Dolberg verliest met Denemarken O21 van Polen

ArthurV, 14-11-2017 om 15:05, 11580 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Max Wöber en Dennis Johnsen hebben dinsdag een zege geboekt met hun nationale elftal. Wöber ging met Oostenrijk O21 ruim langs Macedonië, Johnsen versloeg met Noorwegen O21 Ierland. Kasper Dolberg leed met Denemarken O21 een pijnlijke nederlaag.

FT: Macedonië O21 - Oostenrijk O21 (0-4)
0-1 Jakupovic (12')
0-2 Honsak (26')
0-3 Laimer (36')
0-4 Jakupovic (54')

Opstelling Oostenrijk: Gartler; Ingolitsch, Maresic, Wöber, Ullmann; D. Baumgartner, Laimer; Horvath, C. Baumgartner, Honsak; Jakupovic.


FT: Italië O20 - Nederland O20 (1-0)

1-0 Pessina (41')

Opstelling Oranje: Van Osch, Troupee (65' Sandler), Rosario, Hoogma, Paal, Koopmeiners, De Wit, Eiting, Bacuna, Lammers (71' Sierhuis), Helmer (31' Grot). 

 
FT: Polen O21 - Denemarken O21 (3-1)
1-0 Michalak (15')
2-0 Tomczyk (24')
3-0 Żurkowski (74')
3-1 Laursen (90+2')

Opstelling Denemarken: Iversen, Rasmussen, Sørensen, Pedersen, Nelsson, Duelund, Jensen, Ingvartsen, Dolberg, Bruun Larsen, Thomasen


FT: Noorwegen O21 - Ierland O21 (2-1)

1-0 Ødegaard (19')
1-1 Mulraney (32')
2-1 Fossum (90+1')

Opstelling Noorwegen: Bråtveit, Ryerson, Hanche-Olsen, Ajer, Jenssen, Fossum, Thorsby, Risa, Ødegaard, Reitan, Bjørdal

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Gedeelde smart
Toch wel lekker dat Italië er ook niet bij is
0 0
Bensco
Het Italiaanse voetbal is ook geen a him mee van wat het is geweest. Internationaal stellen ze nog weinig voor en de competitie zakt ook af naar een steeds bedenkelijker niveau. Het zijn slechts een paar ploegen die de kar nog trekken. Zodra investeerders ook hun handen aftrekken van ploegen zoals AC Milan is het over en uit voor Italië en zal aansluiting met de top een Utopia worden.
0 -3
Puurvoetbal
Idd stelt niks meer voor......oh wacht, welke teams stonden de laatste keer in de CL-finale ?
0 0
Mikes
Blijkbaar volg jij het Italiaanse voetbal evht 0,0. De Italiaanse competitie is op dit moment wel echt heel erg sterk. Dit komt voornamelijk doordat het percentage buitenlanders extreem hoog is in vergelijking met 5 jaar terug, hiermee heb jr ook direct waarom minder gaat met Italiaans team. Erg weinig Italianen in de eigen competitie.
0 0
FlyingDutchMan
Buitenlanders brengen het niveau inderdaad omhoog, de Italianen zijn er de dupe van.
0 0
JesseMKB33
Wat een gelul zeg. Italië doet het in Europa net zo goed als Engeland en Duitsland. Alleen Spanje doet het echt beter. Wat betreft de nationale ploeg, hadden gewoon de pech dat ze met Spanje in de poule zaten.
2 0
FlyingDutchMan
Wat een gelul, het Itialiaanse voetbal stelt inderdaad geen reet meer voor. Enige wat ze nog beetje kunnen is verdedigen, creatief gezien en voorin is het elftal zeer matig tot slecht.. Zegt genoeg dat een rasvoetballer als Insigne op de bank zit en een aantal houthakkers op het middenveld en voorin lopen.. Hoorde net een mooie op de radio, Italianen ballen pompen terwijl ze twee koppen kleiner waren dan die Zweden. Ben je tactisch goed bezig xD
0 0
JesseMKB33
Itialaanse voetbal ken ik niet, Italiaanse voetbal daarentegen doet het prima, zoals ik al zei, doen het de afgelopen 5 jaar in Europa net zo goed als Duitsland en Engeland. Het is allang niet meer alleen verdedigen, ooit een wedstrijd van Napoli gezien. Leuk verhaaltje wel, maar cijfers liegen niet.
0 0
FlyingDutchMan
Hoeveel Italianen doen er doorgaans mee bij Napoli?
0 0
JesseMKB33
Beste speler van Napoli is een Italiaan. Verder totaal niet relevant, ging in mijn reactie om het Italiaanse voetbal en hoe ze presteren in Europa. Ging niet om hoeveel Italianen erbij zaten.
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Italiaans voetbal... en dan over andere gaan mierenneuken
1 0
JesseMKB33
Ja, duidelijk.
0 0