Ajax krijgt 250 kaarten meer voor Utrecht-uit

JipVR, 02-01-2018 om 16:39, 11714 views, Ajax Life | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Een klein succesje op supportersgebied: Ajax krijgt dit jaar 1000 kaarten in plaats van de 750 van vorig seizoen. Ajax Life noemt de verhoging een beloning voor het goede gedrag van de uitsupporters van vorig seizoen. 

Er hebben vooroverleggen plaatsgevonden tussen beide supportersverenigingen, clubs, KNVB en gemeenten. Daarbij werd besloten om het aantal kaartjes te verhogen. Een ticket kost 30,74 euro, waarbij een verplichte buscombi geldt. Alternatieve opstapplaatsen zijn: Amsterdamse middenweg, Almere, Den Bosch en Leiden.

NL+ kaarthouders kunnen zaterdag 6 januari om 10.00 uur een kaartje kopen. NL kaarthouders zijn zoals gebruikelijk een week later aan de beurt. FC Utrecht - Ajax wordt 28 januari om 12.30 uur gespeeld.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Dat heeft ten Hag toch even mooi geregeld nu de punten nog hahaha.
1 0
Afcas20
Thuisvak is zeker 1 per clubkaart?
0 0
markplas
Wilje niet zitten denk als ajax supporter
0 0
Afcas20
Wel joh, gewoon als theaterpubliek gedragen en in een familievak zitten
0 0
Mung
In 2009/2010 gezeten, in mijn uppie in vak U (als ik mij niet vergis) schuin naast het uitvak. Vol oude harde kern. Eens maar nooit meer. Begon al met het pakken van een bus op Centraal. ‘Voor welke club kom jij?’ keihard door de hele bus heen toen ik de chauffeur vroeg of ik in de juiste bus naar het stadion zat. Hele rit vijandige blikken. Nog wel mooi moment buiten.
Grote groep van Utrecht die op het plein tegen een deur naar het uitvak aan het trappen waren. Vervolgens brak de deur open waarna het hele plein op de loop ging. Stelletje helden.
1 0
toro28
Zou mooi zijn als ze die 250 dan voor de grote ajax life kaarten NL loterij zouden verkopen, hebben die ook eens een kans op een uitwedstrijd!!!
0 0
Labrador
Of je moet vaker gaan. Dan verdien je een bepaalde status. Het is toch niet meer dan terecht dat sommige voorrang hebben ?
0 0
Stone020island
Nee neem gewoon een uitkaart als je graag je naar uit wedstrijden wil
0 0
toro28
ik heb een life uitkaart maar die komen nooit aanbod omdat het dan al uitverkocht is.
0 0
Bram410
Nog steeds belachelijk dat het er geen 1200 zijn (de capaciteit van het uitvak van Utrecht). Waarom krijgen we niet gewoon 1200? Dit is gewoon supportertje pesten.
4 -1
KlasseLasse
wat een goed nieuws! belonen om goed gedrag heel fijn ga zo door
2 0
Ricoo
Zou Ten Hag hier wat mee te maken hebben? ;)
2 0