Geruchtenmolen: 'Younes transfervrij naar Napoli'

giobelloni, 09-01-2018 om 14:30, 211435 views, AS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Het jaar 2018 is begonnen en dat betekent ook dat de transfermarkt weer officieel geopend is. De komende maand houden wij alle geruchten bij in de welbekende Geruchtenmolen. Gaat Ajax zijn slag slaan op de transfermarkt? Houdt de Amsterdamse club iedereen binnenboord? Volg het hier!

Dinsdag:
Il Sussidiario meldt dat Napoli donderdag of vrijdag een akkoord hoopt te bereiken met Amin Younes over een zomerse transfer naar Italië. De Napolitanen zouden eerder al pogingen hebben gedaan om de Duitser los te weken uit Amsterdam, maar het verschil tussen Ajax en Napoli bleek te groot. De Italianen willen Younes nu een voorcontract aanbieden, waardoor hij in de zomer transfervrij de overstap kan maken.

Zondag:
Fenerbahce zou Amin Younes aan het einde van zijn contract middels een vrije transfer over willen nemen van Ajax, zo beweert het Turkse Fotospor. Het schrijft dat een eerdere transfer van een speler bij Fenerbahce al eens is mislukt door te wachten tot zijn contract afliep. Een dergelijke ramp hoopt men nu te voorkomen en daarom wil de club snel in actie komen.

Zaterdag: 
Tottenham Hotspur blijft Ajax nauwlettend in de gaten houden, als we Sky Sports geloven. Het medium schrijft dat de Engelse club naast Justin Kluivert ook de pijlen op Frenkie de Jong gericht heeft. The Spurs zouden op zoek zijn naar nieuw talent om het middenveld een impuls te geven. Nu Mousa Dembélé steeds vaker met fysieke klachten kampt.

Vrijdag: 
Galatasaray-middenvelder Nigel de Jong zou volgens het Turkse Fotomac op weg zijn naar Amsterdam. De 33-jarige controleur zou zijn contract, dat deze zomer afloopt, in Istanbul laten ontbinden om terug te keren naar zijn jeugdliefde Ajax. Zijn management, Ajax en De Jong zelf zouden al akkoord zijn over een kortlopend contract. Afgelopen zomer waren er ook al geruchten dat De Jong terug zou keren in Amsterdam.

Telegraaf-journalist Mike Verweij ontkracht de theorie van het Turkse medium echter. Dat heeft hij laten weten via zijn Twitter-account. 

Woensdag:
PEC Zwolle-middenvelder Ryan Thomas zal zeer waarschijnlijk in de aankomende zomer een transfer gaan maken en sluit daarbij niet uit dat hij voor Ajax zal spelen. Toch is ook het buitenland een zeer reële optie. 'Hier zou alleen een transfer naar Ajax, Feyenoord of PSV echt een stap hogerop zijn. Als zij niet komen, ga ik over de landsgrenzen kijken. Waar? Er is in elk geval één competitie waar ik niet naartoe ga en dat is de Premier League', aldus de Nieuw-Zeelander in Voetbal International.

Dinsdag:
Volgens het Italiaanse Il Mattino wil Napoli niet meer dan één miljoen euro betalen voor Amin Younes. De Italiaanse grootmacht denkt niet dat de 24-jarige vleugelaanvaller meer waard is, aangezien hij een aflopend contract heeft. Marc Overmars zou echter een bedrag van rond de 25 miljoen euro verlangen voor de Duitser.

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Joël Veltman, vertelt dat er geen contact is met Hannover 96 over een eventuele overstap van de aanvoerder van Ajax naar Duitsland. Enkele Duitse media melden namelijk dat Hannover geïnteresseerd zou zijn in de 24-jarige verdediger.

Maandag:
We beginnen het nieuwe jaar met een bericht uit Japan. FC Groningen-speler Ritsu Doan zou namelijk tegenover Japanse media hebben gezegd dat hij in de toekomst voor Ajax wil spelen. De buitenspeler richt zich daarbij op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Meer geruchtenmolen:
Deel 1: De geruchten uit het najaar
Deel 2: Ajax biedt Suárez laatste contract
Deel 3: De Ligt in beeld bij Europese top
Deel 4: Kluivert optie voor United
Deel 5: Messi wil Kluivert bij Barca

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Begrijp ik nou verkeerd wat een eenzijdige optie voor nog een jaar inhoudt? Of snappen die Italianen het niet?

Neem aan dat Amin in het laatste halfjaar voor het WK ook het liefst zoveel mogelijk speelt en niet op een transfersoap zit te wachten. Dus waar komen al die geruchten vandaan?
0 0
Ajax4proud
Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.. geldt niet alleen voor Nederlanders.
Laat ik ook maar duidelijk zijn, zou het mooi vinden dat hij vertrekt liever vandaag dan morgen maar zeker niet gratis de deur uit. Want elk miljoen die je binnenkrijgt kan je mooi weer gebruiken voor een ander investering. Maar ik denk dat Marc Overmars wel raad weet met dit soort spelers.
1 -2
JesusZoonVanGod
Ik geloof er niks van. Hij ligt in principe gewoon nog 1.5 jaar vast als we zijn optie lichten. Daarnaast is het gewoon een prima speler die ook nog relatief jong is en in principe Duits international. Daar moeten we gewoon een bedrag van 6.000.000 minimaal voor ontvangen als hij deze winter weg mag.
3 0
AlexIbarra
Helemaal met je eens maar ik wil minimaal 12.

We hebben anders maar 2 vleugelaanvallers voor een half seizoen.
0 0
WesleySonck
Lijkt me onzin, want dan zal Ajax hem de rest van het seizoen op de tribune zetten en mist hij alle kansen op selectie voor het WK. Younes zal hoe dan ook willen spelen komend half jaar om die kans op selectie zo groot mogelijk te houden
0 0
SnakeDoc
Transfervrij haha, Ajax had de hoofdprijs al kunnen hebben als ze hem eerder hadden verkocht.
0 0
RusselWestbrook
Die Italiaanse kranten schrijven ook maar in het wilde weg hun stukjes.

Ajax heeft een optie om te verlengen.
8 0
AjaxDaniel
Ja alleen hoor je overal geruchten dat hij een x aantal wedstrijden had moeten spelen dit seizoen voordat die optie gelicht had mogen worden. Geen idee of het waar is maar het is aannemelijk. Het verklaard het feit dat Keizer zo lang Younes bleef opstellen, misschien was dat dus wel onder druk van het TH om Younes wedstrijden te laten spelen. En daarnaast die vage blessure van Younes, zou zomaar kunnen dat hij dat faket om ergens een vet contract te tekenen.
3 0
DavidFerr
Mocht het een voorwaarde zijn dat Younes een minimaal aantal wedstrijden moet spelen voordat wij de optie kunnen lichten. Dan laten wij hem in de 2e seizoenshelft toch nog een aantal keer invallen.

Ik denk dat de kans groot is dat Younes deze maand nog wordt gekocht. Helaas heb ik het idee dat het tussen Younes en Ajax steeds minder klikt.
1 0
BrandjeXL
Dat kan dus niet want clubs mogen een half voordat een contract afloopt al onderhandelen met een speler voor een overgang in de zomer
0 0
JesusZoonVanGod
Maar het lijkt mij dat bepalingen en afspraken uit het huidige contract voorrang hebben op een eventuele nieuwe verbintenis bij een nieuwe werkgever?
2 0
RusselWestbrook
Een eventueel nieuw contract bij een andere club wordt volgens mij gewoon teniet gedaan wanneer Ajax de optie licht.

Ik weet dit echter niet zeker.

edit: ik kan er zo snel niks over vinden, behalve dan dat zulke eenzijdige opties wél legaal zijn in Nederland. Schijnt in heel veel landen niet zo te zijn.
2 0
RusselWestbrook
Nee. Dat is geen optie, maar een clausule en die gaat automatisch in als aan de voorwaarden voldaan wordt. Bij een optie moet de club zelf actie ondernemen.
0 0
RaynoFischer
Lijkt me sterk dat dat per seizoen gaat, in totaal kan nog, maar hij heeft bij De Boer en Bosz ook gewoon alles gespeeld.
Die blessure was idd vaag, zou echt een kutstreek van Younes zijn en me eigenlijk vies van hem tegenvallen
0 0
Milan95
Maar is dat wel 100% zeker? We zeggen dat allemaal wel maar ik heb eigenlijk nooit 'bewijs' gezien.
0 0
RusselWestbrook
http://www.ajax.nl/streams/actueel/ajax-contracteert-amin-younes.htm

eerste resultaat als je 'amin younes contract' in google zet :p
4 0
Milan95
Hahaha oeps.
0 0
Kupke
Het bewijs staat gewoon op de site van Ajax zelf.
4 0
MankeNelis
Is de optie 1 jaar verlengen lichten is nog een mogelijkheid om nog wat te vangen?
0 0
RaynoFischer
Mag je de optie lichten en gelijk vertrekken, of moet je dan wel wachten tot de zomer?
0 0
Oliveira
voorcontracten zijn niet bindend dus er kan nog van alles gebeuren als dit doorgaat.
1 0
TikkieTerugJaap
Ajax heeft de eenzijdige optie om zijn contract te verlengen tot volgend jaar zomer, waarom zouden ze hem in godsnaam transfervrij laten gaan. Ik wil ook liever vandaag dan morgen van Younes af maar hij is toch echt wel een paar miljoen waard.
5 0
FlyingDutchMan
Ben wel benieuwd wat de deadline is van de optie van Younes. In theorie zou hij nu met andere clubs mogen onderhandelen omdat komende zomer zijn contract afloopt. Meestal lopen die opties rond maart/april af, zou lache zijn als Younes even gratis denkt te vertrekken en Ajax zijn optie last moment licht ;)
1 0
RaynoFischer
Precies, hij mag weg maar gratis is ook overdreven, toch minimaal 5 miljoen moet zelfs voor hem kunnen
0 0
Remark
Als Ajax slim is (wat ze niet zijn) slikken ze hun trots in (wat ze nooit doen) en doen ze een bod op Philippe Sandler, die op mij evenveel indruk maakt als destijds Virgil van Dijk. Nog steeds onbegrijpelijk en onvergeeflijk, hoe ze die zomaar de poort uit lieten wandelen, met instemming van Derksen, v.d.Gijp en al die andere zelfbenoemde 'deskundigen' die ons land rijk is.
0 -16
FlyingDutchMan
Sandler heeft ook 3 leuke wedstrijden gespeeld hoor, lol..
5 0
RaynoFischer
Echt he, typisch weer ;)
Prima speler voor PEC, maar hier niet nodig

Als Dankerlui straks 3 leuke wedstrijden speelt bij Willem 2 moeten we die ook zeker terughalen .... :p
5 0
Remark
Laten we - met Virgil van Dijk en Frenkie de Jong in ons achterhoofd - Willem II verder maar buiten beschouwing laten, en op Philippe Sandler komen we over een jaartje nog wel terug.
0 0
Ferd
‘Wat ze nooit doen’? Heb je wel eens gehoord van Ronald de Boer? Kenneth Perez? Arnold Scholten? Mitchell Dijks?
1 -1
Ozymandias
Sandler is een redelijke centrale verdediger voor iemand van zijn leeftijd maar Ajax heeft met Wöber, De Ligt en Schuurs twee jongere centrale verdedigers die nu al beter zijn.
5 -1
koppendicht
Ik heb zojuist het filmpje met de advocaat en de letseladvocaat gezien, en het is me duidelijk geworden dat peter r de vries en deze advocaat een slaatje hieruit hebben proberen te slaan en meteen bovenop de familie zijn gedoken. De advocaat zegt namelijk bij 3:18 in het filmpje dat hij in een zeer vroeg stadium erbij betrokken was. Waarom gaat een advocaat zich er in een zeer vroeg stadium mee bemoeien, terwijl toen nog niet het geval was dat Ajax treuzelde bij het geven van medische gegevens, wat nu plots als reden wordt aangedragen voor het verslechteren van de verhoudingen. Dit gaat niet eens om geld, want deze advocaten weten ook wel dat hier niks uit te halen valt in de rechtszaak (ook al zeggen ze dat niet tegen de familie), maar om de exposure van het nieuwe advocatenkantoor van De Vries en Kassem en deze letselschadeadvocaat.

check het filmpje en 3:18: https://www.youtube.com/watch?v=VsQtUd0eSpg
2 -5
Michelinho
Gloednieuw zelfs, bestaat pas sinds 20 december.
0 0
martin1234
Jemig zo slecht is Younes nu ook weer niet. Nog even en ze willen hem hebben voor drie volle spaarkaarten bij de AH!
0 0
PuurGeluk
Ik heb er al 2...oh kut wacht..Moet ik hem straks zeker op de fiets over de Alpen brengen?
1 0
Redrum
Je kan hem ook houden en in en rondom het huis allemaal klusjes laten doen. Hij is alleen niet erg effectief, hou daar rekening mee. Zijn rendement is erg laag.
3 0
martin1234
Misschien die baard wit verven en als kabouter in de tuin neerzetten?
0 0
kaashaas
Volgens mij was hij ook een koopje.
Ik vind het geen slechte speler en heeft zo nu en dan een briljant moment.. hij creeert wel een wir war waardoor andere ruimte krijgen.
Rendement Is helaas laag maar ja anders had hij.ook bij barca gespeelt.
1 -2
Leviathan
Hij was een bankzitter een gokje dus. Ajax nam het risico en hij heeft zich bij Ajax wel hier en daar ij de kijker gespeeld. Dus hij moet minimaal opleveren dan wat hij gekost heeft incl salaris
0 0
mistermiyagi
Ajax kan hem beter behouden als Ajax er toch niks voor vangt, hij kan natuurlijk wel iets..

Mocht er een club zijn die 7+miljoen bied, dan zal ik hem laten gaan.
1 0
Michelinho
Ik ben toch wel heel benieuwd wat Ajax nou met hem wil. Na Kluivert zijn er toch niet veel opties behalve Johnsen (en die heeft in zijn schaarse minuten in 1 nog niet veel bewezen) en heel misschien Cassiera, wat gezien zijn eerdere optredens daar een gok zou zijn. Daarbij is er ook niet echt een alternatief voor Neres en zou Kluivert ook wel eens op rechts nodig kunnen zijn. Nunnely is, wat mij verbaast, zelfs niet mee op trainingskamp. Younes nu verkopen zou misschien niet heel verstandig zijn; ondanks zijn beperkte rendement kan hij best nuttig zijn en is hoe dan ook onze meest ervaren LV. Transfervrij laten vertrekken in de zomer is kapitaalvernietiging, misschien toch maar die optie lichten en hem in de zomer voor een relatief zacht prijsje laten vertrekken. En nu al de focus op een goede rechtsbuiten lijkt me zeker niet overbodig.
0 0
DirkvanDam
en wij willen messi transfer vrij
1 0
stopperspil
Ajax kan voor Younes toch éénjarige optie lichten?
1 0
DavidFerr
Ja, klopt.
1 0
Saren
Deze Duitse meester in scorend vermogen en koning van prachtige acties op de zeikant.
Als ze hem willen mogen ze valbuena en 50mil geven... toe? Alsjeblieft? ... Please? Oké een tosti kaas en een bak baklava is ook akkoord.
2 -4
Woodenshoe
Hahahahahahahahaha
0 -2
Redrum
Fenerbahce wil Younes transfervrij? Dat klinkt niet echt als een goeie deal voor Ajax.
2 -1
zuidzuid
Pijlen gericht op De Jong?

Er staat dat ze m bekeken hebben mocht eventueel heel misschien Dembele weggaan...

Ja zo kan je ook nieuws maken
0 0
Mr.P.
lol younes gewoon optie lichten heb je altijd nog goede linksbuiten en als ze hem willen hebben gewoon laten bieden natuurlijk
4 -2
eriksen23
Fotospor is evenveel waard als een rol toiletpapier, kan je dus echt niet serieus nemen. Die gooien gewoon 5 lootjes met spelersnamen in een schaaltje, vervolgens loten ze gewoon een speler uit en daar schrijven ze dan over alsof er interesse is.

Ik verwacht überhaupt niet dat Fener voor een linksbuiten gaat, die is er al namelijk in de persoon van Valbuena.
6 0
afcajacied00
Misschien stand in, Zoals ajax momenteel ook doet met Younes ? Sportief gezien zou het dus sowieso al geen vooruitgang zijn.
0 0
eriksen23
Kan inderdaad, maar is niet echt voor de hand liggend. Trainer Kocaman heeft het sowieso niet zo met spelers die weinig verdedigend werk opknappen, tevens hebben ze nu 15 buitenlanders wat er al een te veel is. Daarom willen ze ook van van Persie af.

Zou misschien wel een optie zijn als Valbuena ineens een gek aanbod uit China oid krijgt, maar dan nog is de bron net zo betrouwbaar als Patty Brard die ineens transfernieuws gaat geven.
0 0
chuckie88
Geef eens 1 reden waarom Ajax Younes transfervrij zou moeten verkopen? Zeker als je bedenkt dat Overmars gewoon nog een eenzijdige optie kan lichten..... Wie hebben we nu achter de hand die beter is als Kluivert mocht deze in een dip komen of geblesseerd raken... Minimaal 7 tot 10 miljoen zal hij alsnog opbrengen...
2 -1
chrisjuhhh
Je zeg " Geef eens 1 reden waarom Ajax Younes transfervrij zou moeten verkopen?"
UUh oké
2 0
31xAjax
Marc moet Fener is z'n achterhoofd houden mocht er geen andere club geinteresseerd zijn.....
1 -2
Afstandsschot
25 miljoen was de showroomprijs. 20% eraf, betalen jullie 20 miljoen en doen wij er een setje winterbanden bij, dan praten we nergens meer over.
4 -1
insectenverdelg
Waarom als je er zo in staat voor younes gaan? Zou gelijk knappe ophalen op deze manier.
0 -1
AlexIbarra
Mbappé?
0 0
Bobbaasje
Ruilen met Robin Van Persie.
2 -11
MankeNelis
Dan kan je beter nog Younes op 1 been houden.
2 -1
vijfennegentig
Hij was, puur qua type spits, in zn betere dagen een perfecte ajax spits lol. Die is in de verkeerde stad geboren!
1 0
jollie18
Die gast als we de geruchten mogen geloven naar Feyenoord.
0 0
RaynoFischer
Dan hou ik liever Younes erbij hoor....
Van Persie, wist niet eens dat hij nog voetbalde joh. :p
6 -1
AFCA4L
Geintje mag ik hopen?
1 0
Labrador
Ga jij eens heel snel slapem
6 0
Ajaxvooraltijd
Voor fener 300 miljoen aangezien ze zo gierig zijn.
0 0
RSM
150 miljoen
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik denk dat mijn opa van 80 ook wel een lekker wijf wil hebben
6 0
AlexIbarra
Ik kan mobiel geen duimpie geven maar perfect verwoord! :)
1 0
Joseph
Wat lekker dat hij net verlengd heeft, nu kunnen we er doodleuk 150 miljoen voor vragen, dat zou ik dan ook gewoon doen als ze zich melden..
0 0
godenzoon92
Kom over 2,5 jaar maar terug met 70M.
0 -1
Babayaka
Ze moeten lekker nog 30 spelers kopen, en dan winnen ze nog steeds niks.
0 -1
ajax4ever01
Spurs gaan maar lekker elders shoppen wij houden geen sales!!
2 0
onderhetmaaiveld
Ze kunnen veel willen, maar Frenkie wilt nog niet weg.
Dus kom over twee jaar nog maar eens terug, maar dan denk ik dat er voor Barcelona gekozen gaat worden.
1 0
El Salvador
100 miljoen!!!!! :)
0 0
KvD90
Natuurlijk hoop ik dat Frenkie nog jaren het Ajaxshirt draagt, maar wij hebben eigenlijk precies hetzelfde gedaan bij Willem II.
1 0
EKS
Behalve dan dat Frenkie door Willem 2 op dat moment niet goed genoeg werd bevonden voor het eerste, geen vertrouwen kreeg en dus alle reden had om verder te kijken.
1 0
Woodenshoe
Misschien omdat ie 16 was???
0 0
OKP-AFCA
Daar zal iemand zich ook nog wel eens achter de oren krabben.. Frenkie niet goed genoeg..
2 0
RaynoFischer
Volgens mij was dat het niet zo zeer, maar konden hij en Streppel niet echt door 1 deur
2 0
EKS
er speelde wel iets ja, hij kreeg in elk geval weinig speeltijd.
1 0
Van Reenen
90 miljoen! gebaseerd op te lage transfersommen voor Eriksen en Sanchez, die koopjes waren in vergelijking met een voetballer die onlangs voor 85 miljoen naar Liverpool is gegaan.
Trouwens, Tottenham heeft steeds zelf gezegd dat b.g. spelers " koopjes" waren.
Daarnaast staat Frenkie ook o.a. bij Barca op de radar, dus wat moet je dan in U.K. doen?
0 0
Afca85meer
Gaat niet gebeuren maar als het toch moet (mega bedrag) dan is dit wel een mooie club voor hem. (Opstapje naar echte top)
0 -2
Ajax412
Ze kunnen ze alle twee hebben, 200 miljoen. Punt, anders niet. We zouden wel gek zijn, er worden gekkere bedragen gegeven.
2 0
Mikenick
Ja en ik wil een Audi R8.
1 0
AlexIbarra
Eriksen en Jantje gingen voor 10, Sanchez voor 40.
Logischerwijs moet Frenkie dus 160 gaan kosten. ;)

En we willen Harry Kane een halfjaar lenen want Dolberg is geblesseerd.
1 0
mgtow
Harry Kane slaapwandelt door elke eredivisie verdediging. En dat 10 keer per wedstrijd.
0 0
Ajax412
Lekker toch!
0 0
johnd
40 Miljoen minimaal in de huidige markt.
0 -2
Mark03
Als Coutinho in deze idiote markt al € 120 mln (mogelijk € 160 mln) is, mag je voor Frenkie zeker wel € 80 mln gaan vragen.
5 0
Starkoo
En wij willen Messi lol
1 -1
Cello
Onze talenten, zeker de grootsten, komen op lijstjes voor bij ALLE topploegen in het buitenland. Onze talenten worden vrijwel wekelijks gevolgd door die clubs en dat gebeurt nu al jaren, zo niet decennia lang!. Eigenlijk geen nieuws.
Onze opleiding, zoals we weten, wordt geacht van wereldniveau te zijn. En dat weten ze in het buitenland ook wel hoor!. Onze talenten doen het vrijwel altijd goed op buitenlandse toernooien, waardoor ze opvallen. We spelen ook bijna altijd goed in de Youth League, waardoor ze opvallen.
Ons succes is dan ook gelijk ons nadeel, onze valkuil.... de aasgieren zwermen om onze talenten heen met het kwijl uit hun mond!. Dat was altijd al zo en zal ook wel zo blijven.
Dat is iets om tegelijk trots op te zijn.

Het enige wat je kan doen is hopen dat de boys stevig in hun schoenen staan en dat ze verstandig begeleid worden door familie, vrienden en zaakwaarnemers. En Ajax natuurlijk.
En dan hopen dat ze niet voor het snelle geld gaan, maar eerder kiezen voor een gedegen carriere planning, die start bij ons aller Ajax.
2 -1
CruyffFootball
Afblijven.
1 0
Mr.P.
hij blijft nog 2 jaar dan hebben wij er ook wat aan, kopen ze maar een andere middenvelder, kut tottenham die voor een prikkie sanchez heeft gekocht, gierige nep engelsen,

sanchez had zeker 80 miljoen op kunnen leveren MINSTENS, hoop dat overmars een doorverkoop percentage heeft gerekend!
3 -1
Jelephi
Ajax verkoopt Frenkie de Jong boor 72 miljoen aan Barcelona.
2 -1
GvanderK
Ophoepelen met dat Spurs
0 0
Ajax#1900
Hij gaat nergens heen hoor
0 0
foensai
Over 2 jaar mogen ze Frenkie benaderen. Nadat hij weer een nieuw contract heeft getekend bij Ajax. Dan kunnen ze hem voor 50-100 milj. proberen te halen. Maar, in die deal zit een terugkeer van Christian. Dan is hij oud genoeg om terug te keren. Toby En Jan erbij hoor je mij niet klagen. Anders geen deal!
1 0
Bobbaasje
Koop Veltman maar.
5 0
NouridolbergNeres34
Tottenham kan de schijt krijgen na die Sanchez deal.
4 0
Jelephi
Wat was daar verkeerd aan sjakie. Lul niet zo slap.
2 -6
14ajax1974
Gewoon 90 miljoen vragen
0 0
DavidFerr
Wat ben ik zo blij dat Frenkie pas heeft bijgetekend en hoef ik mij dus ook geen zorgen te maken over dit gerucht.

Tegen die voorzitter Levy wil ik zeggen: haha, kom maar over 3,5 jaar terug.
3 0
Suarez16_
Zou uit principe niet meer aan Spurs verkopen.
1 0
4EVERAJAX
en zebbe er wel kijk op daar bij Tottenham.
1 0
RaynoFischer
Het zijn ook Ajacieden daar, alleen in dit geval begint het een beetje irritant te worden :p
Elk jaar willen ze wel iemand, laat ze maar lekker Dijks en/of Younes nemen, Frenkie gaat voorlopig nergens heen heeft net bijgetekend ;)
2 0
Patrick78
Gerucht: Tottenham wil Ajax.... pfffffffff wat een kut koopclub in Noord - Londen.
7 -1
Mark03
Zo zal AZ zich ten opzichte van ons voelen
0 0
AlexIbarra
Wat hebben wij de afgelopen jaren dan voor toppers van AZ gehaald voor een jodenfooi?

Spurs heeft 4 basisspelers van ons overgenomen en heeft daardoor hun beste team in meer dan 25 jaar. En hier minder voor betaald dan een lager geklasseerde club in Engeland voor Van Dijk betaalt.

Hamdaoui, Lindenbergh of Gudelj hebben ons niet veel succes gebracht, en ook niet veel geld opgeleverd. Volgens mij draaien we zelfs verlies op de spelers die we de laatste 10 jaar van Az hebben gekocht.
2 -1
Mark03
Patrick78 geeft aan dat Tottenham steeds spelers bij ons haalt. Ik geef aan dat wij dat vaak bij AZ hebben gedaan de afgelopen jaren. Daarbij heb ik het niet over het slagen van spelers. Je kan alleen de verantwoordelijken voor het technisch beleid van Ajax verwijten dat ze de beste spelers voor een prikkie naar Tottenham laten gaan en dure spelers van AZ ervoor terughalen.
0 0
AlexIbarra
Daar heb je gelijk in maar ik denk dat men bij AZ blij is dat ze aan hun spelers leuk hebben verdiend.

Bij ons en Spurs ligt dat heel anders, al begint het er met Sanchez al iets meer op te lijken. Maar dat grapje heeft ons dit jaar dan weer (mede) Europees voetbal gekost met die 10 dagen durende soapserie waarbij Sanchez niet kon/wilde/mocht spelen.

0 0
Bram410
50 mil vragen en Siem sturen
28 0
koenos1
We hebben Sanchez ook voor veel te weinig geld verkocht.. z mogen nu echt eens diep in de buidel tasten. 100 miljoen of anders wegwezen
11 0
Mikes
Als coutinho 160 miljoen kost, willen wij 150 miljorn voor Frenkie ;) geld zat die Engelse clubs.
5 0
RaynoFischer
100 miljoen plus Eriksen! ;)
8 0
amthree
Je kan dat spurs inmiddels wel ajax 2 gaan noemen....
9 0
hakkietjakkie
Ja leuk en Schone dan? En Eiting dan? Is dringen geblazen bij 1 en Jong.
1 0
Zionist
FSV Mainz wordt het dus.....
0 0
jackwolf
Gaat naar Mainz
0 0
kaashaas
Aub volgende keer 2-jaar eerder graag
1 0
brullie
Welkom zou ik zeggen! Op 6 met de punt naar voren...niks mis mee...
0 -3
GvanAchteren
Lijkt me toch niet verkeerd. Nigel op 6 in een 4 3 3 met Frenkie centraal als inschuivende cv. Beter slot op de deur dan Lasse.
1 -3
Zionist
Net even wat meer gif in de selectie. Talent hebben is leuk maar een paar kerels in de selectie kan geen kwaad. Siem en Lasse steken toch schril af bij Nigel. Hieronder wordt hij een schopper genoemd, met ideale schoonzonen win je geen prijzen. Je plaatst je niet eens voor Europees voetbal. Zolang zijn rol maar duidelijk is is hij meer dan welkom. Geloof ook niet dat met de komst van Tagliafico Ajax opeens de sterren van de hemel gaat spelen. Daar is deze selectie te labiel voor. Er is veel meer voor nodig. Een echte vent centraal en een rauwe gast op de plek van Veltman. Veltman invaller en Zeefuik verkopen.
2 -1
Rentokill
Ben toch bang dat hij straks ergens anders speelt. AZ of Feyenooit ofZo.
1 -1
eros
Qua naam, ervaring en faam alleen al moet je hem halen. Al zit hij alleen maar op de bank of op de tribune,... op t trainingsveld of in de kleedkamer zal hij belangrijk zijn.

Ik zie ook wel een aardige trainer in hem.
1 -2
Red Devil
Laat die schopper maar lekker ergens anders gaan spelen. Ajax heeft hem helemaal niet nodig.
3 -4
Ozymandias
Ajax heeft met Schone en Siem al twee ervaren middenvelders en Nigel is dus overbodig. Zelfs als Ziyech vertrekt is een extra middenvelder misschien geen must (licht aan de ontwikkeling van Mazraoui en Eiting). Schone heeft nu wel bewezen dat hij goed genoeg is voor een vaste basisplaats. Elke keer dat een hoofdtrainer hem een periode buiten de basis laat knokt hij zich weer terug. Als Ziyech vertrekt kan Frenkie op linkshalf komen te staan met Schone dus op '6' en Vd Beek op rechtshalf. Als Mazraoui en Eiting zich in de rest van dit seizoen goed blijven ontwikkelen heeft Ajax met die twee plus Siem het middenveld ook in de breedte prima bezet.
1 -4
Stephen
Qua ervaring is de selectie met Siem, Schone en Huntelaar inderdaad aardig voorzien maar ik denk dat Nigel eigenschappen heeft waarmee hij onder hele specifieke omstandigheden waardevol kan zijn als invaller. Siem is gehaald om meer diepte te brengen maar hij is meer type specialist dan allround middenvelder. Tegenwoordig moeten alle middenvelders grote delen van de wedstrijd box to box opereren en daarin zie je dat Siem heel kwetsbaar is en het niet kan belopen. Als de tegenstander moegestreden is en de ruimtes groter worden dan is hij iemand die makkelijk in scoringspositie komt. Maar als je zelf onder druk komt te staan dan maakt Siem het elftal kwetsbaar. Schone blinkt onder die omstandigheden ook niet uit. Nigel heeft niet de techniek van Siem maar hij heeft nog steeds wel de strijd en het loopvermogen om een moeilijke wedstrijd in de laatste fase uit het vuur te slepen. Daarin komt de huidige selectie tekort. Dat is op cruciale momenten misgegaan.
1 0
Rentokill
Siem heeft ervaring met promotie/degradatievoetbal in de UK. Lasse heeft zn ervaring vooral bij Ajax opgedaan, daarvoor bij NEC. Ik weet nog hoe Poulsen en Ooijer Ajax konden helpen. Nigel heeft in een goed draaiend HSV, AC Milan en Manchester City gespeeld. That is a different cookie. Kijk, als ie nou 10M zou kosten en teveel salaris wilde ok. Maar dat is dus niet zo. Als blijkt dat hij net zo slecht is als Heitinga was toen die terug kwam stel je m gewoon niet op. Geen man overboord.
2 0
Sergevanw
Mazraoui en Siem zijn natuurlijk niet goed genoeg
0 0
mistermiyagi
Ik denk dat Ajax met een 4-3-3 systeem gaat werken, op links Tagliatelle di tomato.

Nigel is altijd welkom om een crusiale rol te vervullen op de training, kleedkamer.
0 -5
Godenzoon24
Niet doen. Zulke grappen zijn al te vaak gemaakt en de eerste keer was het al niet grappig.
6 0
wendoo9
Als je deze man kan vastleggen en hij zou zijn rol binnen dit elftal weten, dus geen basis materiaal, zou het een goeie zet zijn om enkele redenen. Een berg routine haal je binnen, een goeie kopper, weet precies wat er soms gevraagd wordt om een wedstrijdje binnen te slepen, goeie uitstraling waar velen al zo i zo van schrikken, een echte kerel en killer die we missen als het voetballend niet loopt en gebuffeld moet worden en ga zo maar door ! Velen willen dit niet zien en toch missen we deze eigenschappen om de laatste 20 minuten de punten veilig te stellen.
6 0
Figo
Turkse bronnen zitten er meestal naast dus hier ook.
0 0
Bensco
Daar zijn een paar jaar te laat mee.
3 0
Wereld
We hebben wel een echte cvm nodig, maar ik zag liever een voetballer.
Type Blind (of een atletische versie).

Nu maar hopen dat we geen antivoetbal te zien krijgen.
Al ging het met Poulsen wel goed. De Jong pakt toch vaker kaarten.
1 0
Adios
Dan kan je het eigenlijk niet maken om niet meteen Luuk ook te halen
0 0
trodat4030
En dan lekker zeiken hoe Jong Ajax wel niet is ;)
0 0
Web
Ook een zeikstraal?
0 0
NouridolbergNeres34
Komt uit turkije dit gerucht, dan weet je al dat het fake is.
2 -1
RaynoFischer
Die Turken zijn niet heel betrouwbaar idd, niet racistisch bedoeld ;)
2 0
luiszwaaris
Siem Frenkie en Nigel
0 0
MosesD
Kan hij rechtsback? Maar serieus, de Jong hoeft van mij echt niet te komen. Zwaar over the hill.
6 -2
Web
Het zoveelste gerucht. AS lijkt de Telegraaf wel.
5 -2
trodat4030
Wat een zeikstraal ben je ook he? Dit is niet voor niets de geruchtenmolen. Lees het dan niet!
4 -1
Web
Ja en allemaal serieus er op in gaan.
2 0
RaynoFischer
En Verweij die dit gerucht net ontkracht :p
5 0
chrisjuhhh
Ik hoop niet dat Ajax nu ook voor L de Jong ga :) en extra assistent J de Jong van Utrecht .
0 -2
Matzet
Bedoel je Jean Paul de Jong of John de Jong? Wie weet vinden we voor Henk de Jong (De Graafschap) ook nog een plekje in de technische staf.
1 0
Rentokill
Hij is gratisss. Hij is rijk. Geef hem een leuk contract. Net als Ooijer destijds. Als het weer zo uitpakt zou dat fantastisch zijn.
2 -4
chrisjuhhh
wel in deze volgorde ja , want vd Beek ; F de Jong en Carel Eiting is wel onze toekomst en moeten veel spelen .
1 -1
jollie18
Misschien hebben we de Jong nu wel nodig omdat we misschien anders gaan spelen
1 -4
Redrum
Ik ga er vanuit dat Ten Hag weet welke club hij gaat trainen. In principe moet hij gewoon verder borduren op het spel van de afgelopen weken en niet teveel gaan lopen veranderen nu. Als hij dan verder gewoon normaal wisselt moet het goed komen.
1 0
Ajaccus
Volgens mij is het een onzin gerucht. Geen middenvelders nodig. Daarbij vond ik Nigel een geweldige voetballer en het ultieme slot op de deur maar hij gaat dat niveau niet meer halen.
3 0
Jornnn
Nee natuurlijk niet. Anders had hij nog wel gespeeld daar. Nigel zijn tijd is geweest.
Als Ajax hem zou halen, moet het zijn voor het trainen van de jeugd. Als assistent in de bovenbouw.
1 0
afcalegend
hij speelt niet omdat hij niet door een deur kon met de vorige trainer las laatst dat de nieuwe trainer hem gelijk weer bij de selectie heeft terug gehaald
0 0
MosesD
Deze Nigel de Jong die enkele jaren terug riep dat jeugdspeler zo vroeg mogelijk naar het buitenland moesten, nee die hoeft van mij niet te komen. Eerst maar eens kijken of ie er wat van bakt bij de amateurs.
3 -1
Biss
Je kan zoveek De Jong's (terug) halen als je wil, Frenkie blijft de beste.
5 0
chloorbestendig
Welkom thuis, lekker meetrainen, laat je wel onze basisspelers heel ?
1 -3
NouriVandeBeek
Geen plaats voor NIgel. Moet je ook niet meer willen als Ajax zijnde.
4 -4
Barra
Heb hem de laatste jaren weinig meer zien spelen dus zou ook niet weten of hij nog redelijk op niveau zit en daarnaast hebben we ook al behoorlijk wat middenvelders. Ik zou een poging wagen bij Anita die bij Leeds veelal op de bank zit, want die kan de 6 positie erg goed invullen heeft hij al eens bewezen. Heeft daarnaast een bak aan ervaring opgedaan en is een jaartje of 28
3 -2
DavidFerr
Waarom zou je Anita terughalen als hij zelfs in het Championship geen basisplaats heeft. Waarschijnlijk is hij gewoon niet meer zo goed.
0 0
Barra
In het championship en Engeland als geheel spelen ze toch op een andere manier en zie je over het algemeen veelal fysieke grote jongens. Dat iemand ergens anders op de bank zit hoeft niet direct te betekenen dat ze er niks meer van kunnen, Frenkie de Jong zat bij ons tot voor kort ook veelal op de bank
0 0
MelleAfca
Omdat hij simpelweg te klein is om in Engeland te overleven. Zou voor Ajax een zeer goede aankoop zijn.
0 0
Ronaldinho020
Snap niet waarom als je dan toch voor de ervaring zou gaan, dan voor iemand gaat die niet echt bij de top heeft gezeten en echte top wedstrijden heeft gespeeld of zie ik wat over het hoofd?
1 0
Barra
Omdat die blijkbaar gewoonweg niet haalbaar zijn, of al helemaal over hun top heen en dus weinig meer toevoegen. Anita heeft wel zn wedstrijden in de premier league gespeeld en daar speel je bijna wekelijks topwedstrijden en heeft al bewezen heel goed als 6 uit de voeten te kunnen.
0 0
Dennis1964
De opstelling van Ajax:
De Jong
De Jong
De Jong

Doelpunten : 1-0 De Jong, 2-0 De Jong

Rode kaart: De Jong

Hahahahahahahaha
3 -4
DannTheDon020
Met assists van de Jong
0 -1
KlasseLasse
haha leuke
0 -1
Ronaldinho020
Had m liever vorig jaar al zien komen ipv siem
2 -2
meerzicht
En zo hebben wij straks een echt jong middenveld
2 -1
Mokum2018
Eigenlijk geloof ik er niks van dat Nigel terug komt, er zijn toch voldoende middenvelders?
3 0
jollie18
Hoeft ook niet waar te zijn zelfde als afgelopen zomer.
0 0
jollie18
Vandaag of m8rgen tekenen en mee naar Portugal.
0 -1
Rentokill
Wees welkom. Ervaren verdedigende middenvelder. We weten niet wat Lasse en Hakim gaan doen. De Ligt en Veltman kunnen ook zomaar vertrekken.
0 -1
RaynoFischer
De Ligt vertrekt niet hoor.
1 0
Basajaxcied
Ik ben van mening dat de Jong bij de selectie helemaal geen kwaad kan. Het is een jongen met veel ervaring en die echt dat gif heeft wat we dit seizoen op beslissende momenten gemist hebben.Daarnaast moeten echte talenten ook die concurrentie aan kunnen , het is wel gebleken dat jongens als Bazoer die als het een beetje moeilijk wordt naar een andere club vertrekken ook niet heel bevordelijk zijn voor de lange termijn.
3 -1
DavidFerr
En zeker Eiting in de weg lopen. Ajax moet zo min mogelijk breedte aankopen doen. Alleen toppers zoals Ziyech en Neres of jonge talenten zoals Frenkie.
1 0
AIR-S
De Jong - De Jong - De Jong.

Mooi middenveld
1 -1
piemonte
Aangezien we weleens moeite hebben om een voorsprong veilig te stellen kan dit goede zet zijn. Rond de 80ste minuut inbrengen of de boel weer even op scherp te zetten.

En iedereen hier die tegen is was ook tegen de komst van Ooijer.
2 0
RaynoFischer
80ste minuut erin, en zeker de 85ste rood krijgen waardoor je alsnog moet billenknijpen.
2 -1
Ronaldinho020
Hij kan natuurlijk alleen trappen, voegt niks toe aan de felheid en ervaring in het team.
1 -1
BrandjeXL
Domme reacties van de mensen hier. Nigel heeft in zijn hele carrière slechts twee keer rood gehad.
0 -3
jollie18
Leuk van Persie bij Feyenoord en de Jong terug bij Ajax
1 -2
Toon meer reacties