erik ten Hag zondag tijdens de Klassieker gaat laten zien waarom Ajax hem gehaald heeft. Dat vertelt Mr. Ajax tijdens een aflevering van de ZiggoCam van Ajax TV. Daarnaast reageert hij ook op het verlengde contract van zijn pupil Donny van de Beek.

Uiteraard is Swart reuzetrots op de 20-jarige middenvelder. 'Dat is prima. Hij moet eerst honderd tot tweehonderd wedstrijden spelen (voordat hij naar het buitenland gaat red.). Ik vind het altijd leuk dat je bij een jonge speler, ziet wat hij kan als voetballer en dat je dan ook met hem kan praten over dingen waar hij nog niet goed in is. Hij is ook typisch zo’n speler die voor het voetbal leeft en dat vind ik ook heel belangrijk.'

Natuurlijk keek Swart ook vooruit op de aankomende Klassieker. Hij is benieuwd, vooral naar het debuut van Erik ten Hag. 'Hij gaat het laten zien denk ik. Hij weet hoe Ajax speelt, hij pakte ze namelijk vaak punten af de laatste tijd. Ik denk dat hij een goede trainer is die zijn elftal neer kan zetten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Zij is echt leuk
1 -3
BillSplate
Interviews afnemen kan ze niet. Te opzichtig haar lijstje aan het afwerken. Iemand zegt A en zij maakt er B van. Zit in de buurt, maar het is niet wat diegene daadwerkelijk zei.
0 0
ajax4ever01
Daar wil je zeker een beschuitje mee eten he ;)
2 -1
Hziyech14
Waarschijnlijk wil hij nog wel wat meer met haar doen haha.
1 -1