'Magallán wijst transfer naar Ajax voorlopig af'

giobelloni, 17-01-2018 om 10:05, 24507 views, Twitter | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het lijkt erop dat Ajax Lisandro Magallán deze transferperiode nog niet zal verwelkomen. Een Zuid-Amerikaanse journalist meldt op Twitter namelijk dat de Argentijn persoonlijk het bod van Ajax heeft afgewezen.

De centrale verdediger wil namelijk graag het seizoen afmaken bij zijn huidige club Boca Juniors. Met die club is hij nog volledig in de race voor het kampioenschap en ook hoopt Magallán in de zomer de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League, binnen te slepen.

De Argentijn wordt al een tijd in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam. Eerder meldde Voetbal International al dat de transfer waarschijnlijk wordt uitgesteld naar aankomende zomer. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Voor hem is naar Ajax verkassen een stap terug. Spelen op kunstgrasveldjes tegen Excelsior, ADO etc ? Hij wacht gewoon op beter en gelijk heeft 'ie. Eerst maar eens kampioen worden en de poulefase EL zien te halen, daarna praten we wel verder.
0 0
EVH
AJAX moet snel weer een paar landstitels pakken.
1 0
kaashaas
Een zuidamerikaanse journalist....... ohhh uuuh ok.
0 0
Panama
Wij halen ons transfernieuws toch ook van een (aandachtsgeile) journalist?
0 0
Oliveira
Daar kan ik nog wel begrip voor opbrengen. Ik respecteer de keuze van een speler die graag zijn huidige club wilt helpen. Wellicht voor iets aan het eind van dit seizoen.
2 -2
martin1234
Inderdaad hij is tenminste geen clubhopper. Als hij in Argentinië zijn team trouw blijft, misschien doet hij dat dan ook een paar jaar lang als hij bij Ajax onder contract staat.
0 0
Ajax68
KOM OP Overmars, een verdediger en een Aanvaller erbij, dan komt hij maar niet, er lopen er genoeg rond ib Argentinie en Brazilie.
1 -1
RedFeather
Sanchez is wereldklasse op termijn
Fico wordt gezien als degelijk, maar niet dat niveau
Zelfde kenners achten Magallan nog minder
Dan weet ik niet of we dit moeten willen
3 0
BobaAjax
De potentiële wereldtop is na een jaar weg. Haal je iets oudere spelers die al wel op hetzelfde niveau zitten, alleen niet zo'n groeipotentieel meer hebben zal je er langer van kunnen genieten.

Je kan wel bouwen aan een verdediging!
0 0
zivkabrimovic
Zal er nergens een Nederlander rondlopen met potentie. Ik vind dat we aardig wat buitenlanders binnen halen.. en dat er echt weinig bijzonders in onze opleiding rond loopt..
2 -1
Babayaka
Nederlandse kinderen zijn te verwend met een Xbox van papa en mamma, spelletjes die ze krijgen iPhone die ze krijgen tv op hun kamertje enz. Vroeger kregen ze een bal, 4jassen op de grond als doeltjes en ballen maar.
1 -1
Champy
Is dat niet hetzelfde als in Engeland, Duitsland, en Frankrijk,..? Ook in kleinere en socio-economisch vergelijkbare landen als België en Denemarken produceren ze het nodige talent.
0 0
Michelinho
Denk dat ze met hem meer naar ervaring en betrouwbaarheid zochten dan naar potentie.
2 0
DappreStryder
Als ik Ajax was zou ik ook verder kijken. Gewoon zoeken in de categorie Sanchez, Mina, Marlon... Precies zoals we met Sanchez deden valt er altijd wel een speler buiten de boot qua topclubs. Die vijver talenten is gewoon perfect voor Ajax. We zien het ook aan Neres. PSV heeft het met Pereiro, Lozano en Romero. Richarlison was ook binnen bereik. Ik sta er ook van versteld, maar blijkbaar zijn Nederlandse topclubs in staat om zulke talentvolle spelers binnen te halen. Daar moeten we dan ook van profiteren. De Engelse clubs hebben vaak een heel simpel scoutingsapparaat, Duitse clubs kijken vooral rond in omliggende landen.. De Zuid-Amerikaanse markt is gewoon heel interessant en dan moet je daar niet de 24-jarige middelmaat gaan ophalen. Verleng dan alsnog met Viergever die een ingespeelde, Nederlandse stabiele kracht is met ervaring in plaats van hem gratis de deur uit te laten gaan.
9 0
Raydo
Ik vraag me af waar die roep om een nieuw contract voor Viergever altijd vandaan komt. Het is een beperkte speler die één seizoen boven zijn niveau heeft kunnen uitstijgen, mede dankzij het beest van een verdediger dat naast hem stond opgesteld. Bijtekenen kost weer tekengeld en een salarisverhoging, terwijl je er nooit meer een transfersom voor gaat vangen. Gewoon laten gaan.
1 -1
AlexIbarra
We lopen al 4 jaar lang te kloten links achterin en elke keer kwam Nick als beste noodverband bovendrijven.
Beter dan Dijks, beter dan een geblesseerde Boilesen of Sinkgraven, beter dan de ervaren Westermann of Heitinga, beter dan een toen onwennige (of nu geblesseerde) Wöber, beter dan een ontevreden Riedewald etc.

Rechts achterin hebben we 2 onzekere factoren achter Veltman, in het centrum staan we nu met F. de Jong en niemand achter Matthijs, links achterin alleen een jongen die de taal niet spreekt en 1 oefenpotje heeft meegedaan.

Nick 2 jaar verlengen kost denk ik hooguit 2,5 mln aan aan tekengeld en salaris. Hij is pas 28 dus zeker niet oud voor een CV, prima kans dat je het meermaals terugverdiend aan een transfer. En ik ben ervan overtuigd dat we hem anders nog zeker 25-50 wedstrijden nodig gaan hebben in die 2,5 jaar.

Hij is een soort ondergrens die wij helaas nog lang niet ontstegen zijn.
0 0
Ozymandias
Een logische en verstandige keuze van Maggalán aangezien hij pas vorig jaar bij Boca een vaste basisplaats heeft verrovert. Trouwens lijkt het mij voor Ajax ook beter als ze hem niet deze winter (voor volgend seizoen) al vastleggen. Laten ze maar eerst even aankijken of naast Viergever ook Veltman daadwerkelijk vertrekt en hoe iemand als Bergsma zich ontwikkeld. Daarbij vind ik het vreemd om een laatbloeier te kopen die bij Boca pas één seizoen een basisplaats. Als er een extra centrale verdediger bijkomt moet dat iemand zijn die ervaring toevoegt en zo de jonge Wober, De Ligt en Schuurs kan ondersteunen.
4 0
DappreStryder
Dit is niet de vervanger van Veltman. Als Veltman vertrekt, moet er gewoon nog minimaal 1 rechtsback bij komen. Die Colombiaan komt te kort. Zeefuik ook. Persoonlijk hoop ik trouwens dat Veltman gewoon blijft. Voor Ajax is hij gewoon een hele stabiele, bruikbare speler. We kunnen niet spelen met alleen talenten die we op termijn verkopen. Een vaste kern met ervaring is juist nodig om die grote talenten in het eerste te begeleiden. Spelers als Schone, Viergever, Veltman en nu ook Huntelaar zijn daarin goud waard voor Ajax. Dat wordt echt onderschat. Zonder die ervaring zouden talenten als Van de Beek, De Ligt, Frenkie de Jong, Kluivert, Dolberg het wiel opnieuw uit moeten vinden. Nu kunnen zij terugvallen op de routine van enkele ploeggenoten. Ik hoop echt dat de vier genoemde spelers volgend jaar ook in de Arena te bewonderen zijn en die nieuwe linksback ook een plek bij die groep gaat innemen.
4 -3
Ozymandias
Magallán zou, inderdaad, niet de directe vervanger van Veltman zijn maar als Veltman blijft is Magallán toch overbodig aangezien Veltman in geval van nood (als twee spelers uit het rijtje Wober, De Ligt en Schuurs niet kunnen spelen) centraal achterin kan spelen. Daarbij begrijp ik niet wat je stuk over het kunnen terugvallen op de routine van ploeggenoten met Magallán te maken heeft. Hij is namelijk ondanks zijn leeftijd geen ervaren spelen doordat hij pas op latere leeftijd is doorgebroken en pas vorig jaar een vaste basisplaats bij Boca verroverde. Daarnaast heeft hij een periode als huurspeler wat ervaring opgedaan maar ik denk dat de ervaring van iemand als De Ligt niet aan die van Magallán onderdoet.
0 0
chrisjuhhh
Aangezien jij die Colombiaan niet eens bij naam ken zeg ik 'geef nou eens iemand de tijd voor je oordeelt '
1 -4
DappreStryder
Oh ik ken hem wel bij naam, maar vind het bij zulke namen een te groot risico om het foutloos te schrijven. Zelfde geldt voor onze nieuwe Argentijnse aanwinst. Dat ik mij er niet aan waag om hun namen te schrijven, betekend niet dat ik geen goed beeld van de voetballende kwaliteiten heb.
2 -4
martin1234
Kom, kom. Ik ken de juiste spelling ook niet uit mijn hoofd, maar dan zoek je het even op. Ik vind dat wel hoffelijk naar de lezer van je postings toe.
0 0
TheRiviera
Over luiheid gesproken. Die nieuwe Argentijnse aanwinst heet Tagliafico. Ze naam staat zelfs hier op AS en het is helemaal niet lastig om uit te spreken of te schrijven. En naar mijn mening heb jij geen goed beeld van de voetballende kwaliteiten van Orejuela want we hebben die jongen te weinig in het eerste zien voetballen om nou te kunnen zeggen of hij wel of niet het niveau aankan maar tot zover zag het er OK uit.

Ow trouwens Orejuela heet Luis van ze voornaam dat is neem ik aan wel makkelijk te onthouden.
1 -1
Minsc
Tot zover zag het er OK uit? Gaan we de lat weer op Jupiler League niveau leggen? Lijkt me inmiddels wel duidelijk dat Orejuela er niet zoveel van kan, helaas.
1 0
chrisjuhhh
Getuigen van eo op ?

Ook Orejuela is heel jong en die kom er heus wel .
Een tip ga eens op trainingen kijken , dat doe ik ook dan zie je veel meer .
0 0
Michelangelo
ik vind hem tijdens zijn wedstrijd in ajax 1 wel lekker ballen. daarnaast wil ik niet te snel een speler afschrijven.
0 0
zuidzuid
Tis jammer dat ie in Europa vaak alleen lucht loopt te dekken. Voor in Nl is t een prima verdediger inderdaad.
0 0
DappreStryder
Ook in Europees verband was het een goede back. Hij heeft het echt niet slecht gedaan in Europa vorig seizoen.
1 0
Champy
Hij deed nog vaak genoeg domme dingen.

Hij had al ervaring van die dubbele gele kaart in de wedstrijd tegen Schalke, ging ie weer dom lopen doen tegen Lyon, en ook weer bijna 2 x geel. Gelukkig werd ie nog gewisseld.
1 0
ST
Is elke keer zo. Als er langer dan een paar weken een speler zogenaamd naar Ajax gaat dan komt ie niet. Het is vaak redelijk ineens uit de hoge hoed.
0 -2
Marcw1972
Tagilafico gemist?
2 0
DappreStryder
Of Neres.. Of Sanchez.. Of Frenkie de Jong.. Huntelaar... De meeste spelers worden eerst een paar weken met Ajax in verband gebracht voor ze komen. Of niet komen..
0 0
chrisjuhhh
Wober Wober Wober !!!
1 -1
Bobbaasje
Ajax kan je niet afslaan.
1 0
TheRiviera
Lol iedereen kan Ajax afslaan als ze willen. Een aangezien Ajax interesse heeft kan je gokken dat er misschien wel meerdere Europese clubs op de loer liggen. Vooral als hij nu het seizoen goed afmaakt met Boca en een mooi resultaat neer zet in de Copa kan je er zeker van zijn dat ze waarde omhoog gaat en dat hij meer aanbiedingen krijgt.
1 0
DappreStryder
Helaas komt het wel vaker voor...
0 0
Michelinho
Copa Sudamericana moet Copa Libertadores zijn. Zo staat het ook in die tweet.
3 0
Sunstridr
De Copa Sudamericana is de Zuid-Amerikaanse versie van de Europa League
en de Copa Libertadores is de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League.
1 -1
chrisjuhhh
Uuuuh daar waren ze toch al mee bezig ???
Niets nieuws dus en we zien wel hoe of wat .
0 -1