Zes Ajacieden in lijst veelbelovende spelers

giobelloni, 20-12-2017 om 11:41, 9513 views, Outside of the Boot | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Outside of the Boot heeft een lijst opgesteld met honderd spelers waar voetbalsupporters in 2018 op moeten gaan letten. In die lijst zijn de namen van maar liefst zes Ajacieden opgenomen. Ajax is daarmee goed vertegenwoordigd in de talentenlijst.

Zo prijken de namen van Hassane Bandé, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Donny van de Beek, Kasper Dolberg en Maximilian Wöber op de lijst. De jonge Ajacieden hebben het afgelopen jaar al bewezen dat zij zeer talentvol te zijn, maar nu zullen ook de ogen van Europa op hen gericht zijn.

Alleen spelers geboren op of na 1 januari 1997 kwamen in aanmerking voor de lijst. Naast de Ajacieden staan ook Steven Bergwijn, Hidde ter Avest en Guus Til op de beloftenlijst.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
En Onana, Neres en Frenkie de Jong vallen er net buiten.

Ajax heeft echt goud in handen, als ze het nu een keer goed spelen. Dat begint bij een ambitieuze trainer die begrijpt waar Ajax voor staat, al vind ik Keizer voor dit seizoen, zonder Europees voetbal, prima geschikt, maar volgend seizoen moet er een trainer staan die weet waar hij mee bezig is.
0 -1
ETM
idd een wat merkwaardige lijst. Ik vind Wober en Kluivert interessante talenten, maar waarom ik meer op hen zou moeten letten dan op De Jong en Neres is me een raadsel...

of zijn die 2 van voor 1 januari 1997?
1 0
ETM
idd een wat merkwaardige lijst. Ik vind Wober en Kluivert interessante talenten, maar waarom ik meer op hen zou moeten letten dan op De Jong en Neres is me een raadsel...

of zijn die 2 van voor 1 januari 1997?
0 0
Mikey Stormram
Het feit dat Frenkie er niet bij staat betekent dat ik deze lijst niet heel serieus kan nemen
0 0
gi0vanni
Neres is ook geen onaardig talent. Doet het nu zelfs beter als Kluivert.
0 0
Suarez16_
Wat doet bergwijn op al die lijstjes? Heeft echt nog niks bijzonders laten zien. En til wel en Frenkie niet. Lachwekkend.
0 -1
Causio
Eh, Frenkie de Jong is ook veelbelovend...
2 0
RaynoFischer
Neres ook, maar goed als die jongens nog ff onderschat worden blijven clubs misschien langer weg ;)
2 0