Q&A: 'Kan wel lachen om accent van Ten Hag'

giobelloni, 12-01-2018 om 15:45, 8984 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt kropen vrijdagmiddag achter de laptop om live op Ajax TV vragen te beantwoorden van de supporters. Daar gaven zij onder meer hun mening over de nieuwe trainer Erik ten Hag en aanwinst Nico Tagliafico.

De Jong heeft een goede eerste indruk gekregen van de nieuwe oefenmeester van de Amsterdammers. 'Hij komt goed op me over. Hij is tactisch erg sterk en ik kan ook wel lachen om zijn accent.' De Ligt grapt daarna dat De Jong mag hopen dat Ten Hag dat niet heeft gehoord.

Ook hebben de jongelingen een goed gevoel bij winteraankoop Tagliafico. 'We kennen hem net, maar ook hij maakt een goede indruk. Hij is rustig aan de bal, snel en tactisch erg sterk. Ik denk zeker dat hij een goede aanwinst voor ons is', aldus De Ligt.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Minsc
Dat wordt auto's poetsen voor Frenkie.
3 0
LS16
Waar kan ik dit terug zien?
0 0
3*stars*3
https://www.youtube.com/watch?v=MsONZ3z2TPo
0 0
Bensco
Met name die rust aan de bal viel mij ook al op aan Tagliafico. Ik kan me ook prima vinden in dit soort aankopen. Waarom alleen maar jonge talenten halen die zsm naar andere clubs willen als je ook oudere spelers kan halen die wat voor de club willen betekenen? Hopelijk staat die er snel en krijgen we een dynamische 4-3-3 in werking te zien.
4 0
FlyingDutchMan
Tot nu toe valt me op dat hij lekker fel op de bal verdedigd, wat Veltman ook vaak doet.
1 -1
Bensco
viel mij ook al op. Hij oogt ook heel comfortabel voor iemand die net een week bij de club is.
1 0
Redrum
Kampioenen!
3 0