FdB: 'Een fantastische carrière voor De Ligt'

JipVR, 19-12-2017 om 17:27, 11858 views, AjaxTV | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Matthijs de Ligt werd op het Sportgala van Amsterdam verkozen tot Talent van het Jaar. Frank de Boer, voormalig trainer van Ajax, gelooft dat er mooie dingen staan te gebeuren voor de achttienjarige verdediger. 

'Hij is basisspeler geworden bij Ajax, heeft gedebuteerd in Oranje. Net achttien jaar pas... Dan kun je alleen maar complimenten geven. Laten we hopen dat-ie fit blijft. Dan gloort er een fantastische carrière voor hem', aldus De Boer tegenover AjaxTV. 

De Ligt is in zijn nopjes met zijn gewonnen prijs. 'Ik ben zeker een trotse winnaar. Als je Talent van het Jaar mag worden in Amsterdam, dan is dat een hele grote eer. Iedereen heeft zo zijn dromen, ik ook. Dit is voor mij een hele mooie beloning voor dit jaar.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Precies, 18 jaar. Heeft zn onvermijdelijke dip al overwonnen. De weg is vrij voor de Ligt.
0 0
hakkietjakkie
Denk dat we heel erg blij mogen wezen als hij volgend seizoen nog bij Ajax voetbalt. Als hij deze lijn vast houd van de laatste weken zie ik gekke bedragen in de zomer richting Amsterdam komen....
0 0
Babayaka
Goeie speler goeie gozer, eindelijk een prof die ook kan voetballen.
0 0
FlyingDutchMan
Begint de laatste maanden zijn slaapmomentjes af te leren, goede zaak! Op deze manier ontwikkelt hij zich snel tot een sterkhouder!
0 0
KJ-Huntelaar
Top gozer, mooi dit! Deze jongen zou toch gewoon tot zijn 22e niet aan een transfer moeten denken. Een leider zijn bij Ajax, een jonge routinier worden en zo binnenkomen bij een topclub rond zijn 22-24e. Heeft die alsnog een hele carrière voor zich. Hoop dat die zich niet gek laat maken.
1 0
koenos1
ik denk zelf dat hij nog max. twee jaar blijft bij ons aller Ajax. Zulke grote jongens behoud je simpelweg niet zo lang.
0 0
Aeter
Dat denk ik ook. De Ligt is een geval "goed genoeg is oud genoeg", dus die heeft over twee jaar al de ervaring die een andere speler pas op zijn 24/25e heeft. Gelukkig is er al ingespeeld op zijn eventuele vertrek in de toekomst met Schuurs, die in eerste opzicht een zelfde type talent is.
0 0
gi0vanni
Ook een erg groot talent alleen was hij niet een paar jaar ouder? Ik denk dat de Ligt voor zijn leeftijd zo goed is dat ik nooit meer zo'n verdediger ga zien die op die leeftijd zo goed is.
0 0
RaynoFischer
Schuurs is iets jonger, 26 November 18 geworden, Matthijs 12 Augustus ;)
0 0