Hagebeuk sluit 1e seizoenshelft af als vijfde

BVeenstra, 01-01-2018 om 11:55, 6348 views, FOX Sports | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-eSporter Dani Hagebeuk is de eerste seizoenshelft van de eDivisie geëindigd als nummer vijf van de competitie. De gamer kwakkelde zeker in het begin en waar hij vorig seizoen nog ongeslagen was, verloor hij nu zes van de zeventien wedstrijden.

De laatste drie potjes wist Hagebeuk nog te winnen, waardoor hij met 29 punten uit zeventien duels eindigde op een vijfde plaats. Het laatste duel met Sparta Rotterdam werd met 3-2 gewonnen. PSV'er Ali Riza Aygün eindigde de eerste seizoenshelft bovenaan en is daardoor winterkampioen.

De eerste seizoenshelft werd gespeeld op de PlayStation 4. Na de winterstop wordt de tweede seizoenshelft gespeeld op de XBox. De kampioen van de eerste seizoenshelft speelt een wedstrijd tegen de kampioen van de tweede seizoenshelft om de uiteindelijke titel. Het is nog niet bekend of Hagebeuk of Koen Weijland namens Ajax zal spelen in de tweede seizoenshelft.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaribombari
*witte zakdoekjes*
0 0
Stroeve
Denk dat NAC ff op zoek moet naar een iets betere speler.
0 0
Redrum
Die kerel schijnt als enige met de daadwerkelijke selectie van NAC te spelen. Ik kan daar wel respect voor opbrengen, al is het natuurlijk wel een kansloze missie aangezien alle andere spelers allemaal Ronaldo en Neymar in hun team lijken te hebben.
0 0
TimAFCA
Nee hij speelt soms met die spits Ambrose. Voor de rest gewoon spelers als Messi enz.
0 0
Babayaka
Niet best.
0 0
Lagasj
Ja..... en ?
0 -1
DavidFerr
Wereldwijd zijn er tientallen miljoenen mensen die FIFA spelen en marketingtechnisch is het heel slim van Ajax om hiermee meer exposure voor Ajax te genereren. Het heeft al geleid tot het aantrekken van andere type sponsors.

Ik had het wel mooier gevonden als er met de eigen selectiespelers gespeeld zou worden ipv met Gullit en co.
2 -1
FlyingDutchMan
Mee eens, snap niet waarom ze niet de selecties pakken en op basis van de sterren de verdelingen maken.. Dan is het ook eerlijker qua teams en heb je Real life teams...
2 -1
Ajax27
Het is nu juist eerlijker. Ieder team is qua sterkte ongeveer hetzelfde. Alleen de persoon achter de controller bepaalt hoe sterk het team speelt. De persoon bovenaan is dan ook echt de beste FIFA gamer.
0 -1
ditisdebeslissing
lekker boeiend allemaal. ajax kan net zo goed Ajax dart club oprichten. zou voor mij precies het zelfde zijn.
6 -3
Redrum
Ja misschien wil Co Stompé wel voor ons gaan gooien. Enige jammere is dat psv dan waarschijnlijk van Gerwen krijgt en Ado krijgt van Barneveld.
0 0
DavidFerr
Dan besteed jij er toch geen aandacht aan. Wereldwijd zijn er tientallen miljoenen mensen die wel geïnteresseerd zijn in dit spel. Met de Ajax esport tak kunnen wij gaan zorgen voor meer structurele inkomsten door een andere doelgroep aan te boren. Dat kan dan weer geïnvesteerd worden voor spelers op het veld.
1 0
Stone020island
Fifa zal nooit serieus genomen worden als esport omdat er veel te veel fouten in het spel zitten. Het kan njet zo zijn dat geluk een zo grote factor is bij een serieuze esport.
0 0
Babayaka
Wat voor fouten of geluk ? spelletje gaat echt niet in ene vanzelf hooghouden, zoals die gast van willem 2 wil doen geloven. Tis toch echt de speler die op knoppen van de controller zit te rammen.
0 0
TimAFCA
Duidelijk geen FIFA speler jij haha. Verdedigers die je niet bestuurt die ineens naar voren rennen. Keepers die duiken terwijl ze de bal kunnen vangen. Daarnaast is scripting nog steeds een ding in FIFA.
0 0
JesseMKB33
Duidelijk een slechte fifa speler jij haha. Zo zonde dat de fifa community vol zit met mensen zoals jij die altijd maar weer de schuld geven aan het spel. Als mensen over scripting beginnen kan ik helemaal mijn lach niet meer inhouden, wat een onzin zeg.
0 -1
TimAFCA
Zoek op internet. Developers van FIFA hebben zelf gezegd dat scripting een ding is. Zodat potjes realistisch lijken en mindere spelers een kans hebben. Jouw spelers draaien/rennen dan net iets trager, de spelers van de tegenstanders het tegenovergestelde. Maar blijf vooral offline op Wereldklasse spelen en Weekend League Bronze ;)
0 0
JesseMKB33
Niet alles geloven wat op internet staat jochie. EA heeft het zelf nooit bevestigd. Heb er nog nooit last van gehad, en met mij vele anderen. Je hebt gewoon moeite met accepteren dat je niet zo'n geweldige speler bent, geeft ook niet. Maar ga dan niet de schuld geven aan het spel, heel zwak. Wel leuk trouwens dat je zomaar dingen aanneemt zonder ook maar enig idee te hebben wie ik ben. Dat jij niet zo goed in fifa bent, is niet mijn probleem.
0 0
TimAFCA
Haha lees je laatste zin nog een keer en herhaal 'Wel leuk trouwens dat je zomaar dingen aanneemt zonder ook maar enig idee te hebben wie ik ben.' Van mij mag je beter zijn in FIFA hoor, maak je niet druk. Ik speel voornamelijk carriere, omdat dus online het 100% gaat om of je goed bent. Laatst nog speelde ik Draft, eindstand 5-5. Ongekend hoe eerst zijn speler na de aftrap in de 120 minuut door m'n verdediging rent, 4-5. Waarna ik vanaf die aftrap exact hetzelfde kan doen. Dan vind ik je als spel ongeloofwaardig. En als je het wilt hebben over 'slechte' spelers die hierover klagen.. Ben er geen fan van maar alle spelers in de E-Divisie zeggen exact hetzelfde. En dat zijn niet de simpele liefhebbers zoals wij.
0 0
Babayaka
Als dit zo is is FIFA gewoon bagger.
.heb zelf 2017 en ik kan aardig de bal rond tikken, alleen 1probleem ik kan voor geen meter scoren ballen gaan altijd op de keeper of naast scoor alleen van die flipperkast doelpunten.

Alleen wijt ik dat aan mezelf en heb het geduld niet meer om uren FIFA te spelen.
0 0
JesseMKB33
Dat zeg ik omdat jij het over scripting hebt, als mensen het over scripting hebben kan ik ze echt niet meer serieus nemen. Aftrap word ook overdreven, om dat mensen denken dat ze makkelijker scoren van de aftrap gaan ze bij de aftrap vol op de aanval. 90% van de spelers word hier nerveus van en maakt daardoor fouten. Het zal best dat het makkelijker is om van de aftrap te scoren, maar het is lang niet zo erg als mensen denken. Met de juiste tactiek zijn aftrapgoals makkelijk te voorkomen. Als je weet wat je moet doen bij de aftrap krijg je ze bijna nooit tegen. "Alle spelers in de E-Divisie zeggen exact hetzelfde" is ook aardig overdreven. Zijn er misschien 2 of 3 die op het spel zeiken, en dat zijn dan ook altijd dezelfde.
0 0
Babayaka
Waaronder de Ajax speler en die van Willem 2 hahahah
0 0
TimAFCA
'Het zal best dat het makkelijker is om van de aftrap te scoren.' Dankje, je zegt het hier zelf. Het is toch raar dat dat zo werkt op een spel? Maarja, als we beide ons plezier maar uit halen.
0 0
hakkietjakkie
Eens! Zwaar eens! Begrijp nog steeds niet dat mensen nog steeds niet voor de betere gameplay gaan met PES. Als iedereen PES gaat spelen krijgt Konami vanzelf alle rechten.
1 -1
Babayaka
Tja dat is dan weer jou mening.
Omdat ik FIFA niet echt fijn meer vind heb ik PES geprobeerd maar pff vind de demo s nu niet wow yeah kopen, maar ja dat is mijn persoonlijke mening.
0 0
Stone020island
Mooi dat er eindelijk iemand het met me eens is op dit forum :). Verder heb ik trouwens geen interesse in pes. Ik speel al jaren geen games meer. Speel alleen eens per maand ff fifa met vrienden wat hartstikke leuk is maar niet vaker dan eens per maand hoor.
0 0
FlyingDutchMan
Moet zeggen dat ik vandaag weer even een wedstrijd PES heb gedaan, terwijl ik de laatste jaren alleen FIFA speel. Kwartier van mijn leven verspeeld, PES ziet er niet uit en het speelt voor geen meter. Geen snelheid in het menu of de gameplay, graphics lijken nergens naar. Dan zullen de gezichten misschien wat meer lijken, who cares..
1 0