Sluit nu een cascoverzekering af voor uw auto!

giobelloni, 20-11-2017 om 14:51, 2948 views, AS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Iedereen weet dat voetballers net zoals elke man houden van mooie, snelle en vaak ook dure auto’s. Zo ook de selectie van Ajax. De spelers worden vanuit de club voorzien van sportieve exemplaren van partner Mercedes-Benz en dat merk staat erom bekend dat het niet erg goedkoop is. Daarom is het, ook voor de Ajacieden, zorg om een goede autoverzekering af te sluiten.

Natuurlijk is het voor elke auto-eigenaar verplicht om een WA-verzekering af te sluiten, maar deze verzekering dekt alleen de schade van de tegenpartij bij een aanrijding. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een cascoverzekering. Hierbij kan worden gekozen tussen een beperkte casco (WA casco) of een volledige casco (Allrisk). Voor auto’s ouder dan acht jaar is het echter niet aan te raden om een cascoverzekering af te sluiten. De kosten zijn namelijk erg hoog in vergelijking met de vergoedingen en zijn daarom iet wat overbodig. Voornamelijk voor jongere auto’s, zoals bijvoorbeeld die van de Ajax-spelers, is die laatste optie een aanrader.

De Ajacieden rijden namelijk vaak met de nieuwste auto’s van Mercedes en de waardes van deze auto’s lopen al snel op richting enkele tienduizenden euro’s. En hoe duurder de auto is, hoe hoger de schadekosten op kunnen lopen. Dus moet je nagaan wat de eventuele schadekosten van de Ferrari van Zlatan Ibrahimovic zouden zijn… Bij een Allriskverzekering wordt daarom de gehele schade op een auto vergoed. Prettig, maar het afsluiten van zo’n Allrisk kost al gauw enkele honderden euro’s meer dan een beperkte casco en helaas heeft niet iedereen zo’n riant inkomen als dat van een voetballer.

Maar wanneer kies je nou een beperkte of een volledige casco? Een beperkte casco is het meest geschikt voor auto’s die tussen de vier en acht jaar oud zijn. Met deze verzekering ben je beschermd tegen schade veroorzaakt door diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren. Tevens bespaar je bij deze optie al ruim 300 euro per jaar in vergelijking met een Allriskverzekering. Maar bij de beperkte casco ben je niet verzekerd voor eventuele eigen gemaakte schade. Het kan namelijk weleens voorkomen dat je net dat ene paaltje over het hoofd zag. Dus wil je echt tegen alles verzekerd zijn? Dan is de allrisk logischerwijs de beste keuze voor jou.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterrenAjax1
dit gaat echt te ver. triest.
3 0
AFCA0492
zet er dan tenminste bij dat het een ad is...... ga maar eens opzoek naar een alternatief.
2 -1
Joseph
Hoop dat we nu weer een tijdje verder kunnen zonder reclame, dank hoyhoy.
0 0
RusselWestbrook
Wat kut dit. Wordt dit vaste prik?
3 0
pizzapunt
Wat fijn dat AS zich druk maakt om mijn autoverzekering. Altijd een stapje extra doen om reclame aan je schenen te leggen.
2 0
Leo252
Toen ik de titel las dacht ik dat is dan alvast een goede aanbeveling voor de "goedbedoelde festiviteiten" voor het a.s. WK.
0 0
MankeNelis
Hoezo? Ik heb geen auto. Blok aan je been zo'n ding. Met je all risk verzekerde Ferrari in de file, lachè..
0 0
X-RaY
Zijn allemaal lease bakken, dus...?
0 0
Dinho
Dus???
0 0
MoIukker
Als je daar een gratis Mercedes voor krijgt, doe ik het!
0 0
afcajacied00
Ok
1 0
..::Rootje::..
Lol. Zeg dan niks.
0 -4
MSwertz92
Ok.
0 0