Schöne voorziet lastige wedstrijd tegen AZ

giobelloni, 15-12-2017 om 15:10, 4821 views, FOX Sports | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Lasse Schöne denkt dat de wedstrijd tegen AZ een lastige kan worden. Dat vertelt hij voor de camera van FOX Sports. De 31-jarige Deen keert aankomende zondag terug na een schorsing die hij tegen Excelsior uitzat.

De middenvelder zag zijn ploeg uiteindelijk met 3-1 winnen, maar erkende dat hij erg zenuwachtig was tijdens de wedstrijd. 'Ja, maar we hebben het goed gedaan, de drie punten zijn het belangrijkste.' En die punten zorgen ervoor dat het gat met PSV verkleind is naar vijf punten. 'Ja vorige week had ik getekend voor zo’n gat op dit moment.'

Maar om echt te profiteren, moet er ook zondag tegen AZ gewonnen worden. Dat weet de Deen maar al te goed. 'Het is een echte topper, want zij staan gewoon op plek drie (met een gelijk aantal punten, red.), dus het wordt een lastige pot. We gaan er heen met vertrouwen en we moeten die wedstrijd gewoon gaan winnen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wasooittrotsopajax
Waarom heeft AZ eigenlijk 2 rustdagen meer?
0 -1
Pierre Heno
Ajax had 2 rustdagen meer voor Excelsior ....en won ( maar vraag niet hoe). AZ moest dinsdag uit tegen PEC en pakte op de valreep nog net onterecht een punt. Zij hebben dus punten verloren doordat ze al vroeg in de week uit tegen PEC moesten en wij pakken ( zij het met moeite ) 3 punten tegen Excelsior en lopen dus in en nemen de 2e plek over. Dan kun je nu niet gaan zeuren dat AZ voor het duel tegen Ajax ineens 2 dagen méér rust heeft. Dat maakt in de klompetitie weinig uit voor profvoetballers. at is al zo vaak aangetoond. Het zijn maar potjes kleredivisie niveau.
0 0
Labrador
Je aanval is je beste verdediging . We hebben een prima gemiddelde.
0 0
ajax4ever01
Als Ajax tegen AZ dezelfde instelling gebruikt als.ze tegen PSV deden zie ik het wel zitten anders gaat het heel erg moeilijk worden
2 0
AFCAHOOLIGAN
Veltman had tegen pisvee z'n hele kaart moeten pakken
2 0
rsvh88
Miss was hij er wel naar op zoek met zn gedrag.
1 0
RaynoFischer
Hij verdiende er wel 1 eigenlijk eerlijk, maar toen werd ie wel gespaard.
1 0
kevinyounes11
dijks gaat die jakanbakhs gewoon uit de wedstrijd halen! dat fysieke is niets voor die jakanbakhs.. ik verwacht daar niet zoveel problemen, op het middenveld hebben we een pion meer! dus daar gaat AZ t lastig mee krijgen, zeefuik kan 1 op 1 die overeem wel pakken, AZ zou Frenkie der uit willen gaan spelen, dus volle druk erop, benieuwd hoe hij ermee omgaat. hopen op Neres die Ouwejan er uit moet gaan spelen, Kasper speelt tegen Wuytens en hatzidiakos .. echt een speler van niks.. geen 2 bomen waar Kasper moet tegen knokken, die Svensson zou Kluivert wel eruit halen, goeie back, Bizot is niet zo denderend! ik zie het wel goed komen!! (K)Lasse der bij met zijn ervaring, ja ik zie ons daar 3 punten ophalen! lets go boys!
1 -1
Pierre Heno
Wordt slecht weer met natte sneeuw zondag. AZ is veel meer een vechtploeg dan de mooiweer voetballers van Ajax. Ik ben bang dat ze dat gaat opbreken en dat de kopjes snel gaan hangen wanneer het niet lijkt te gaan lukken. MaDonny kan die kar ook niet in zijn eentje trekken. Dolberg is geen schim meer van wat hij allemaal wordt toegedicht....inmiddels 'werd' toegedicht. Dan zou KJH wel eens het verschil kunnen maken wanneer er tenminste wat meer hoge ballen tussen keeper en verdediging worden gepompt i.p.v. steeds maar weer de bal tot over de doellijn willen breien en haken want daar zit bar weinig rendement in. Veel meer schieten op de goal en vanuit de 2e lijnn, en vrije trappen versieren thv de 16m lijn. Daarmee krijg je AZ op de knieën. Niet met al dat 70% balbezit op eigen helft tikkie breed/terug gebrei.
0 0
flodder
Wordt heel zwaar...
0 0
Suarez16_
Kan een hele vervelende pot worden. Keizer moet eisen dat Dijks en Zeefuik in positie blijven en de ballen inleveren bij Frenkie. Dijks had gister ook weer 2 kansloze demarages naar voren waar je al wist "dit gaat dom balverlies worden" al voor dat hij de bal had. Gelukkig speelt az op linksvoor altijd met een middenvelder. De Ligt zou weghorst toch wel moeten kunnen afstoppen. Dijks-jahanbaksh wordt zeer vervelend, dus ik hoop dat jahanbaksh zijn wedstrijd niet heeft. Zolang ons middenveld de bal lang in de ploeg kan houden en onze aanval scherp is moet er wel een goed resultaat te halen zijn.
0 0