Gezocht: Stagiair social media

basdew92, 19-01-2018 om 12:45, 14661 views, AS | Kortingen tot wel vijftig procent in de online webshop van Ajax..

We zijn op zoek naar een spitsvondige en originele stagiair (HBO+) met veel Ajax-kennis, die de social-media kanalen van Ajax Showtime een extra boost kan geven.

Je opdracht is om enerzijds onze (eigen) artikelen zo aantrekkelijk mogelijk op de social-media kanalen te presenteren en anderzijds actief op zoek te gaan naar opvallende filmpjes, foto’s en uitspraken op het internet, die je vervolgens op een originele manier kan verspreiden via onze kanalen.

De stage start op 1 februari aanstaande en eindigt eind juli 2018.  Je zal in principe full-time aan het werk zijn en veel aanwezig zijn in ons kantoor in Amsterdam. De doorgroei-mogelijkheden zijn bij ons trouwens prima: meerdere van onze stagiairs zijn na hun stage een vast onderdeel van ons team geworden. Denk jij dat je beschikt over kwaliteiten op social media, heb je veel kennis en liefde voor Ajax, ben je ad-rem en heb je een goed gevoel voor (online) humor? Stuur ons dan snel een mailtje met je C.V. en motivatie naar redactieas@live.nl met als onderwerp 'Stagiair sociale media'. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PuurGeluk
Komt de ingangsdatum en duur van een stageperiode niet bij de student weg?
1 0
Cisco
HBO+?

Echt vreselijk deze "trent". Tegenwoordig kom je zonder werkervaring maar met een HBO diploma alleen maar aan de meest simpele en slecht betaalde baantjes.
1 -1
A'dam Oud-West
Je bedoelde 'trend'? Ik ben prima terecht gekomen met mijn hbo-diploma en het sloot perfect aan op vervolgopleidingen op het gebied van werken/leren. Ik kon ook al met relatief weinig werkervaring, voor een goed salaris aan de slag (nog tijdens mn studie).
0 0
Ajax27
Een HBO plus profiel voor een Social Media Content vuller... het moet niet gekker worden. Vroeger zette je daar gewoon een MBO niveau 3 of 4 Creatief DTPer op neer. Ach ik zie het bij Philips ook, wat ze daar regelmatig voor zware profielen vragen voor de meest simpele klussen. Ach ja, alles voor de naam op je cv zullen we maar zeggen.
0 -1
EKS
Social Media Content "vuller"?

Ik denk dat je geen idee hebt wat er in media bedrijven gedaan en gevraagd wordt.
En wat het cruciale belang is van Social Media voor het slagen van een hedendaags media bedrijf.

Je moet niet alleen van alle Social Media kanalen alles weten (inclusief de trends), maar om succesvol te zijn ook talent hebben op het gebied van Marketing, Sales en zelfs Journalistiek (redactie), en je moet natuurlijk een ster zijn in het lezen en analyseren van, en slim kunnen reageren op traffic (data). Uiteraard kan je bijna niet aan het handje worden meegenomen. Het zijn dan ook vaak zeer uitdagende functies, waarbij je ook nog eens dag en nacht beschikbaar moet zijn. Tenslotte moet je idealiter binnen een jaar of 2, 3 kunnen doorstromen naar een senior functie binnen de organisatie. Dit alles zit er voor een MBO'er vaak niet in.

Ik heb voor een groot media bedrijf gewerkt, daar zitten doorgaans toch echt jonge WO'ers op dit soort functies.
1 0
Zionist
Wanneer komt er een vacature voor een zeiker?
0 -1
Bky
Dan moet jij eerst ontslag nemen, dan komt die vacature weer vrij.
5 -1
Zionist
Haha! Ik gaf m zelf voor. Neemt niet weg dat al mijm voorspellingen zijn uitgekomen, hoop natuurlijk wel dat ze kampioen worden. Jij had nog wel zo'n vertrouwen. Hoop en realiteit zijn niet dezelfde dingen. Roze bril af jongedame!
0 -4
kaashaas
Haha! Ik voorspel dat je de volgende keer als iemand je dist weer soort reactie schrijft
0 0
MrIvez
Wat schuift het :D?
3 0
kleinedraaicirkel
Ervaring!
0 0