Schuurs: 'Reacties waren niet altijd positief'

JipVR, 16-01-2018 om 18:15, 8025 views, AjaxTV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Vrijdagavond kruiste Perr Schuurs met Fortuna Sittard de degens met zijn toekomstige werkgever: Ajax. De verdediger kijkt uit naar komend seizoen, maar geniet tot die tijd van het succesvolle seizoen van zijn huidige club. 

'Er gebeurt natuurlijk heel veel nadat je een contract tekent bij Ajax', vertelt Schuurs aan Ajax TV'Je wordt sneller herkend als je voor de beste club van Nederland speelt. Ik ben daar heel trots op en geniet er vooral van. De reacties op mijn transfer waren niet altijd positief, maar ik kijk alleen naar de mensen die mij steunen. Sommige fans van andere clubs vinden het jammer dat je niet voor hun club kiest en dan ben je ineens niet goed genoeg voor hen. Voor mij maakt het niets uit, ik ben gewoon trots dat ik voor Ajax speel.'

Voor Schuurs kan er een absoluut droomscenario uitkomen, wanneer hij promoveert met Fortuna Sittard. Op die manier kan de mandekker volgend seizoen tegen zijn oude club in de Eredivisie spelen. 'Het is heel mooi wat we nu neerzetten. We zijn natuurlijk winterkampioen geworden en we kunnen misschien dromen van iets meer. Er zijn nog genoeg punten waarop ik mezelf kan verbeteren en dat hoop ik dit seizoen te kunnen doen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Perke Schuurs!
0 0
Champy
Heeft precies een oude wonde op z'n voorhoofd. Iemand die daar wat meer van weet?
Lijkt erop alsof z'n hele voorhoofd open heeft gelegen.
0 -1
Maxwell_5
De kop van Ajax boven het filmpje: Het was een speciale avond.
De kop van Ajax Showtime: Reacties waren niet altijd positief. *zucht*

Ik wil nu niet de negatieveling gaan uithangen, maar ik doe het toch. Hebben jullie als forum/fansite niet ook een voorbeeldfunctie? Ik heb regelmatig dit soort suggestieve titels voorbij zien komen, erg storend maar deze keer zeg ik er wel wat van. Misschien is het omdat ik eerst het filmpje heb bekeken en daarna de titel mij een nare nasmaak gaf. Als redactie kan je raden waar over gepraat gaat worden en dan moeten de extra clicks maar over de rug van deze jongen die een onschuldig interview afgeeft.

Ben het straks waarschijnlijk alweer vergeten, maar goed moest het even kwijt. Echt jammer dit.
4 0
JipVR
Snap op zich wel wat je bedoelt, maar is toch juist mooi om te lezen. Ik vind het als Ajacied heerlijk dat men zo afgunstig reageert, zeker ook gezien zijn reactie daarna. De titels kunnen (helaas) niet heel lang, want anders worden ze op de PC versie afgekapt. Anders had ik wel iets in de trant van "'Schuurs heeft maling aan negatieve reacties: 'Ajax beste club van Nederland'" geschreven.
0 -1
Aeter
Wat een kulargument. Je weet dat je hier letterlijk zegt, "het past anders niet, dus moet het maar negatief".
Ik heb dit ook al vaker aangekaart, omdat jullie puur alles voor het geld doen en daar toevallig ook Ajaxfan bij zijn niet andersom.
Maar goed, ik heb geaccepteerd dat het Showtime heet en dat ik dus suggestieve roddelbladkwaliteit titels en artikelen krijg. Gelukkig kunnen we zelf heel goed onderscheid maken tussen suggestieve subjectieve bagger en de kern van een verhaal.
0 0
Maxwell_5
Het is mooi om te horen, ik ben en blijf ook supporter. Maar inderdaad een uitspraak uit het interview die mij ook is bijgebleven is dat hij Ajax de beste club van Nederland noemt, zonder daarbij de indruk te wekken om zieltjes te winnen. Of dat hij heel erg de indruk lijkt te wekken er bijna spijt van te hebben dat hij nog 6 maanden moet wachten om aan de slag te gaan.

Waar het mij om gaat is dat het op deze (negatieve) manier wordt benadrukt ik vervolgens de reacties al kan uittekenen. Die de aandacht van waar het over zou moeten gaan weghalen. En ondertussen vragen we ons af waarom de stadions zo leeg aanvoelen tijdens wedstrijden tegen juist feyenoord, Utrecht of Ado.
3 0
AFCA-B93
Even offtopic: waarom wordt de inhaalwedstrijd van Sparta vandaag gespeeld en Utrecht-Feyenoord niet? Wordt er ineens rekening gehouden met de fitheid voor de Klassieker ofzo?
0 0
rick020
Ik vind dit juist fijn, wij krijgen daarna Utrecht-uit en daar hebben we over het algemeen meer moeite mee als met Feyenoord-thuis.
1 0
Middenweg401
Hoe kun je nou niet positief reageren als iemand een transfer maakt naar de grootste, mooiste en veruit meest legendarische club van Nederland?
0 0
mickey2602
Als je uit Den Haag,Rotterdam,Eindhoven,Utrecht of Enschede komt bijv;-)
2 0
JesusZoonVanGod
Ik heb altijd het gevoel dat er meer haat komt uit Alkmaar (ons kleine broertje) dan uit Enschede.
0 0
geronimo
Dan weet jij niet veel van Enschede
0 0
younes11
Mooi ventje is t!
2 0