BT: Ajax aast op Deense middenvelder Jensen

BartVeenstra, 13-12-2017 om 08:45, 16842 views, BT |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als we het Deense medium BT moeten geloven heeft Ajax interesse in middenvelder Mathias Jensen van FC Nordsjælland. De Amsterdamse club zou het 21-jarige talent al een jaar nauwlettend in de gaten houden en de laatste maanden zou de interesse zijn toegenomen.

Topscout John Steen Olsen bevestigt tegenover BT dat hij inderdaad wedstrijden van FC Nordsjælland met grote belangstelling volgt. 'Ja, ik ben al verschillende keren op bezoek geweest en er spelen verschillende interessante spelers. Maar ik noem liever geen namen', aldus 'de ontdekker' van onder meer Zlatan Ibrahimovic, Christian Eriksen en Kasper Dolberg.

Carsten V. Jensen, de sportdirecteur van FC Nordsjælland, laat weten dat Ajax een van de vele clubs is die vaak spelers van de Deense club bekijkt. 'Het is niet verrassend, want wij trainen en spelen op een manier die Ajax interessant vindt. Bij onze thuiswedstrijden zijn vaak twintig tot vijftig buitenlandse scouts aanwezig', aldus de directeur, die laat weten dat het geen doel op zich is om spelers te verkopen. De zaakwaarnemer, Christian Schæffer, wilde geen commentaar geven over een eventuele transfer. 'Hij is een speler die zich snel ontwikkelt. Hij heeft het nu goed, maar in het voetbal weet je nooit wat er gebeurt.'

Jensen werd geboren op 1 januari 1996 en maakt sinds 2015 deel uit van de hoofdmacht van FC Nordsjælland. Daar heeft hij de aanvoerdersband al mogen dragen. De centrale middenvelder is ook de captain van het Deense elftal onder 21 jaar.

 

Volgens het Deense BT heeft Ajax verregaande interesse in @mathjensen ❌❌❌! Lees meer op onze site 👌! #ajax #bt #denmark #jensen #gerucht #gossip #transfer

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piejotter
Goed gespierd lijf, zijn lichaam ziet er topfit uit. Goeie kop ook, verder blijft het wat mij betreft gissen. Altijd interessant Deense spelers dat uiteraard wel.
0 0
Ajax68
ALLES...... wat J.S.Olsen aanbrengt voor ons aller Ajax is goed !
HIJ is een van de weinigen scouts die écht goed werk verricht.
4 0
Mikes
Absoluut onze beste scout.
2 0
3*stars*3
Heel veel goede idd maar zaten natuurlijk ook wat missers tussen maar in potentie was het vaak wel Ajax materiaal.
Zo'n Andersen was voetballend gewoon Ajax materiaal maar het mentald ontbrak.
Fischer raakte na zijn blessure in de war en staat al paar jaar stil.
2 0
Redrum
Blijft eeuwig zonde dat Andersen zo'n slap lulletje is, want wat kan die kerel heerlijk voetballen. En Fischer is helaas ook het slachtoffer van zijn eigen brein. Zijn debuutjaar was fantastisch, vol durf, schijt aan alles en gewoon onbevangen acties maken en doelpunten scoren. Toen kreeg meneer een terugslag en blessures en toen ging hij daarna veel te geforceerd voetballen en maakte hij zichzelf helemaal gek. Ook eeuwig zonde. Bij Dolberg begin ik nu ook langzaam mijn twijfels te krijgen. Dat hij stoïcijns is en koelbloedig is natuurlijk prima, maar dit jaar lijkt het hem vooral geen ene reet te interesseren allemaal. In potentie echt een wereldvoetballer die hele speciale dingen kan, maar ik twijfel of hij wel beseft dat er soms een schepje bovenop moet om verder te komen.
0 0
3*stars*3
Weet niet meer precies wat Bosz tijdens zijn 1e trainingskamp tegen Dolberg zei maar kwartje viel toen.

Ik begin me ook beetje te ergeren aan hem omdat wij allemaal weten, dat er veel meer in zit.
Soms gebruikt hij zijn body goed en denk je ok sterk maar paar minuten later, ligt hij na een slap duel weer op de grond en denk je wtf!?

Ik blijf een fan van Dolberg maar hij moet beseffen dat hij niet alleen kan leunen op zijn talenten maar moet gewoon meer peper en zout in!
Hij heeft ook nog maar 5 maanden om de Deense bondscoach te overtuigen en dat is dan een win/win situatie.
0 0
Joseph
Dolberg is dit seizoen inderdaad minder, hij lijkt inderdaad nog niet te beseffen dat hij ook moet werken voor een resultaat. Hij lijkt elke wedstrijd op 60 procent te spelen, of het nou PSV is of Roda.
0 0
mistermiyagi
Zal Ajax er niet goed aan doen om met een schaduw spits te spelen (Klaassen rol) Siem de Jong vult het altijd naar behoren in, maar mist kwaliteit.

Zal onze nieuwe aanvaller het Belgische Mechelen daar niet kunnen spelen als (9.5)
0 -7
3*stars*3
Ajax gaat niet met een "10" spelen maar als ze ervoor kiezen om zo te spelen, zet Ziyech daar maar neer.

Siem is prima voor laatste kwartier of dan maar als back-up van de back-up spits.
Blijft een onbegrijpelijke aankoop en nog eens een 3 jarig contract...
3 0
ST
En Eiting, Masraoui, Pasquali en S. De Jong?
0 -3
Mikes
Mazraoui heeft het niveau niet, absoluut een leuke speler, maar meer voor middenmoot subtop eredivisie.
Pasquali moet zich eerst maar gaan bewijzen bij Jong Ajax.
Eiting is een groot talent, maar is een pure cvm en dat is Mathias Jensen niet.
S. De Jong is een perfecte pinchsitter naar mijn mening.

Concurrentie hoort bij Ajax, dit maakt spelers juist weer beter.
0 0
jaripettersson
Ajax wordt jaarlijks leeggekocht, dus je moet blijven opleiden en scouten. Iedereen is te koop bij Ajax, dus je kan aan het eind van het seizoen zomaar Frenkie en/of Donny en/of Ziyech kwijt zijn.
1 0
Ajacied0343
Top! Groot talent erbij is je middenveld klaar imo. Schone en ziyech leidend, van de Beek en de Jong die een plekje krijgen en dan Eiting en Jensen dr achter (alhoewel ik ook gecharmeerd ben van die Mazraoui) in de O19 ook nog die andere jensen en Ylatupa lopen! Siem de Jong is voor mij gewoon geen toegevoegde waarde, alleen als invaller misschien.
2 -1
Ajacied0343
Top! Groot talent erbij is je middenveld klaar imo. Schone en ziyech leidend, van de Beek en de Jong die een plekje krijgen en dan Eiting en Jensen dr achter (alhoewel ik ook gecharmeerd ben van die Mazraoui) in de O19 ook nog die andere jensen en Ylatupa lopen! Siem de Jong is voor mij gewoon geen toegevoegde waarde, alleen als invaller misschien.
0 0