Ten Hag kritisch: 'Het kan altijd beter'

ArthurV, 08-01-2018 om 23:10, 9513 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Erik ten Hag kijkt tevreden terug op zijn eerste dagen als trainer van Ajax. Dat geeft de oefenmeester aan tegenover Ajax TV. De Ajax-selectie werkte vandaag de eerste oefensessie van het trainingskamp in Portugal af. 

'Het was prima', blikt de oefenmeester terug op de training van maandag. 'Ik heb dezelfde gedrevenheid gezien als op de training van zondag. Er zijn ook verbeterpunten, maar dat is ook altijd goed en logisch als je twee weken weg bent geweest.' Zodra Frenkie de Jong woensdag weer van de partij is, beschikt Ten Hag over een groep van maar liefst achtentwintig spelers. Ten Hag legt uit waarom: 'We gaan ten eerste twee wedstrijden spelen, dus hebben we veel spelers nodig. Daarnaast vind ik het goed om een beeld van alle spelers te krijgen en dat de spelers van de O19 en Jong Ajax de kans krijgen om zich te laten zien.'

Ten Hag geeft ook aan wat hij specifiek in het veld wil zien deze week. 'Een eenheid, voortbordurend op de laatste maanden. Wanneer ik tevreden ben? Ik ben niet snel tevreden. Goed is nooit goed genoeg, het kan altijd beter.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WeerDinges
Kan je uitleggen...? "Nee". Haha. Lekker duidelijk.
2 0
ETM
Ten Hag heeft voor mij een sterke uitstraling. Ik vind die wazige stem daar zelfs aan bijdragen. Alsof een hoge pief in het leger. Het praat niet zo makkelijk als Bosz, maar komt wel net zo zelfbewust over.

Als er 1 ding is dat Ajax wel helemaal voor elkaar heeft dan is dat Ajaxtv..
Ajaxtv verdiend zeker duimen omhoog. Al een lange tijd. Echt veel gevoel in die clips. Die clip van de thuiswinst op Lyon kon ik wel 100 keer zien met dat Franse commentaar. Maar nu recent bijv. de highlights van Neres, zo aanstekelijk; muziek en beeld en Neres, 1 ritme, zoveel energie.. Ook die Ajaxtv chick vind ik perfect. En zo kan ik nog wel effe doorgaan.

Duim omhoog!
8 0
SjaakWolfs
Duidelijk een man met een plan. Straalt inderdaad vastberadenheid en zelfvertrouwen uit.
0 0
3*stars*3
Ja sinds vorig seizoen, maken ze aardig wat kippenvel filmpjes.
Formidable filmpje was idd top maar mooiste was toch, na "overwinning" in Lyon.

Die Fresia doet het ook leuk en durft ook wat kritische vragen te stellen.
Beter dan die juffrouw die al 6/7 jaar, klaarstaat en met kindervragen kwam.

Na een overwinning op fey; 'blij met jouw goal en 3 punten? '...
0 0
ETM
Zeker ook n mooie, maar voor mij is de formidable de beste; zoveel heerlijke shots, en zo emotioneel ook. Een uitzinnig publiek dat Ajax terug heeft gekregen, maar t eigenlijk toch niet helemaal kan geloven. Men vreesde Lyon ook echt, dat team werd voor aanvang flink de hemel in geprezen. Die viering van Traore en Ziyech bij de 4-1, de kop van Ziyech daarbij: het moest echt uit hun tenen komen, ook omdat er zoveek energie in die idioot open 2de helft zat, en Lyon tot aan die 4-1 nog heel gevaarlijk bleef...
Maar goed meerdere hele toffe clips, die gewoon artestiek ook echt smaakvol gemaakt zijn. Al vooral die beelden nodig, hoop dat Ajax weer zo gaat shinen..
0 0
jogabonito
Mee eens! Media team is heerlijk bezig.
0 0
Bjorn
Wij zijn ook niet snel tevreden, dat komt goed uit.

Tukkers accent is wennen, maar ik hoop dat hij het voor elkaar gaat boksen.
1 0
Wzawzdb1997
lees nu net dat klaassen mag vertrekken bij everton bron:nu.nl
0 0
BrandjeXL
En wat dacht je toen?
0 0
Bjorn
Kom naar huis.
1 -1
Wzawzdb1997
pff gap wat dacht jij toen je zn antwoord ging geven?
0 0
Pheadrus
Het lijkt mij echt een voetbal-dier, fanatiek, zit er boven op en met kennis van zaken. Maar……
hij heeft zeker geen gelikte presentatie. Geen vloeiende volzinnen. Dat heeft een groot voordeel als blijkt dat hij inderdaad een hele goede trainer is; hij is minder geschikt voor het buitenland. Van Gaal, Koeman, de Boer en Bosz hebben allemaal een gelikt presentatie en voorkomen. Als Ten Hag succes heeft bij Ajax zal hij wellicht om die reden niet zo snel als Bosz worden weggekocht.
0 0
BrandjeXL
De Boer met dat binnensmonds gemompel vind ik niet echt overtuigend hoor en als Ten Hag prijzen pakt dan komt die interesse vanzelf.
5 -1
VoorAltijdNummer14
Al zijn uitspraken tot nu toe kunnen me zeker bekoren!
2 0
RaynoFischer
Zeker :)
Die stem is wennen, maar boeiend de inhoud is goed en daar gaat het om, om mooie stemmen gaat het bij The Voice Of Holland :p.
Hij heeft de juiste ideeën en er verstand van zo te horen en komt gewoon nuchter over
3 0
VoorAltijdNummer14
Ja die stem is zeker wennen haha, maar inderdaad het gaat om de materie! ;)
1 0
Ajax4ever86
Wat een verademing pfff. Precies zoals ik al verwacht had. Dit zijn nou woorden die uit een Ajax trainer zn mond behoren te komen. Je voelt t zelfvertrouwen, scherpte en veeleisendheid in alles wat hij zegt. Hij staat gewoon voor wat hij zegt, zonder arrogant en betweterig te zijn. Gewoon nuchter en down to earth. En weet dat er hard gewerkt moet worden om t maximale te bereiken.

Dit is dus wat zo een jonge groep nodig heeft. Dit is ook wat hem onderscheid met de wijfelende en ‘lievige’ Keizer. Keizer zn ideeen waren zeker niet slecht, maar je moet dat ook op de juiste manier weten over te brengen. Communicatie is zo belangrijk. Want met de juiste woorden en manier waarop kan je soms zoveel meer bereiken, omdat je de juiste snaar bij iemand raakt. Daarom is Schreuder zo belangrijk. Die weet precies ook de juiste snaar bij individuele spelers te raken. Dat heeft hij tot nu toe wel bewezen bij meerdere spelers.

Je zag de houding van spelers onder Keizer en ook bij trainingen. Vond t allemaal maar gezapig en vrijblijvend. Dit word door Ten Hag en Schreuder niet geaccepteerd. Zijn zo fanatiek. Die eisen constant t maximale. Frank de Boer was ook zo iemand, maar die kon weer totaal niet met individualistische spelers omgaan. Terwijl we dat juist bij Ajax willen zien, want dat zijn de creatiefste.

En t is nu echt niet dat Ajax een strafkamp word, maar de juiste balans van eisen en ‘vrijheid’. Het team t maximale laten presteren met maar 1 doel. Geloof me er word nu een team gesmeed die echt weer die winnaars-uitstraling en flow zal hebben. 1 team, 1 taak!!

Als we dit team met nodige aanpassingen bij elkaar kunnen houden komende 1,5 jaar, gaan we een hele mooie toekomst tegemoet. In combinatie met een Overmars, die nu tenminste vlot en adequaat kan handelen, mocht er geen talent op een bepaalde positie doorbreken. Zullen we ons in Nl echt gaan onderscheiden van de rest. Europees moet nog uitwijzen nu we direct plaatsingen kwijt zijn. Voorronde loting moet t ook een beetje meezitten nu. Maar voor de Eredivisie zullen we veruit voor zijn in alles op de rest. Hoe spijtig voor t nivo van de Eredivisie, maar we gaan echt uitlopen. Let maar op
12 -1
VoorAltijdNummer14
Amen!
0 0
TimAFCA
Ik krijg telkens nog kippenvel van 'We Are Back'
3 0
ajax
Nieuwe style van Ajax TV idd heel nice!
2 0
jollie18
Mooi filmpje! kan weer niet wachten tot ze gaan beginnen.
2 0
Beretta
"Dat is een hele abstracte vraag". Love it!
3 0
niquedegraaff
Zolang er maar nieuwe accenten worden gelegd ;)
0 0
Suarez16_
Ben zeer benieuwd hoe Ajax zich gaat ontwikkelen onder Ten Hag. Met Ten Hag heb ik wel het idee dat er "know how" zit en minder snel tevredenheid net zoals onder Bosz. Dat had ik onder Keizer toch minder. Die was echt opgelucht met 3 (gelukkige) punten omdat hij dan weer een week mocht zitten. Zeer benieuwd hoe Ziyech en Dolberg zich gaan manifesteren de komende 1,5 jaar. Die spelen toch het minst van alle spelers vergeleken met de vorm van vorig jaar.
4 0
Tyronetjonaloi
Vooral nu Schreuder assistent is. Die kon altijd goed overweg met Ziyech
0 0
Champy
Die nieuwe stijl van AjaxTV is echt op het jonge publiek gericht. Doen ze echt goed.
11 0
AFC34
Sowieso maken ze de laatste tijd echt toffe fimpjes zoals "hola Nico" en "we are back", kan ik persoonlijk erg van genieten!
8 0
RaynoFischer
Ajax tv is de afgelopen jaar idd flink verbeterd :)
6 0
koenos1
Vooral als je het vergelijkt met andere voetbalclubs
5 0
AFC34
Zeker! Wat ik trouwens ook gave filmljes vind zijn die minuutlange filmpjes van oa. Onana, Neres etc, met hun jaaroverzicht!
6 0