[Update] Barbosa kiest voor Palmeiras

BVeenstra, 18-11-2017 om 15:50, 24456 views, Esporte Interativo | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax is volgens de Braziliaanse journalist Alex Müller in de markt voor linksback Diogo Barbosa. De 25-jarige Braziliaan zou op weg zijn naar Palmeiras, maar Ajax wil die deal blokkeren.

Müller, een sportcommentator en columnist, claimt op Twitter dat de Amsterdammers geïnteresseerd zijn in Barbosa, die nu nog onder contract staat bij Coimbra. De vleugelverdediger kwam de afgelopen jaren voor veel verschillende clubs uit op huurbasis, momenteel voor Cruzeiro. Die club zou hem echter niet kunnen kopen.

Ajax zal wel spijkers met koppen moeten slaan, want volgens Esporte Interativo zijn Coimbra en Palmeiras het al eens over een transfer voor 4,5 miljoen euro. Het medium meldt echter ook dat Palmeiras de deal nog niet bevestigde en dat Ajax dus nog een kans heeft om zich te mengen.

Update - 15.49 uur (18 november 2017)
Ajax zou naar verluidt gehoopt hebben een deal tussen Diogo Barbosa en Palmeiras te blokkeren, maar dit is tevergeefs. De vleugelverdediger heeft volgens het Braziliaanse ESPN gekozen voor een transfer naar Palmeiras, waar hij voor vijf jaar zal gaan tekenen. In de komende week zullen medische onderzoeken plaatsvinden, zo valt te lezen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SpartAjax
Haal gewoon Kingsley Ehizibue ipv Veltman, wat een alles kunner is dat !!! Pfff...
0 0
Wereld
en ebuehi

haal dan ook maar meteen Kanon op.
aan rechtsbenige verdedigers geen overschot.
0 0
Babayaka
Blokkeren is niet gelukt hij vertrekt toch....
0 0
Mr.P.
donderop met je barbosa, wij hebben mitchell bakker :D
0 -1
ST
:) #KeizerOut
0 -1
ST
Wöber, Frenkie en Huntelaar naast elkaar op de bank. Geen club in NL heeft zoiets op de bank zitten. Qua kwaliteit.
0 0
NouridolbergNeres34
Verbaast me niks.
0 0
BK020
Verassend. Wat wel grappig is dat ik deze jongen gister wél heb gekocht met Ajax op FM18. Zonder dat ik wist dat het in het echt ook gaande was.
0 0
ST
Spelersmakelaars bepalen voor een enorm groot gedeelte waar spelers naartoe gaan. Waar zij het meeste kunnen vangen daar sturen ze spelers naartoe.
1 0
Joseph
Ze hebben nog een hele winter, maar daarna mag je toch hopen dat ze met een fatsoenlijke concurrent voor Sinkgraven op de proppen komen.
1 0
insectenverdelg
Ajax kennende worden ze op 23 januari is wakker. Imo moet alles nu al rond zijn zodat die spelers tegelijk met Ajax aan t trainingskamp kunnen beginnen.
1 0
Pierre Heno
Volgens mij kan het technisch hartinfarct maar beter gewoon een patatje gaan halen bij de FeBo. Dan stopt dat aanklooien hopelijk ook eens een keertje.
2 -1
Babayaka
Wat een stom artikel. Hoe willen ze het blokkeren? Enige wat ze kunnen doen is ook een bod doen om die speler voor de neus weg te kapen.
1 0
Daneman
Die 65 a 70 miljoen miljoen van Klaassen en Sanchez, aanwenden om 4 ongelovelijke toppers te halen voor:
- LB positie, sinkgraven niet goed genoeg
- CV, voor als de ligt vertrekt, of om beter te zijn dan viergever
- cvm positie, want schone o.a. te traag en Beek nog 4 jaar te weinig ervaring
-lv, op dit moment is Youness het niet evenals Kluivert
1 -3
Godenzoon24
Eerder een RB. Sinkgraven is nou juist al het type back dat je zoekt. En ik vind hem ook goed genoeg en nog veel groeimogelijkheden hebben.
1 -4
De_Realist
Sinkgraven heeft bij Ajax nooit een degelijk niveau gehad. Op het middenveld was hij niet bijzonder, en als linksback ook al niet want het is geen linksback. Sinkgraven was op het moment dat hij gekocht werd een paniekaankoop, destijds hadden wij toen al Ziyech moeten halen, maar de Ajax leiding maakte zoals wel vaker weer een onbegrijpelijke fout.
0 -1
Freddy Al
Kijk maar eens hoe het met Ajax ging voor en na het wegvallen van Sinkgraven en zeg het dan nog eens.
Sinkgraven is geen echte back maar kan dat wel invullen en op die plaats een meerwaarde zijn,destijds hadden we Ziyech niet gehaald omdat Twente hem kocht en Sinkgraven hem opvolgde en volgens kenners al na een half jaar werd betiteld als nog beter dan Ziyech.

Ik vind het jammer dat hij bij ons nog niet aan zijn niveau is gekomen maar ik hoop dat we hem houden er zit zeker meer in .
0 0
Ferd
‘Het is geen linksback’ tja, dan is Dolberg geen spits want die kwam ook als linksbuiten binnen. Lul toch niet zo dom, Sinkgraven is een geweldige linksback voor Ajax.
1 -1
Pierre Heno
Goed genoeg in elk geval voor de klompetitie. En hoger spelen we niet dus eh...wat zou je je nog druk maken.
0 0
Ajax68
Alweer zo'n afvallige speler die al overal heeft gespeeld en het nérgens heeft gehaald, en is nu goed genoeg voor Ajax ?!
Gewéldig bezig Overmars sodeju toch, koopiets fatsoenlijks, iemand die er gelijk STAAT !
3 -4
Ferd
Ouwe zeiksnor, neem nog een neut, geef je geraniums water en de iPad terug aan je kleinkind.
0 0
RusselWestbrook
Die zijn niet te betalen, zeker niet op de back positie.
6 -3
Ajaxbrl
Ajax kan iedereen kopen , bied het juiste salaris en ze komen...
4 -5
Freddy Al
Ja ,en toen werd je wakker......
0 0
RusselWestbrook
Deze discussie hebben we al zo vaak gehad. Het klopt gewoon niet.

Hoeveel echte topspelers zijn tot nu toe naar China gegaan? Wat voor belachelijke salarissen moeten Chinese clubs betalen voor subtoppers?

Als Ajax dat ook gaat doen zijn we binnen een paar jaar failliet. Pak maar er maar een rekenmachine bij.
6 -2
PJK54
ben bang van niet zo hoog staat de Eredivisie niet meer aangeschreven en als ze willen komen zijn ze volgend jaar weer weg.
1 0
Labrador
Maak hem dan meteen aanvoerder . Captain Barbosa.
7 0
Truth
Hahahaha, ik ga stuk!
1 0
RedFeather
Ah goed Ajax bijt zich een keertje vast
Doorbijten nu
1 0
Leprechaun
25 en speelt nog steeds in Brazilie?
0 -1
Aeter
Is de Braziliaanse competitie slechter dan de Nederlandse, dat moeten we ons afvragen aangezien het niveau hier in rap tempo achteruit gaat. Dus het kan heel goed zijn dat deze ervaren verdediger een schot in de roos is en precies is wat we nodig hebben. Laten we het afwachten en oordelen als hij er daadwerkelijk is, mits hij komt, wat allerminst zeker is.
1 0
AFCZlatan
Ja, dat staat toch in de tekst...
2 -2
Ajax27
Gast je snapt wat ie bedoelt... of te jong om te begrijpen? 25 en nog steeds in Brazilië is idd geen goed teken.
2 -2
eros
Naar een linksback zijn we al jaren op zoek.

Daarnaast verwacht ik dat deze zomer Viegever, de Ligt en Veltman vertrekken,... dus er mag zeker wel iets bij komen deze zomer.
2 -1
iammike
Als het zou lukken heb je die plek teminste goed bezet met sinkgraveb en hem. Link centraal Wöber en Viergever. Waarvan viergever komende zomer zal vertrekken en hoop ik op Vermaelen als routinier. Rechts centraal hebben we nu alleen de Ligt. Ik ben benieuwd of ze die magallán gaan halen van de winter, dan lijkt me het dat de ligt in de zomer vertrekt bij een monsterbod en dan zou Ajax perr Schuurs Moeten halen en die met magallán om een basisplaats laten strijden. Op rechtsback hebben we er 3: Veltman, Orejuela en Zeefuik. Zeefuik zou ik de 2e seizoenshelft verhuren en hopelijk kan die komend jaar met Orejuela strijden om een basisplaats want ik verwacht dat Veltman wel vertrekt.
2 -1
Freddy Al
Op RCV kunnen we ook Veltman zetten dat is geen back,alhoewel hij het goed doet.
0 0
FrankRijkaard4
Jeugdopleiding brandhout no
3 -5
Bensco
Ik ben een fan van Savastano maar voordat hij er staat, en dat als die er überhaupt nog komt, ben je zo weer 2 jaar verder. Daar kun je niet op wachten. We hebben al jaren geen fatsoenlijke linksback in huis.
2 -2
Cleo9
voor die positie wel
1 -1
Keffie L
Enige goeie linksback die er over 3 jaartjes kan staan is Bakker, de Dankerluitjes en Savastano’s zullen het eerste niet halen
3 -1
AJAIXIXIXI
Ik zou in de winter Younes verkopen en Everton Felipe halen, Ajax had daar volgens mij al eerder interesse in en sinds die tijd heeft hij zich goed ontwikkeld.
4 0
Mikes
Deze snap ik niet in combinatie met Younes
1 het is een rechtsbuiten en geen linksbuiten
2 hij is op.dit moment zwaar geblesseerd aan de knie
3 heeft niet bepaald een goed rendement
4 moet heel veel kosten want is Braziliaans jeugdinternational.
4 -1
AJAIXIXIXI
Hij speelt vaak ook op linksbuiten, rendement had Neres ook amper en daarbij wat maakt het uit dat hij geblesseerd is? Fit gaat hij toch wel worden.
0 0
Mikes
Is onzin. Zware knieblessure kunnen absoluut funest zijn. Kijk maar naar een Strootman, hoe matige speler dat op moment is. Dat hij vaak op linksbuiten staat is onzin, hij heeft welgeteld 1 wedstrijd op linksbuiten gestaan. Neres had totaal niet weinig rendement, Neres had zelfs een heel hoog rendement in Brazilië al.
2 -1
ST
Precies
1 -1
Ajax#1900
Neres had wel rendement hoor, zowel in Brazilië als vorig seizoen bij Ajax.
3 0
ajaxminimax
Is dit een goede? Wat voor linksback is het?
1 -1
Mikes
Ik heb hem wel eens zien spelen, heel erg aanvallend. Typische Braziliaanse voetballer, mooie stijl, snel, mooie voorzet.

Heeft ook wel eens als lm en linksbuiten gespeeld.
4 -1
IboAFCA
Ajax doet een Richarlison'tje
7 -2
HZMKK
Tsjaa... als die had gekomen zag de wereld er heel anders uit.
4 -2
Sterretje73
Blablabla....goed nu ff serieus. Fijne avond allemaal !
2 -7