Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Zes Ajacieden in lijst veelbelovende spelers

giobelloni, 20-12-2017 om 11:41, 8905 views, Outside of the Boot | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Outside of the Boot heeft een lijst opgesteld met honderd spelers waar voetbalsupporters in 2018 op moeten gaan letten. In die lijst zijn de namen van maar liefst zes Ajacieden opgenomen. Ajax is daarmee goed vertegenwoordigd in de talentenlijst.

Zo prijken de namen van Hassane Bandé, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Donny van de Beek, Kasper Dolberg en Maximilian Wöber op de lijst. De jonge Ajacieden hebben het afgelopen jaar al bewezen dat zij zeer talentvol te zijn, maar nu zullen ook de ogen van Europa op hen gericht zijn.

Alleen spelers geboren op of na 1 januari 1997 kwamen in aanmerking voor de lijst. Naast de Ajacieden staan ook Steven Bergwijn, Hidde ter Avest en Guus Til op de beloftenlijst.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
En Onana, Neres en Frenkie de Jong vallen er net buiten.

Ajax heeft echt goud in handen, als ze het nu een keer goed spelen. Dat begint bij een ambitieuze trainer die begrijpt waar Ajax voor staat, al vind ik Keizer voor dit seizoen, zonder Europees voetbal, prima geschikt, maar volgend seizoen moet er een trainer staan die weet waar hij mee bezig is.
0 -1
ETM
idd een wat merkwaardige lijst. Ik vind Wober en Kluivert interessante talenten, maar waarom ik meer op hen zou moeten letten dan op De Jong en Neres is me een raadsel...

of zijn die 2 van voor 1 januari 1997?
1 0
ETM
idd een wat merkwaardige lijst. Ik vind Wober en Kluivert interessante talenten, maar waarom ik meer op hen zou moeten letten dan op De Jong en Neres is me een raadsel...

of zijn die 2 van voor 1 januari 1997?
0 0
Mr.P.
voor 1 januari 1997
0 0
naam
Frenkie is van 12 mei 1997 en Neres van 3 mrt. 1997 (https://www.transfermarkt.nl/ajax-amsterdam/startseite/verein/610)
0 0
gi0vanni
Precies je hebt helemaal gelijk. En het is maar goed dat niet iedereen er op staat want zulke lijstjes hoeven van mij niet. Hoe meer aandacht voor talent hoe eerder ze weg zijn. En van mij mogen ze minstens tot hun 25e blijven. :d
0 0
Mikey Stormram
Het feit dat Frenkie er niet bij staat betekent dat ik deze lijst niet heel serieus kan nemen
0 0
Mr.P.
hij is namelijk voor 1 januari 1997 geboren en dan daarom wordt hij niet in de lijst opgenomen
0 -2
gi0vanni
Neres is ook geen onaardig talent. Doet het nu zelfs beter als Kluivert.
0 0
achterlijn
Klopt Neres hoort daar ook bij, en doet het niet nu alleen beter dan Kluivert, dat deed hij al voordat hij bij Ajax speelde, en dat deed hij ook al toen hij in jong Ajax speelde en Kluivert in het eerste, het niveau van Neres kan Kluivert nooit halen, nu niet nooit niet.
0 -8
RaynoFischer
Ik vind Neres ook beter, maar je kan ook overdrijven, Justin kan echt wel voetballen hoor.
Waar komt die haat vandaan zeg.
0 0
achterlijn
Mede omdat ik zijn vader een eikel vind die Ajax ooit een "hak" gezet heeft door gratis te vertrekken bij Ajax.

En junior Kluivertje vind ik ook een over het paard getild pratenmakertje, die jongen moet zijn plaats weten en zijn arrogante grote mond eens dichthouden want dat staat niet bij zo een snotaap die net de luier ontgroeit is en op het veld weinig laat zien...... tot nu toe heeft hij in al zijn wedstrijden alleen tegen het super zwakke nac iets laten zien, voor de rest heeft hij dit en vorig seizoen totaal nog niks laten zien wat hem een basisplaats rechtvaardigt in Ajax1.

Ik vind het simpel, dit jochie zou in een normaal Ajax geen basisplaats mogen hebben omdat hij te weinig brengt, ik zou sowieso liever zien dat ze Johnsen eens een aantal kansen gingen geven, ik denk dat hij nu ook al dreigender is dan kluivertje.
0 -4
Geoffajax06
Wat een onzin, hij heeft niets met de keuze van zn vader te maken in de jaren 90. Daarnaast is er geen enkele reden waarom je zou denken dat Johnsen het beter doet. Kluivert moet nog beter maar zijn diepgang is een verademing na Younes. En dat komt van iemand die groot fan van Younes is.
1 0
Henkstarr
Jeetje, kopje koffie?
0 0
achterlijn
Ja lekker.... dan kunnen we bijpraten over Kluivertje... haha
0 0
Ajax4life16
Wat praat jij voor onzin man
1 0
Suarez16_
Wat doet bergwijn op al die lijstjes? Heeft echt nog niks bijzonders laten zien. En til wel en Frenkie niet. Lachwekkend.
0 -1
Causio
Eh, Frenkie de Jong is ook veelbelovend...
2 0
RaynoFischer
Neres ook, maar goed als die jongens nog ff onderschat worden blijven clubs misschien langer weg ;)
2 0