Van de Beek: 'Doelpunten maken zit in mij'

BVeenstra, 18-11-2017 om 11:10, 3393 views, NOS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-middenvelder Donny van de Beek hoopt snel meer doelpunten te gaan maken voor de Amsterdamse club. De middenvelder begon het seizoen nog met enkele treffers, maar inmiddels staat het talent al een tijdje droog. Bovendien moest de jongeling in de laatste wedstrijd tegen FC Utrecht zelfs op de bank beginnen.

'Ik train nu gewoon goed en er zal wel weer een goed moment komen. Hoe het komt dat het wat minder gaat? Dat weet ik niet. Er zaten goede, maar ook mindere wedstrijden bij. Ik weet wat ik kan en ik zal er snel weer staan', aldus Van de Beek in gesprek met de NOS.

Een paar keer was Van de Beek dichtbij een treffer, maar telkens lukte het net niet. 'Als die bal er wel invalt, is het weer anders (voor Keizer, red.). Maar er zijn wel meer dingen die beter kunnen, hoor. In de jeugd en bij Jong Ajax heb ik veel goals gemaakt en aan het begin van dit seizoen (bij Ajax 1, red.) ook. Het zit wel in mij. Het kan morgen (vanavond, red.) weer helemaal anders zijn. Je moet er een bepaald gevoel bij hebben. Als je er echt op gefocust bent, lukt het ook vaak. Daar ben ik nu mee bezig.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Vanavond laat hij het aardig zien
1 0
FlyingDutchMan
Op naar hattrick!!
1 0
Kikke
Gelukt!
0 0
leppe
Voor m'n gevoel heb ik Donny ook al super vaak op de lat zien schieten, vooral in de Europese wedstrijden vorig jaar. Een beetje meer geluk en die ballen vallen er wel in.
3 -1
DonAdam
Die goals komen wel, in de jeugd scoorde hij ook veel wanneer hij als AM speelde. Hij kan echt wat met een bal in de kleine ruimte en hij heeft een natuurlijk torinstinct, zoals de Duitsers zeggen. Ik herinner me nog die weergaloze goal tegen AZ A1, waar hij in het drukke strafschopgebied slalomde en liet zien waarom zijn bijnaam Maradonny was!
1 -1
FlyingDutchMan
Die was briljant ja hehe. Maar Donny pakt af en toe zijn doelpunt mee, als hij er in een seizoen een stuk of 7 maakt dan heeft hij een prima gemiddelde opgebouwd.
2 -1
zaalberg
oh ja? Laat vanavond maar 's zien dan!
3 -3