'Tagliafico kan ook als 6 uit de voeten'

JipVR, 30-12-2017 om 18:39, 15671 views, ELF Voetbal |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Volgens verschillende grote Nederlandse media tekent Nicolas Tagliafico snel een 4,5 jarig contract bij Ajax. Volgens de Argentijnse journalist Guillermo Tagliaferri hebben de Amsterdammers een goede beslissing genomen door voor de moderne linksback te kiezen. 

De verdediger van Independiente is aanvoerder en draagt ook zijn steentje bij in de aanval. 'Hij komt vaak mee op en zorgt daarmee voor gevaar. Afgelopen jaar heeft hij ook centraal in de verdediging gespeeld en als nummer zes, net voor de verdediging. Dat ging hem ook goed af', zegt Tagliaferri tegen ELF Voetbal.

'Hij heeft een goede techniek, is handig met de bal, slim en een echte liefhebber. Hij leverde dit jaar een grote bijdrage in de winst van de Copa Sudamericana', vervolgt Tagliaferri, die niet snapt dat er zo weinig Argentijnen rondlopen in de Eredvisie. 'In België en Italië, twee niet-Spaanse landen, lopen veel Argentijnen rond. Ik heb echt geen idee. Wellicht wordt de weg nu gebaand.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
Wat meneer vergeet te vertellen dat veel Argentijnen Italiaans bloed hebben, daardoor is de link sneller gelegd.
0 0
Van Reenen
Ahum, op 6. Daar speelt nu Schone en die is ingespeeld Maar bij een schorsing of zware tegenstander kan het natuurlijk eenmalig. Liever Eiting daar láten spelen en de Argentijn op linksachter om Justin te voeden.
0 0
Superjan
Ander type 6. Het type dat we na het vertrek van Riedewald niet meer in de selectie hebben.
0 0
Van Reenen
Prima al die ophef, maar ik lees liever dat het contract al getekend is.
2 0
johnd
Daar hebben we niemand nodig.
0 -2
dumperPattiruhu
Ajax kan ook wel spelers gebruiken die fysiek sterk zijn en goed in de lucht zijn( met de nodige lengte).
Ik vind ajax zwak in het verdedigen van standaard situaties.
0 0
Ozymandias
Als ik de beschrijvingen van Tagliafico zo lees komt dat een beetje als een type Azpilicueta op mij over. Een speler die tussen een centrale verdediger en back inzit die het moet hebben van zijn felheid en een goede anticipatie, timing (ook bij kopduels) en verder redelijk simpel speelt.
1 0
insectenverdelg
Mij meer als een type Daley blind.
0 -1
Turbo
Hoop dat het een prima versterking blijkt te zijn, maar dit soort berichten tonen vooral aan dat het geen specialist is. Maar goed, alles beter dan Dijks. En als Tagliafico "gewoon" een ietwat sobere LB blijkt moet Overmars dat maar compenseren aan de rechterkant.
2 -6
Moozz03
Dit geloven jullie of niet , maar net een bus van Bolivia naar cusco genomen en paar Argentijnen bevriend. Natuur gelijk gevraagd zijn jullie independiente fan maar dat waren ze helaas niet. Wel vroeg ik ze natuurlijk alsnog naar Tagliafico en ze waren het er unaniem over eens: echte leider , zet de hele verdediging neer , al goeie 4 jaar en zo niet meer de beste LB uit de competitie. Ook al is ie klein het is een echte bikkel en goede techniek, niet per se een draver naar voren maar kan het in principe wel. Goed ervaren en Ajax is zeker niet zn top claimen ze. Kan ook goed in een 3mans verdediging!

Niet het ideaalbeeld van een moderne Lb waar veel mensen op hoopten hier maar naar mijn mening een goede mix met Sinkgraven. Ik kijk er iig naar uit ! :)
10 0
FlyingDutchMan
Altijd goed om te horen
0 0
godenzonenssuper
Dat hoorden we onder Koning Frank ook altijd.
Spelers die op totaal verschillende posities uit de voeten zouden kunnen.
1 0
Erik1966
jawel die komt wel
0 0
frisooooooo
Zodra ik een foto samen met overmars zie dan geloof ik dat deze transfer rond is ;)
0 0
zuidzuid
Of al met n ajax shirt poseren. Met bubbles.
0 0