Geels: 'Klaas-Jan moet er staan, hij kan dat'

BVeenstra, 18-01-2018 om 10:25, 5975 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajax-spits Ruud Geels heeft er veel vertrouwen in dat Ajax aankomende zondag De Klassieker tegen Feyenoord met een zege gaat afsluiten. Bovendien is de aanvaller van weleer zeer te spreken over Ajax' huidige spits: Klaas-Jan Huntelaar.

Volgens Geels is Huntelaar altijd op jacht naar doelpunten. Zelf was Geels ook zo, ook tegen Feyenoord. 'Als dat niet lukte, baalde ik ontzettend. Zelfs toen we tegen Feyenoord met 5-0 voorstonden, wilde ik vaker scoren. Dat zit gewoon in mijn bloed', vertelt hij op Ajax.nl. Geels is blij dat Huntelaar terug is bij Ajax. 'Hij is weliswaar 34 jaar, maar dat zegt niets op dit moment. Kasper Dolberg is geblesseerd, dus Klaas-Jan zal er moeten staan. Ik denk dat hij dat wel kan, hij scoort namelijk altijd tegen Feyenoord.'

Wat betreft het duel met Feyenoord gelooft Geels in een zege. Ondanks enkele blessures bij Ajax denkt de oud-spits dat Ajax met dit team ver kan komen. Met nieuwelingen als Luis Orejuela en Nicolás Tagliafico moet het blessureleed opgelost zijn, zo denkt de analist. 'Zij kunnen als vleugelverdedigers opkomen, waardoor Huntelaar meer kans krijgt om te scoren', aldus Geels, die nog meer complimenten uitdeelt. 'Met spelers zoals Frenkie (de Jong, red.) en Lasse (Schöne, red.) op het middenveld komt het helemaal goed. Ook David Neres en Justin Kluivert hebben hun kwaliteiten getoond. Al met al ben ik zeer positief.’

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piejotter
Geels maakte ooit 5 of 3 goals (weet het niet meer precies) in de topper tegen Feyenoord. Ik dacht dat het in het Olympisch stadion was. Ik herinner me een radio muziek/sport programma waarin men rechtstreekse flitsen liet horen van de wedstrijd en de rest was gevuld met muziek van de nieuwe lp (toen nog) van Mike Oldfield. (Ommadawn dacht ik) Dit voor de oudjes :-)
0 0
Red Devil
Deze held wist wat scoren was tegen 010.
2 0
Juichtoon
Ze hadden Geelszucht daarna ;-)
1 0
Ajax68
Hadden we JOU nog maar Ruud, man ik zie je nog steeds in gedachten scoren, je maakte ons voor Altijd blijvend blij.
2 0
FlyingDutchMan
Doe mij maar lekker The Hunter ouwe, niks mis mee!!
0 0
Ferd
Als hij nog bij Ajax had gespeeld had je hem ook voor rotte vis uitgemaakt want niets is goed bij jou.
0 -1
artteun
Ruud Geels, dat was een goalgetter zeg. Hopelijk heeft hij gelijk over KJH :-)
4 0
Web
Ja deze speler kon koppen. Bosman kon dat ook, maar Geels in mijn ogen de beste met kop goals.
4 0
Duif63
Geels had een fantastische timing en kon wat Michael Jordan kon: een fractie van een seconde blijven hangen in de lucht, en dan toeslaan.
0 0