F. De Jong: 'Weet nog niet wat ik ga verdienen'

JesseTH, 16-12-2017 om 10:48, 6148 views, Voetbal Inside | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Frenkie de Jong is verkozen tot Speler van de Week bij Voetbal Inside, maar dat is uiteraard niet het grootste nieuws. Vrijdag werd gesproken van een mondeling akkoord over een contractverlenging bij Ajax.

'Gisteren hebben mijn zaakwaarnemers een gesprek gehad met Ajax en ik zit straks (vrijdagmiddag red.) met hen, daar heb ik nog geen tijd voor gehad', begint een eerlijke de Jong over de contractverlenging, waarna gesuggereerd wordt dat hij richting het salarisplafond gaat. 'Ik weet nog niet wat ik ga verdienen. Daar zou ik zeker mee kunnen leven, maar ik weet niet of het waar is. Er wordt veel geroepen, maar ik hoor het wel.'

Wat betreft de titel ziet het talent dat PSV het nog in eigen hand heeft. 'Zij zijn op dit moment nog de favoriet, maar ik denk dat wij in de wedstrijd tegen PSV hebben laten zien dat wij minstens net zo goed zijn, misschien beter. Voetballend zijn wij denk ik de beste ploeg, maar er zijn ook andere dingen dan alleen het voetballen. Ik denk wel dat wij nog een goede kans maken om ze in te halen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
X-RaY
Zal zo een jongen gaan verdienen dan hé? Ik hou me daar nooit zo mee bezig eigenlijk. Je leest wel is wat over de bedragen in het buitenland, daar is het bizar naar mijn idee.
0 0
JanTa
Ajax zal echt niet door het salarisplafond gaan maar dat er een riante tekengeld bij betrokken is daar twijfel ik geen moment aan.
0 0
blessure
In de winterstop direct Schuur ophalen.
We komen verdedigers te kort.
Ik ben bang, dat het de komende wedstrijden niet goed gaat.
0 0
atalantanio
Lijkt me overdreven om Schuurs in de winter te halen. Ten eerste zal daar een extra vergoeding voor moeten komen en heeft hijzelf aangegeven juist heel graag het seizoen in Sittard af te willen maken. Ten tweede is Wöber na de winterstop alweer terug en heeft Ajax met Veltman- De Ligt- F. De Jong- Wöber een goede basis, dan zou je Schuurs dus min of meer voor de bank halen. Laat hem dan liever elke week spelen bij Fortuna.
0 0
Jornnn
Inderdaad. Dan kan je beter een echt goede linksback halen.
0 0
eros
Schuurs is zeker een groot talent,... maar we moeten een verdediger hebben die er gelijk staat!
Geef 10 miljoen uit, haal Mina,... voorin zit t wel goed
0 -1
KevinDurant
mina is naar Barcelona
0 0
godlike
Zo veel mogelijk aan de hand van prestatiecontracten werken, dus met bonussen.
1 0
The
Jaaaa! Dan word Ajax wel aantrekkelijk voor spelers... not!
0 0
insectenverdelg
Die laatste zin klopt. Voetballend de beste. Maa r dat waren we vorig jaar ook al. Ik ben dus ook best blij met de aankopen van Bande en Schuur, maat vraag me wel af of dit de spelers gaan zijn die Ajax de nodige balans in het elftal gaan geven.
0 0
Sterretje73
Ik denk dat er na de laatste week, waarin we weer een mooie slag gehaald hebben mbt de achterstand op PSV, er vast nog wel iemand zal volgen die direct inzetbaar is. Hadden we verloren van PSV dan had de afstand zo groot geweest dat ze ws. de rit met dit elftal hadden uitgezeten en zich, qua aankopen, alleen maar op volgend seizoen gericht hadden. Nu denk ik dat een kampioenschap wel heel duidelijk haalbaar is dus ik wacht af. Ze zijn duidelijk bezig aankopen ook tijdig te laten instromen dus evt nieuws zal ws snel volgen.
0 0