Kluivert geniet: 'Het geeft je een boost'

JesseTH, 17-12-2017 om 18:55, 3450 views, Voetbal Inside | Check hier het volledige aanbod van customizable Ajax-artikelen.

Justin Kluivert is blij met de manier waarop Ajax, vooral in de tweede helft, de uitwedstrijd tegen AZ tot een goed einde wist te brengen. Hijzelf kwam in de eerste helft weinig in het spel voor, maar zag na de rust zijn ruimte.

'Beide ploegen hadden hetzelfde aantal punten, dus het was een belangrijke wedstrijd voor ons allebei. Gelukkig zijn wij er als de winnende partij uitgekomen', begint de snelheidsduivel. 'Ze begonnen goed, maar ik denk dat we het wederom goed hebben opgepakt. Ook de tweede helft vond ik zeer goed en dan ga je met de winst naar huis. Dat is gewoon fijn.'

Kluivert zag het spel in de eerste helft veel aan hem voorbij gaan. 'Ze hadden onze linkerkant goed dicht en daardoor kon ik minder ballen krijgen en mijn acties minder maken. Ik denk dat ze de tweede helft wat meer moe werden en dan zag je dat ik meer aan de bal en in mijn spel kwam.'

In de slotfase ging het talent hinkend naar de kant, onder luid gejoel van de AZ-fans. Kluivert zelf kan er tegenover Voetbal Inside wel om lachen. 'Ik was helemaal op. Ik kreeg ook trap na trap op dezelfde voet en dat werd na een tijdje wel een beetje zwaar. Gewoon goed behandelen en dan ben ik er volgende week gewoon bij. Ik heb hem die rode kaart bezorgd en dat vinden ze misschien niet leuk. Haat maakt je sterker. Het geeft je een extra boost.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Turbo
Ontzettend knap en sterk hersteld in de 2e helft. Zelfs als hij niet top is heeft een subtopper handen en voeten nodig om hem af te stoppen. Die dynamiek in zn spel is heerlijk en iets waar hij altijd op terug kan vallen.
3 0
Mart42
Heerlijke gozer hoop dat hij nog lang bij Ajax blijft.
4 0
NouriVandeBeek
Herstelde zich wel prima na een onopvallende 1e helft. 2e helft veel dreigender. Svensson heeft toch een lastige middag gehad. Justin had de wedstrijd wel op slot moeten gooien.
4 0
EricvantZelfde
Het woordje 'haat' wordt nu al een hele tijd overgebruikt door omhoog gevallen profvoetballers. Wordt eens volwassen man. Zakkenvullers.
4 -2
AFCARSCA
Ik ben iemand die altijd zéér kritisch is op Kluivert, omdat ik hou van het wij zijn Ajax, wij zijn de beste, maar als hij het zei, was dat veelal op momenten dat hij niet in goede vorm stak. Nu vind ik hem een stuk bescheidener en hij voetbalt meteen stukken beter. Maar wat hij hier zegt, is toch ook gewoon waar toch? Je wordt als Ajacied toch gewoon gehaat? Ik had vandaag een 40 jarig huwelijk van mijn schoonouders en die komen uit Brabant. Op langs de lijn volgde ik de voortgang en toen we voor kwamen spatte de haat uit de ogen van mijn schoonfamilie. Heerlijk toch? Het is echte haat, dt maakt het des te mooier om 'jood' te zijn.
5 -1
grensjager
Ik heb gelukkig geen schoonouders maar kom gewoon uit Brabant. Maar kleine Kluivert moet toch wel meer laten zien als wat hij vandaag gedaan heeft. Branie is mooi, dat hoort bij Ajax maar NIET alleen praatjes
0 0
Middenweg401
Er zit sinds een paar jaar inderdaad enorme inflatie op het woord haat. Dat irriteert mij ook. Ik lees het op deze site ook geregeld. Kuddedieren gedrag in dom taal gebruik.
1 -1
gras
Het is niet zo zeer inflatie, maar overname van het woordgebruik in de VS. Het dekt ook afgunst, jaloezie, onbegrip, vooroordelen etc.

Maar om daar nou over te vallen. Erg extravert jochie, maar heeft ook een paar prachtige uitspraken gedaan. Wij zijn Ajax, wat kom je hier doen? En dan gekoppeld aan die potten van vorig jaar...Beter dan dat WZAWZDB, dat is pas om te kotsen.
1 -1
trooop
Dat is juist het inflatoire eraan, dat het tegenwoordig van alles dekt wat niks met haat te maken heeft. WZAWZDB vind ik ook een gotspe. Dat is wat mij betreft nou juist niet des Ajax'. Heel hard schreeuwen dat je de beste bent.. sneu. Precies het tegenovergestelde van stijl. Een beetje de supportersvariant van die 1 op de stropdassen destijds.
0 0
Middenweg401
Ik val er niet perse over bij Kluivert. Ik vind dat hij zich over het algemeen prima presenteert. Wel vind ik het heel dom woordgebruik (in z'n algemeen). Vooral "haten op".. Kopieergedrag is vaak dom, maar lelijke dingen kopiëren helemaal naar mijn mening.
0 0
Havenaar4Ajax
Als je dan 'haat' op het taalgebruik van anderen, zorg dan in ieder geval dat je zelf de taal ook goed gebruikt en niet in één zin twee keer de fout maakt om woorden onterecht niet aan elkaar te schrijven...
1 -1
Middenweg401
Ik snap je redenatie niet, maar ik zal het ter harte nemen. Je zult mij nooit horen beweren dat iemand foutloos moet kunnen schrijven. En ik zal zeker nooit van mezelf beweren dat ik dat kan. Ik zeg duidelijk dat het mij om bewust kopiëren van rare taal gaat.

Het was deze reactie, of met gelijke munt: zorg zelf eerst dat je beter leert lezen.
Maar ja, dat is beetje kinderachtig vind je niet? :)
0 0
Havenaar4Ajax
Van mij hoeft dat ook niet, zeker niet op een voetbalforum. Alleen vind ik niet dat je anderen kan bekritiseren om 'dom' taalgebruik als je je hier zelf tegelijkertijd ook schuldig aan maakt.

En je hebt trouwens niet gezegd dat het je om kopiëren van rare taal gaat in de post waar ik op reageerde... Dus ja opnieuw, als je iets zelf niet kan, lezen in dit geval, probeer dan anderen er niet om te veroordelen.

Sorry, ik loop te zeiken
0 0
Ajax#1900
Taalgebruik en spelfouten zijn totaal verschillende dingen
1 -1