[Update II] 'Napoli en Ajax ver uit elkaar'

BVeenstra, 19-01-2018 om 10:25, 35374 views, Gianluca Di Marzio, Il Mattino |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Swansea City heeft zich gemengd in de strijd om Ajax-aanvaller Amin Younes. Na Napoli wil nu ook de club uit de Engelse Premier League de Duitse buitenspeler graag vastleggen, zo meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio.

Younes zelf zou een voorkeur hebben voor een overgang naar Napels, waardoor zaakwaarnemer Nicola Innocentin graag wil weten wat Ajax voor de speler wil hebben. Younes heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2018. Ajax heeft de optie om deze verbintenis te verlengen, maar het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren.

Donderdagmiddag om 14.00 uur heeft de zaakwaarnemer van Younes een gesprek met Ajax. De verwachting is dat daarna meer duidelijk zal worden over de toekomst van de behendige dribbelaar. Younes zelf was afgelopen week mee op trainingskamp met Ajax, maar speelde niet mee met het A-team tegen Lyngby BK, maar met het B-team tegen MSV Duisburg.

Update - 20.58 uur (18 januari 2018)
Amin Younes heeft geen interesse in een overstap naar Swansea City, zo weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. De Engelse club, uitkomend in de Premier League, zou tien miljoen euro voor de Duitser overhebben, maar Younes zelf ziet alleen een transfer naar Napoli zitten. De zaakwaarnemer van de linksbuiten zou dan ook nogmaals aan hebben gedrongen op een overstap naar Italië in de huidige transferperiode, of de zomerse window.

Update II - 10.22 uur (19 januari 2018)
Het lijkt er niet op dat Amin Younes deze transferperiode nog zal vertrekken naar Napoli. Ajax en de club uit Napels liggen ver uit elkaar, zo meldt Il Mattino. Het lijkt er daardoor op dat Younes tot de zomer zal moeten wachten tot hij Ajax kan verlaten. De Duitser heeft bij Ajax nog een contract tot 2018 en is transfervrij zolang Ajax de optie in het contract van de buitenspeler niet licht. Zelf wil Younes graag nu al naar Napoli vertrekken, maar de Italiaanse club weigert de vier miljoen euro te betalen die Ajax minimaal zou willen hebben.  

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheRiviera
Aangezien Swansea idd volgens meerdere bronnen bereid is om 10 miljoen neer te leggen is het duidelijk dat Napoli niks te zoeken heeft met hun bod. Het laat ook duidelijk zien dat ze niet bereid zijn ver te gaan voor Younes en dat moet hem toch wel wat zeggen. Daar komt ook bij kijken dat Ajax zichzelf hard opstelt tegenover een vertrek wat ik juist goed vind omdat de club snapt en realiseert dat zonder een geschikte vervanger is een vertrek van Younes alleen maar nadelig.

Zelf hoop ik dat Younes nog een halfjaar blijft en ze oude vorm terug kan vinden. Hopelijk nog wat moois laten zien , ze doelpunten en assists meepakken en hopelijk de titel winnen met Ajax. Dan kan hij in de zomer voor een mooi bedrag vertrekken als Ajax de optie licht of ze laten hem transfervrij gaan als een bedankje voor bewezen diensten. Maar een vertrek nu is geen goede optie.
0 0
Joseph
Ajax moet ook helemaal geen genoegen nemen met minder dan 10 miljoen. Je zou misschien kunnen zeggen dat Ajax spelers te duur zijn, maar 4 miljoen is natuurlijk te weinig.
Younes moet ook helemaal niet naar een club willen die nog niet eens 4 miljoen voor hem willen betalen, dan weet je zeker dat je niet speelt..
3 0
EenAjacied
Als hij als basisspeler zou worden gekocht hadden ze echt wel 4 miljoen voor hem overgehad. Lijkt me geen goede keuze van Younes als hij dit wil.
0 0
ajacied017
Volgens de Telegraaf heeft swansea 10 miljoen geboden voor younes.
Ook is er interesse vanuit zenit, Sevilla, inter en napoli.

Ze zouden hem niet kwijt willen.
Ik denk/hoop dat ze gewoon zo veel mogelijk voor Younes willen krijgen.
1 0
Sampaoli
Belachelijk. Gewoon 10 miljoen neerleggen anders gaat hij naar een andere club, desnoods blijft hij hier. Gewoon voet bij stuk houden.
1 0
DirkvanDam
4 miljoen is in deze tijd ook gratis.......
2 0
Amsteraaij
4 miljoen... nog steeds een peuleschil
2 0
makaveli
gewoon zn contract verlengen. en op de bank zetten.10 mil kunnen ze krijgen dan ga je em toch niet verkopen voor 4 :s
1 0
LS16
Hij kan beter naar Swansea als ie zo graag naar het WK wilt. Ik geloof niet dat ie bij Napoli nou in de basis terecht gaat komen.
4 0
BrandjeXL
Als Napoli hem zo graag wil maar niet wil betalen waarom leggen ze hem dan niet vast voor de zomer vast??!! Dat heeft 010 toch ook gedaan met Ayoub. Vreemd verhaal dus.
2 0
Sunstridr
Want Ajax heeft nog een optie voor een extra jaar.
Dus kunnen zij hem niet vastleggen.
0 0
BrandjeXL
Als Ajax die optie zou hebben, of als die al in gang gezet is, denk je dan dat ze maar 4 miljoen voor hem willen?
0 0
Sunstridr
Persoonlijk denk ik dat hetzelfde reden is waarom Dijks op de Transferlijst zit. Hij is 24 en hij is geen basis-speler.
0 0
Lazell
Maarja, Younes kan echt nog wel van waarde voor ons zijn. Als Kluivertje een blessure oploopt of een schoring krijgt. Als Dijks moet spelen, speel ik liever met 3 verdedigers dan Dijks. 4 miljoen is te weinig voor iemand die zo belangrijk voor ons is geweest vorig jaar.

Volgens mij zijn die Napolitanen nog steeds een beetje boos over de Milik deal.
0 0
NouridolbergNeres34
Denkt younes nou werkelijk dat hij aan spelen toekomt bij Napoli, ze willen niet eens 4 mil aftikken voor hem zegt wel genoeg, dan gaat hij daar dus gewoon alles banken hooguit wat bekerpotjes invallen.

Heb het idee dat het Younes een beetje naar zijn hoofd is gestegen sinds dat hij die Confederations Cup heeft gewonnen met Duitsland waar hij misschien totaal 40 min heeft gespeeld.
0 0
Marcao
Ik krijg het bijna niet uit mijn strot maar ik denk dat Marc Netto dit varkentje wel gaat wassen. Onderhandelen is zijn kracht.
3 0
RedFeather
Laten invallen een minuut voor tijd zodat hij 70% speelt. Dan die optie lichten en in de zomer verpatsen. Wil niet naar Swansea, wat een gek.
3 0
MelleAfca
Stel je voor je bent duits international, je wilt heel graag naar een club toe maar die willen niet eens 4 miljoen voor je neerleggen.
3 0
Redrum
Amin heeft het duidelijk veel te hoog in zijn bolletje sinds hij is Duits international is geworden. Van het aandoenlijke, bescheiden en frivole knaapje is niet veel meer over. Dat zie je ook aan zijn houding in het veld richting medespelers en aan zijn gedrag op de trainingen. Jammer..
2 0
Ajax#1900
Klopt, en dan vinden mensen het respectloos hoe hier soms over hem gepraat wordt.
0 0
ETM
Er wordt toch gewoon hartstikke respectloos over hem van alles neergekwakt? En dat heeft hij verdiend omdat het een emotionele jongen is die idd vaak zijn frustraties niet kan verbergen?
Iemand met een beetje mensenkennis heeft nie lang nodig om te zien dat t een sympathieke gozer is. Die bovendien ook aardig wat kan met een bal. En misschien heeft hij het zogenaamd 'hoog on het bolletje' gekregen, so what? Schandalig!
Ik denk echter veel eerder dat hij gefrustreerd is over dat hij maar niet structureel zijn beste spel kan spelen en dat gecombineerd met de hoon van de supporters. Die uitspraak dat hij de nieuwe S. Swart wilde worden was oprecht op dat moment, maar ook veelzeggend; Younes wil heel graag geliefd worden door het publiek en lijkt dat zelfs nodig te hebben.
0 0
10Sneijder10
Dat zijn denk ik mensen die alleen maar naar teletekst kijken.
Het is het afgelopen half jaar overduidelijk te zien geweest dat dit mannetje sterallures vertoonde terwijl hij al 2 seizoenen 0,0 rendement heeft.
Na de oproep voor het nationale elftal denkt hij dat het allemaal om hem draait.
1 0
Ferd
Mooie woorden van iemand die zich Sneijder noemt, oh de ironie
0 0
10Sneijder10
Jammer joh, mijn account stamt nog uit de tijd dat Sneijder bij Ajax speelde en geen sterallures vertoonde.
Maar toen was je waarschijnlijk nog voor AZ ofzo dus ik neem het je niet kwalijk.
1 0
zuidzuid
Jij kan gedachten lezen? Heeft nooit wat negatiefs geroepen over de club of staf in de pers.
0 0
10Sneijder10
Hee kom eens onder die steen vandaan.
Dat zie je toch aan alles bij hem, gebaartjes maken en ouwehoeren op medespelers, hij is gewoon de vedette uit aan het hangen.
En kritiek op Ajax, dat heeft hij wel degelijk gehad. In een interview met de telegraaf nog niet zo lang geleden.
0 0
zuidzuid
Hij heeft 1 potje gespeeld in 2 maanden. Sja moet ie gaan klappen en juichen als ie een kutbal krijgt. Dat laten we aan Makaay over.
0 0
Michelinho
Die houding en gebaartjes hebben we allemaal al veel eerder gezien, behalve jij blijkbaar. Net als dat hij niet speelde vanwege een blessure/"blessure".
0 0
Ruff Rhythim
Jesus, het zijn ook wel een stel schrale zwervers hoor dat Napoli.
Die willen alles gratis hebben zeker? Wegwezen dan !
2 0
FelixjeGassenlicht
Ik vermoed dat er iets met die optie is en dat Ajax niet zo goed heeft opgelet. Allemaal erg schimmig. Loop zo wellicht straks gratis de deur uit. Vandaar dat Napoli wil wachten.
0 0
Sunstridr
Als zij niet eens 4 miljoen voor hem will betalen dan krijgen zij hem gewoon niet.
Dit lijkt mij dat, Napoli denkt dat zij al de kaarten heb, wanneer dat helemaal niet zo is.
Als zij niet een bod doen gewoen zijn optie lichten.
0 0
mgtow
Stelletje gieren. Lappen met je mars. Als je Younes een beetje redelijk leert scoren en assistenten heb je een monster in huis.
0 -1
PJK54
Volgens mij is het meer de schuld van die zaakwaarnemer als van Younes. Ik denk dat hij de rest van het seizoen lekker bij Jong mag banken want Ajax zal zich niet laten chanteren door een zaakwaarnemer of een kopende club.
Ik ben bang dat dit alleen maar in het nadeel van de speler zal uitvallen niet spelen bij Ajax zal ook geen WK worden terecht of niet.
2 0
Redrum
Absoluut, Younes naait zichzelf. Als Ajax geen cent meer voor hem vangt ligt niemand daar wakker van. Het is voor Ajax meer een principekwestie denk ik en dat is logisch.
2 0
Eduit020
Gun Younes best zijn transfer naar Napoli, maar nu niet meer gratis Ajax moet gewoon de optie bedingen van dat jaar dat er nog staat en dan ook gewoon net zoveel vragen als Swansea heeft geboden....hij begint steeds meer dwars te liggen omdat hij bang is om niet naar het WK te kunnen.
2 0
wladimir
Ik ben ban dat onze Marc een foutje heeft gemaakt in z'n contract.
1 0
bazza25
Overmars stelt niet zelf contracten op man.. dan doen juristen
0 0
zuidzuid
Ja op basis van wat overmars hun doorgeeft wat erin moet staan.
1 0
Redrum
Ok Younes boort hier Ajax ff 10 miljoen door de neus dus omdat hij liever op de bank zit in Italië dan dat hij speelt in Engeland. Fantastisch.
3 0
Rudolph J
Geef Younes gewoon weg aan Madurodam
1 -1
Ajacied33
Ik gun Younes het allerbeste mocht hij deze zomer nog vertrekken. Speelde een prima EL seizoen vorig jaar en nu al lange tijd niet in vorm en zijn basisplaats kwijt. Maar als persoon een fantastisch mens lijkt me,ook gezien het drama met Nouri om eerder van vakantie terug te keren. Nogmaals,het gaat je goed Younes en bedankt voor alles
4 -1
eros
Gewoon z’n optie lichten en hopen op een goed WK. Al mag hij alleen maar me,....
Dan is er vast wel een club te vinden die een miljoen of 15 neerlegd.
Ik bedoel,.... ze geven t ook uit aan een Locadia.
2 0
Rudolph J
Geef Younes gewoon weg aan de Efteling
5 -9
Ajax4proud
Meestal willen ze maar al te graag naar een Engelse club, maar deze mannetje wilt naar Italië. Daar kan je echt niet een aantal mislukte dribbels maken, want de kansen die je krijgt daar moet je gelijk wat van maken.
0 0
3*stars*3
Ja maar Swansae is natuurlijk een degradatiekandidaat en begrijpelijk dat hij naar Napoli wilt.
2 0
Suarez16_
Inderdaad. Naar de nummer 1 van Italië of de nummer 20 van Engeland. Ik had het ook wel geweten.
0 0
Justin4195
Deze mannetje
4 0
behangdelul
je weet!
1 0
Anilo
Younes wilt teveel, gewoon je stinkende best doen en laten zien dat je in de basis hoort door je kansen te benutten.
0 0
AJAIXIXIXI
Ik weet niet hoe vaak Younes nog moet bewijzen dat hij niet in de basis hoort..
5 0
godofajax1900
Ik wil alleen naar barca maar ja voor als nog alleen op vakantie
1 0
bremovic
gevoel dat ajax die optie toch niet gaat lichten,terwijl ze dat meteen moeten doen zodat ze nog een paar miljoen voor hem kunnen vangen.

overigens zie ik lewis baker wel graag komen als ziyech in de zomer verkocht mocht worden
2 -1
nuff-said
Gaan ze ook doen als ze em nu niet verkopen. Khun etzelfde. Had nog maar een half jaar contract maar ze hadden nog optie om 2 jaar bij te doen. Daatom hebben ze gwn die 2 mil betaald
0 0
PeterVKV
waarom zouden ze de optie niet lichten als dat geld oplevert?
2 0
lauw
Hij mag ook naar Napoli geen probleem maar dan moet Napoli wel die Italiaanse design portomenee trekken. Younes is van waarde geweest voor Ajax maar is simpelweg voorbij gestreefd door Kluivertje. Ik zie hem uiteindelijk wel verkocht worden voor 10 a 15 miljoen komende transfer periode
0 -1
MosesD
Onvoorstelbaar het aantal respectloze reacties naar Younes toe. Toen hij kwam moest Fischer zo snel mogelijk weg. 'Strik erom en zsm weg', 'ik breng hem zelf van', daaag Fischer, rot op" was toen niet van de lucht. Younes was veel beter en bovendien een heerlijk dribbelaar, eindelijk een speler die een man voorbij kon gaan, enz, enz. Vorige seizoen was ie weliswaar ongelukkig vaak in de afronding, maar speelde hij vooral in de EL fantastisch. Op trainingen gaat hij altijd voor zichzelf nog even door, bij het Nouri drama kwam hij speciaal eerder terug van vakantie. Zo'n speler, zo'n mens verdient meer respect. Ik zie het volgende slachtoffer alweer: Dennis Johnson, let maar op. Nogmaals gewoon walgelijk hoe sommigen over Younes praten. De meesten kunnen zelf waarschijnlijk helemaal niet voetballen.
15 -4
ETM
Je hebt helemaal gelijk. Het is de comfortzone van de massa. Het is overigens niet 'ineens' zo met Younes. Al vroeg in het seizoen onder Bosz begon vooral het neerbuigende over Younes. Dat heeft met veel mogelijke factoren te maken, maar evenwichtige beoordelingen van zn voetbalprestaties werden al steeds meer overschreeuwt door 'die kutkabouter'.. Younes kwam zoals ook het seizoen daarvoor pas in het 2de deel van het seizoen op stoom (heel lang vertrouwen van de trainer) was toen idd heel belangrijk in de EL. Daardoor werd het neerbuigende geschreew iets minder. Maar alle remmen gingen los nadat Younes had aangegeven eigenlijk een transfer te willen maken, en zich negatief uitliet over de houding van Ajax. --toen werd Younes gepakt op zn eerdere S. Swart uitspraak. Bottomline is dat Younes heel gevoelig is voor het publiek. Toen hij bejubeld werd was hij verliefd op Ajax, maar dat bejubelen sloeg over in gehoon, en daar kon Younes niet mee omgaan.
Er zitten aan Younes bovendien allerlei uiterlijke en niet voetbal gerelateerde kenmerken die hem een goede boksbal voor de massa maken, maar daar zal ik niet over uitwijden.
Imo mist Younes een bepaald soort voetbal-intelligentie in de afrondende fase, en is hij mentaal niet sterk genoeg.
Ik meen dat Bosz eens aangaf dat Younes dichter bij het doel moest spelen. Ook moesten buitenspelers het spel 'breder' houden en wilde Bosz sneller de 1 op 1. Imo is Younes juist meer van waarde verder van het doel. Mij is opgevallen dat Younes ook prima in de passing is met mensen voor zich, ook heeft hij als unieke kwaliteit dat hij heel makkelijk een mannetje voor bij gaat en hoe kleiner de ruimte hoe meer dat zn waarde heeft. Younes moet imo als halve middenvelder spelen. Maar voorop gesteld zal hij mentaal sterker moeten worden en ik vraag me af of dat kan. In zekere zin paste Younes ook niet helemaal meer in het team toen Ziyech de grote man werd. Younes wil alles in de voet. Ziyech wil alles en iedereen wegsturen.. Maarja.
Zag gisteren nog eens zijn doelpunt tegen Feyenoord vorig seizoen in de Arena, zo koel, laag geplaatst strak in de verre hoek, en dat in de klassieker, de 1-1.. Nu aan de vooravond van die klassieker een jaar laten is hij misschien wel de meest beschimpte selectie-speler van allemaal. Hij verslaat onze grote charismatische leider Joel Veltman.. Nu is er 'ons' Kluivertje, die na wat doelpunten voorlopig niet stuk kan. In veel opzichten een tegenpool van Younes. Stoere kop, snel en op zn best met ruimte, goed schot en boven alles heeft hij juist schijt aan de mening van anderen.

Ik zeg; de kwetsbaarheid en het menselijke van Younes doet mensen zich met hem vereenzelvigen en daarom moet dat dikkertje vooral god op zn blote knieeen bedanken dat hij bij Ajax mag spelen en als hij ontevreden is of te veel kansen mist opzoutuuuh!..
1 -1
DS
Dat is de norm hier, waan van de dag.
Net als het commentaar op Traore vorig seizoen.
4 -3
Ruff Rhythim
Maar dat was 3 jaar geleden.
Nu we 3 jaar verder zijn verwacht je ook dat Younes drie jaar in een stijgende lijn heeft gepresteerd.

En dat is dus precies waar de schoen wringt....
7 -2
Intec
Onzin 3 jaar geleden. Vorig speelde hij prima alleen zijn afronding was vaak ongelukkig. Ben het helemaal eens met mosesd. Walgelijk mensen zitten hier op het forum.
5 -7
Ruff Rhythim
Leg even uit wat precies exact voor onzin het is dat Younes 3 jaar geleden is gekomen, ik dacht dat ik zo onderhand wel kon rekenen namelijk....
En als je dat even uit de doeken hebt gedaan vertel mij dan ook eens waarop je het baseert dat de Younes van nu een veeeeeel betere Younes is dan die van 3 jaar geleden. Zijn eerste seizoen was namelijk zijn beste seizoen.

Hij mag van mij gaan hoor. Spelers als Younes zijn gewoonweg middelmaat. Nee, niet iemand die ik enorm zal missen....

Sanchez....dat is nou een speler die je mist !
Maar Younes ? Welnee man !
0 0
Ajax#1900
Kom op, je kunt echt niet stellen dat Younes prima speelde vorig jaar. Ik heb hem hier ook vaak verdedigd hoor, maar 3 doelpunten in 29 wedstrijden in de competitie is gewoon slecht, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Zijn afronding is gewoon slecht, dat komt niet door pech of geluk maar is gewoon een kwestie van kwaliteit.
3 -1
Ajax#1900
En ja, in de EL heeft hij aardig gespeeld, dus ook enigzins logisch dat hij veel krediet kreeg en vaak 90 minuten mocht spelen. Maar dit seizoen is het gewoon weer niets, en dan moet je verder kijken. Ik gun hem het beste verder.
2 0
MSwertz92
Als je ziet hoe veel Younes voor zichzelf heeft gecreëerd door in een goeie positie te komen met zijn dribbels, om vervolgens het zelf daarna helemaal te verneuken heeft hij het helemaal niet zo best gedaan. Heeft echt een hoop laten liggen door een zwak schot of een te late pass of nog meer onnodig gaan dribbelen.
5 0
insectenverdelg
Zij spel gaat t me niet om. Zie weinig verbetering? Alleen de houding van onze Duitse Sjaak Swart sinds Ajac m vorig jaar de transfer niet heeft gegund. Net of m onrecht is aangedaan. Hij mag wel wat meer dankbaarheid naar Ajax hebben mbt kansen doe hij gekregen heeft imo.
3 -2
PeterVKV
Younes kan voor 10mio naar Swansea maar wil naar Napoli dat hem alleen transfervrij wil overnemen. Meteen die optie voor een extra jaar lichten dus. Younes, de nieuwe Slaak Swart. Flikker op.
5 0
Labrador
Oké doei doei
2 -1
Josajacied87
16 miljoen voor Locadia, als Swansea dat ook gaat neertellen kan die gelijk weg.
0 0
Mart42
Ik snap wel dat hij in een grote competitie wil spelen zijn plek in het Duitse elftal loopt gevaar als hij niet aan spelen komt. Jammer dat hij niet niet altijd kan brengen wat hij met vlagen liet zien. Ik hoop dat je het weer op je heupen krijgt. Je blijft een toffe gozer Younes.
0 -1
NouridolbergNeres34
Verkoop hem aan napoli voor 5/6 miljoen pak alsnog je winst, hem hier houden heeft totaal geen zin meer. Je hebt niks aan ongemotiveerde spelers.

Had allang verkocht moeten worden in de zomer.
2 0
Rudolph J
Geef Younes gewoon weg aan een tuincentrum
7 -3
Mart42
Speciale aanbieding Younes de tuinkabouter met een Ajax shirt.
2 0
insectenverdelg
Maar dan wel aan een tuincentrum in Rotterdam. Dan krijgt hij nog steeds niet zijn "transfer"
0 0
zuidzuid
Wat n maffe reacties. Die jongen is netjes, gooit niet met modder en maakt ondanks dat ie 3e keus is, na kluivert en johnson, kans op n mooie transfer. Zal rond de 8 ton per jaar pakken dus dat spaar je ook weer uit als club zijnde.

Geef die jongen een hand en bedank elkaar. Iedereen blij maar voor een derde keus krijg je geen 10 mln plus.
0 -4
Mart42
Beetje humor kan geen kwaad of sta je te serieus in het leven??? Ik val geen enkele Ajax speler af zelfs geen spelers die Ajax afkraken......
2 0
zuidzuid
Beetje humor is wat anders dan die reacties hier. De tijd van die jongen is geweest. Laat m lekker gaan. Er staat een goeie vervanger klaar maar als je gemeende hier leest van tribune op enz. Ja lekker dat geld verspelen. Pak een paar miljoen en t waren mooie jaren.

Tis geen Gudelj die weigert.
0 -2
Mart42
Het merendeel van de bezoekers van deze site komen weinig tot niet bij de wedstrijden van Ajax in de Arena.....
0 -1
Caparzo
1mio voor een Duitse international, rotflikkerstraal op man, maffe spaghettivreters.. Koop daar maar fijn een koffiejuf voor, denken jullie nou echt dat onze Marc f*ckin gekke henkie is, of wat?! Wat een idioten..
1 -2
insectenverdelg
Optie lichten en een jaar op de bank zetten. Ben er wel klaar mee.
2 0
Mart42
Tribune
2 0
Harmpiejjajax
zie net dat locadia voor 16 miljoen naar england gaat, dan zou je zeggen dat younes nog wel iets op kan brengen toch?
3 0
GerardAjax26
Younes gaat ongetwijfeld meer opleveren dan die 1 miljoen die Napoli er voor over heeft. Het zal helaas niet zo'n bedrag als Locadia worden. Locadia heeft een langer contract en 9 goals gemaakt in 15 wedstrijden dit seizoen. Als je dat vergelijkt met 1 doelpunt dit seizoen (9 wedstrijden) en 3 goals (28 wedstrijden) van vorig jaar die Younes heeft gemaakt, dan mag je al erg blij zijn met 10 miljoen die Swansea zou hebben geboden. Zijn dribbels zien er leuk uit, maar heeft echt een bizar slecht rendement.
1 0
Harmpiejjajax
heb je gelijk in indd, als younes rendement zou hebben had hij ook allang niet meer bij ons gevoetbalt
0 0
NouridolbergNeres34
16 mil, ongelofelijk veel geld voor die wildebras. Dacht dat hij geblesseerd was.

Maarja die lampen moesten ook wel verkopen, na die 10 mil voor die argentijnse spits en geen europees.
0 0
Harmpiejjajax
indd belachelijk die prijzen
1 0
Dolberg25
Max 4 miljoen voor Amin.
1 0
NouriVandeBeek
Iedereen zei het in de zomer al. Dat was het moment om Younes te verkopen. Jammer dat Overmars het momentum niet herkende. 16 Miljoen weg.
4 0
Ferd
En dan had iedereen Overmars afgemaakt omdat Kluivert nog te onervaren was en er geen backup is. Dan had iedereen, inclusief jij, gebruld dat Ajax genoeg geld heeft en geen uitverkoop moet houden.
2 -1
NouriVandeBeek
Je praat bullshit. Je kan niet voor mij of andere mensen praten.
0 0
Suarez16_
Pffff hopelijk gaat die niet moeilijk doen. 10 miljoen is echt te veel.
2 0
vdvaart8
Op linksbuiten loopt Insigne..... wil die het bankkie warm houden zeker ;)
Lekker laten gaan als je nog wat kan vangen, want deze jongen heeft helemaal geen zin meer om voor Ajax te spelen en dat straalt er aan alle kanten vanaf! Schandalig eigenlijk, want Ajax heeft hem op de kaart gezet nadat hij in Duitsland nergens aan de bak kwam. Ach lekker wegwezen!
1 0
gras
Totaal geen competitie voor hem. Hoop dat hij een mooie club vindt. Blijf het een sympathieke gozer vinden.
3 -1
NouridolbergNeres34
Gewoon verkopen nu het nog kan, wij hebben niks aan een zwaar ontevreden bankzitter die als hij eventueel in mag vallen ook niks toevoegt aan het elftal, in de zomer krijg je er helemaal niks meer voor.

Denk dat je er max 5/7 mil voor vangt, meer zal het niet zijn is al veel geld voor een speler met zijn rendement.
1 0
Babayaka
150k is nog teveel, ik zou hem niet eens gratis ophalen.
Kan r echt helemaal niks van.
2 -8
Knalpot
Wie is hier de prutser?
0 0
Flarkow
Oo dus jij zat niet te genieten van zijn dribbels en acties dan heb ik het nog niet eens over zijn doelpunt tegen schalke toen heb je ook niet staan juichen en heb je weggekeken???
1 0
Tscheu
Vaak genoten van Younes. Wordt wel heel makkelijk afgeserveerd.
4 -3
Tscheu
Eens
0 0
BokkieBokstra
Prima voetballer is het. Ik ook heb genoten van hem, hield altijd 2 mensen van de tegenpartij bezig. Een te drukken zomer en blessures hebben hem dwarsgezeten. Ajax had hem moeten laten gaan in de zomer, was het juiste moment.
0 -1
SnakeDoc
Snel verkopen maakt niet uit voor hoeveel.
2 -4
ajax4ever01
Strik erom en verkopen. Doorselecteren
8 -5
MelleAfca
Een vertrek is onvermijdelijk. Maar dan moet wel koste wat kost Bandé nu al worden gehaald, Johnson in Ajax 1 is nog geen gelukkig huwelijk
4 0
DavidFerr
Overmars heeft eerder deze maand al geprobeerd om Bande nu te halen. Mechelen werk te niet mee omdat zij in degradatiegevaar zitten.
0 0
kaashaas
Maar denk je dat bande dan wel goed genoeg is?
2 0
MelleAfca
Ik heb nog geen seconde van hem gezien, maar het is dan sowieso een extra optie. Plus je legt hoop ik toch geen 8 miljoen neer voor een koekenbakker
3 0
kaashaas
Ja eens
0 0
Toon meer reacties