JipVR, 02-01-2018 om 19:51, 26946 views, VI | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Volgens Voetbal International had de clubleiding bij Ajax eind september al twijfels bij het functioneren van de toen net aangestelde Marcel Keizer. Al na de thuisnederlaag tegen Vitesse (1-2) zou er naar alternatieven gekeken zijn. 

'Het moment van de boodschap zorgde overal, ook binnen Ajax, voor verbaasde blikken, maar het vertrek van Keizer kwam allerminst als een verrassing. Al sinds de 1-2 nederlaag in het thuisduel met Vitesse, eind september, namen de twijfels vanuit de clubleiding en de rvc flink toe. Er werden al lijntjes gelegd naar mogelijke opvolgers en alle handelingen van de trainer kwamen onder een vergrootglas te liggen', schrijft het medium.

'Ajax gaat niet alleen verder met een nieuwe hoofdtrainer en assistent, maar ook met een nieuwe koers', vervolgt men. 'Bergkamp, tot voor kort door de club nog prominent neergezet als de persoon die de rode draad binnen de club moet bewaken, is niet langer meer gewenst. Het geeft bovenal aan dat Van der Sar, met steun van de rvc, een allesbepalende U-turn heeft gemaakt. De lijn Bergkamp is verleden tijd, de lijn Overmars bepaalt het heden en de nabije toekomst.'

 

 

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer