Kluivert strijdvaardig: 'Voel dat ik er weer ben'

BvdPloeg, 21-11-2017 om 07:30, 3264 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Justin Kluivert heeft een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen NAC Breda. De jongeling mocht door een blessure van Amin Younes weer eens als linksbuiten spelen en daar voelde hij zich ogenschijnlijk als een vis in het water.

'Het ging wel aardig. Vanaf links voelt het lekker spelen, ik kan binnendoor en buitenom, en wil met diepgang in mijn spel van waarde zijn', aldus Kluivert in gesprek met Voetbal International. 'Ik voel een klik met Hakim. Als ik op snelheid lig, weet ik dat hij me op maat kan bedienen. Met een snelle combinatie konden we zo ook de 0-2 voorbereiden.'

Kluivert hoopt dat die klik hem meer gaat brengen, na een valse start van het seizoen. Hij startte als rechtsbuiten nog wel regelmatig in de basis, maar daarna verloor hij de concurrentiestrijd van David Neres. 'Ik had zelf ook een mindere periode, maar voel de laatste weken dat ik er weer ben. Ik voel me fris in mijn hoofd en ben topfit. Hopelijk krijg ik ook vanaf links de kans, ik ga graag de concurrentiestrijd met Younes aan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1forever
en weer ego proberen 4 verdedigers 2 keer te passeren, wat dat betreft geen haar beter dan younes
0 0
Redrum
Ik voel dat je zondag weer op de bank zit. Helaas..
1 0
chuckie88
Sodermieter toch op... 3 goede ballen en we zijn er weer... praatjes heeft meneer genoeg... zit nu op Jong Ajax nivo... meer niet... man wat zijn die gasten snel tevreden... en maar zeiken als ze op de bank belanden... walg van die K instelling binnen onze club... Ajax is Ajax niet meer..
2 -4
Ruff Rhythim
Goed dat je voelt dat je er weer bent, maar nou moet je er ook wel blijven makker.
2 0
Mikey Stormram
De concurrentiestrijd tussen Younes en Kluivert is momenteel als lood om oud ijzer. Hoop uiteindelijk dat Kluivert hem wint.
0 0
Gerard36
Mooi die verlenging van justin, daarna heel snel met Franky verlengen
0 0
Joseph
Ik zou deze niet afwachten hoor, heb er weinig vertrouwen in dat Justin echt wilt verlengen.
0 0