Bandé en Schuurs boeken wisselend succes

SJvanveen, 17-12-2017 om 11:07, 5724 views, AS | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Hassane Bandé en Perr Schuurs hebben dit weekend wisselende successen geboekt. Beide spelers voetballen vanaf komend seizoen voor Ajax.

Eerstgenoemde speelt het komende halfjaar nog voor KV Mechelen, dat allerminst goed presteert in de Jupiler Pro League. Het staat derde van onder en zaterdag verloor Mechelen met 2-0 bij KV Kortrijk. Bandé speelde negentig minuten in de punt van de aanval. 

Schuurs kwam vrijdagavond al in actie. De captain van Fortuna Sittard had een prettige avond bij FC Den Bosch. De Limburgers wonnen met 2-4 en doordat NEC Nijmegen thuis gelijkspeelde tegen Helmond Sport, namen Schuurs en consorten de koppositie in de Jupiler League over van de degradant. Jong Ajax staat derde. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Bandé speelde helemaal niet in de punt van de aanval. Hij speelde samen met Kayawa in een vrije rol om Pedersen (de spits) heen.
1 0
FlyingDutchMan
Iemand gisteravond niks te doen gehad en bekeken hoe Bande in de spits bikkelde?
0 0
0184
Vrees dat hij overschat wordt en niet ajaxwaardig is hoop dat ik ernaast zit
Schuurs lijkt mij een rustige verdediger met overzicht die nog moet groeien en nu al goed is
1 -1
Ozymandias
Hoe veel wedstrijden heb je van hem gezien?
0 0
0184
Stuk of 15
Ben gewoon niet overtuigd dat is mijn mening mag toch
0 0
Ozymandias
Hij heeft dit seizoen pas 17 wedstrijden gespeeld en het lijkt me sterk dat jij daar 15 van hebt gezien. Natuurlijk mag jij een mening hebben, alleen wil ik graag weten op hoeveel wedstrijden die mening is gebaseerd zodat ik weet hoe serieus ik hem moet nemen.
0 0
RaynoFischer
En dan ook nog erbij bedenken dat dit Ajax KV Mechelen waarschijnlijk zou oprollen denk ik ;), heeft daar mindere spelers om zich heen
0 0
KlasseLasse
ik zou het fortuna wel gunnen te promoveren! hebben een leuk stadion best een grote aanhang! spelen leuk voetbal op een normaal veld
5 -1
Ferd
Roda er uit, Fortuna er in. Het zou zo maar kunnen
0 0
Ajax#1900
En er zit geld door die Turkse eigenaar
1 -2
MelleAfca
Het is niet zo dat hij er miljoenen inpompt hoor. Heeft volgens mij rond de 2 miljoen er in gestopt om Fortuna iig op dat moment levend te houden. Op dit moment bestuurt hij Fortuna dan ook zoals elke club in Nederland wordt bestuurd. Hij zit ook bijna elke thuiswedstrijd in het stadion en bij een uitwedstrijd zit hij zelfs sporadisch in het uitvak.
0 0