Win mooie prijzen in de Ajax Sinterklaas Shop

BvdPloeg, 20-11-2017 om 13:35, 3756 views, Ajax | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Zaterdag komt Sinterklaas weer naar Nederland en dus pakt Ajax uit met acties in de Ajax webshop en maak je kans op leuke prijzen in de speciale Ajax Sinterklaas Shop.

Zo signeerde Andre Onana een paar schoenen en die kun jij winnen bij aankoop van één of meer van de 46 schoentips van Ajax. Ook kun je door Ziggo aangeboden Dug out seats winnen voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen Willem II op 24 december bij aankoop van één van de vele andere Sinterklaascadeaus.

En dat is nog niet alles. Als je nu een product koopt in de Ajax Sinterklaas Shop, dan kun je een gesigneerde Adidas wedstrijdbal winnen, aangeboden door Adidas zelf. Als je meer dan veertig euro besteedt in de online winkel van Ajax, dan krijg je een gratis shirtzak vol met pepernoten bij jouw bestelling.

Tot slot is het niet onbelangrijk om te benoemen dat seizoenkaarthouders en leden van de Supportersvereniging profiteren van tien procent korting in de webshop. Dit is geen speciale Sinterklaas-actie, maar geldt het hele jaar!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Lieve Sint, ik wens dit jaar maar één ding: een fatsoenlijk bestuur voor mijn favoriete club Ajax. Kunt u dat regelen?
0 0
lf87
Ik vind deze foto toch wel prachtig haha
4 0
Suarez16_
Dolberg kan toch lachen :).
1 0
FlyingDutchMan
Slecht lol, daardoor istie grappig
0 -1
didierajax020
Wilde ik ook zeggen. Mooi man :)
2 0