Kluivert strijdvaardig: 'Voel dat ik er weer ben'

BvdPloeg, 21-11-2017 om 07:30, 3104 views, Voetbal International | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Justin Kluivert heeft een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen NAC Breda. De jongeling mocht door een blessure van Amin Younes weer eens als linksbuiten spelen en daar voelde hij zich ogenschijnlijk als een vis in het water.

'Het ging wel aardig. Vanaf links voelt het lekker spelen, ik kan binnendoor en buitenom, en wil met diepgang in mijn spel van waarde zijn', aldus Kluivert in gesprek met Voetbal International. 'Ik voel een klik met Hakim. Als ik op snelheid lig, weet ik dat hij me op maat kan bedienen. Met een snelle combinatie konden we zo ook de 0-2 voorbereiden.'

Kluivert hoopt dat die klik hem meer gaat brengen, na een valse start van het seizoen. Hij startte als rechtsbuiten nog wel regelmatig in de basis, maar daarna verloor hij de concurrentiestrijd van David Neres. 'Ik had zelf ook een mindere periode, maar voel de laatste weken dat ik er weer ben. Ik voel me fris in mijn hoofd en ben topfit. Hopelijk krijg ik ook vanaf links de kans, ik ga graag de concurrentiestrijd met Younes aan.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1forever
en weer ego proberen 4 verdedigers 2 keer te passeren, wat dat betreft geen haar beter dan younes
0 0
achterlijn
Tegen het uiterst zwakke nac heb ik weinig van je gezien.

Dit menneke presteert meer met zijn mond dan met zijn voeten.
2 -1
Redrum
Ik voel dat je zondag weer op de bank zit. Helaas..
1 0
chuckie88
Sodermieter toch op... 3 goede ballen en we zijn er weer... praatjes heeft meneer genoeg... zit nu op Jong Ajax nivo... meer niet... man wat zijn die gasten snel tevreden... en maar zeiken als ze op de bank belanden... walg van die K instelling binnen onze club... Ajax is Ajax niet meer..
2 -4
Ruff Rhythim
Goed dat je voelt dat je er weer bent, maar nou moet je er ook wel blijven makker.
2 0
Mikey Stormram
De concurrentiestrijd tussen Younes en Kluivert is momenteel als lood om oud ijzer. Hoop uiteindelijk dat Kluivert hem wint.
0 0
achterlijn
Ga toch weg man, Kluivert schiet nog geen deuk in een pakje boter, Younes zorgt de hele wedstrijd voor dreiging, vorig seizoen was hij onze beste aanvaller, die jongen heeft gewoon rust nodig omdat hij geen zomervakantie heeft gehad.

Ik hoop dat hij nu wat rust heeft gekregen tijdens zijn blessure.
0 -3
Lazell
Leuk, dreiging. Het enige wat Younes voor heeft op Kluivert is zijn dribbel waar nooit wat uit komt. Daar tegenover staat de diepgang van Kluivert. Qua rendement zit Kluivert nu al minstens op hetzelfde niveau als Younes. In Kluivert zit daarbij nog veel meer rek dan in Younes.
2 0
Gerard36
Mooi die verlenging van justin, daarna heel snel met Franky verlengen
0 0
achterlijn
Frenkie is 5 klasses beter dan Kluivertje
0 0
Joseph
Ik zou deze niet afwachten hoor, heb er weinig vertrouwen in dat Justin echt wilt verlengen.
0 0
achterlijn
Ik zal er geen nacht van wakker liggen... Kluivertje wordt geen topper.
1 -1