De Zeeuw: 'Functie die bij me zou passen'

JesseTH, 16-12-2017 om 13:17, 8301 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Demy de Zeeuw zou het wel zien zitten om in de toekomst de baan over te nemen van Edwin van der Sar als algemeen directeur. Momenteel geniet hij van een behoorlijk succes met zijn merk BALR. en die wereld bevalt hem wel.

'Ik denk dat ik dat best zou kunnen worden', begint De Zeeuw over zijn toekomst in een gesprek met Het Parool. 'Het is een functie die echt bij me zou passen. Het lijkt me hartstikke mooi om elke dag bezig te zijn met zo'n club, sponsoren te zoeken en trips naar Azië te maken om grote deals te sluiten.'

De oud-Ajacied solliciteert alvast met een tip voor Ajax. 'Ze zouden veel meer het voorbeeld van PSG moeten volgen. Die club werkt samen met heel grote merken. Dan weer zijn ze een kledingmerk, een andere keer brengen ze een PSG-auto op de markt. Ze zijn heel gericht als merk bezig. Ajax heeft alleen de fanshop, terwijl er zo veel meer mogelijkheden zijn. Een hotel zou bijvoorbeeld al heel wat zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Doe dan maar als commercieel directeur. Als algemeen directeur hebben we iemand nodig die vanuit ze status als voetballer alleen al de opent. Dat kan Sar wel. Beckenbauer is daar ook een uitstekend voorbeeld van. De Zeeuw een mooi plan B.
0 0
Michels
Goed plan, geen speld tussen te krijgen! Bovendien weet ik zeker dat iedereen hier wel in een Honda Ajax (ofzo) wilt rijdenen... Weg met die rare Viper streepjes! Geef ons een witte auto met een mooie grote rode baan door het midden over de lengte. Het Ajax logo op je stuur... Het idee spreekt me wel aan... ;)
0 0
Bergkamp10
Ja lekker doorverkopen ook zo'n auto.
Of er worden er een stuk of 100 op de markt gebracht die tegen veel te hoge prijzen verkocht worden. Dit is toch niet realistisch.
0 0
TheRiviera
Ja en dan is je auto helaas de ideale doelwit voor mensen die een haat hebben aan Ajax haha. Met alle respect ik hou van onze club maar ik zou nooit in een Ajax geïnspireerde auto willen rijden sowieso niet eentje waarbij je aan de buitenkant al kan zien dat er een ajacied in rijd.

Het is nou eenmaal zou in Nl als je niet voor Ajax bent dan ben je tegen ons.
0 0
mcatarinob
Als dat zo is, de Zeeuw, moet je het niet aan d grote klok hangen. Er zijn kapers zat op de kust.
0 0
AFCA0492
haha
0 0
ST
Over 20 jaar misschien
0 -1
Bennyben
Een Ajax auto, ik denk dat die binnen no time gemolesteerd word in de maatschappij waarin we leven.
2 0
talent020
dat denk ik ook, wel interessant idee,, kan nooit kwaad als Edje, De Zeeuw eens uitnodigt om onder het genot van een bakkie eens van gedachten te wisselen.
1 0
insectenverdelg
Ik zie de Zeeuw e nr niet als AD van Ajax om eerlijk te zijn. Commercieel nog wel leuk, maat de big boss? Echt niet.
1 0
MisterAFCA
Commercieel directeur misschien?
1 0
Champy
Ik denk dat Menno Geelen het nu gewoon heel goed doet. Binnenkort volgt wel zijn grote examen met de aflopende contracten van Ziggo en Adidas.
1 0
MisterAFCA
Die doet het zeker goed! Hoeft van mij ook niet weg. Maar denk dat de ideeën van Demy wel goed zijn. Was maar een ballonetje;-). Het is voor ons gewoon lastig om erg veel geld te genereren op dat vlak. Als je als club zijnde spellers alla Neymar, Messi of Ronaldo heb ben je als club commercieel natuurlijk veel aantrekkelijker. Maar Demy geeft wel aan dat er dingen anders kunnen waardoor er mogelijk meer geld binnen kan komen. Dat lijkt mij altijd prima.
1 0