Veltman over reservebeurt: 'Natuurlijk baal je'

NielsE, 12-11-2017 om 16:25, 4330 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman heeft het lastig met zijn situatie bij het Nederlands Elftal op dit moment. De mandekker moest tijdens het duel met Schotland (0-1 winst Oranje) op de bank plaatsnemen. Ondanks zijn reserveplek geeft de aanvoerder van Ajax aan niet te twijfelen om te bedanken voor de nationale ploeg.

'Natuurlijk baal je. Hopelijk krijg ik dinsdag weer een nieuwe kans', stelt Veltman in gesprek met FOX Sports. 'Ook al zou ik de nieuwe fysio worden, dan nóg bedank ik niet voor het Nederlands elftal. Zo ben ik niet. Ik zal ook nooit echt ruzie gaan maken. Ik wacht op mijn kans. Hoe het gaat, daar mag iedereen een mening over hebben. Ik blijf mijn best doen en dan zie ik het wel.'


Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca95
Hij heeft gewoon geluk dat het niveau bagger is, zo ook bij Ajax anders is het gewoon voetballen bij az
1 0
A-west
Ik zag vandeweek Kimmich , amper twintig bij het Duitse elftal furore maken. Wij moeten het doen met vriendje Veltman, wat een verschil. Zou Veltman wel eens Bayern kijken en zien hoe Lahm het deed en nu Kimmich weer als rechtsback. Waarom kunnen ze het daar wel en blijven we hier maar klungelen op een matig niveau.
2 -1
chrisjuhhh
Kwestie van mentaliteit en de supporters daar staan altijd achter hun team , of het nu goed of slecht is maak niet uit steunen doen ze daar en zijn trots op hun Duitse afkomst , zo simpel is het dus .
0 -1
ST
Omdat zij veel meer inwoners hebben, een sterkere competitie hebben en geen achterhaalde tactiek hanteren.
1 0
DaanP
Als fysio is ie waarschijnlijk ook beter dan als rechtsback
3 -5
MennoJerry
Heel goed. Lekker je eigen spelers afblaffen. Lekker bezig
0 -3
Ajacied1989
Keurige teksten. Maar dat is waarschijnlijk het verschil tussen iemand die fan is van het Nederlands elftal en degenen die het zien als carrièreboost.
1 -1
Gerard36
Ik wacht op mijn kans, zal nooit ruzie maken, dat is de goeie instelling. als tete, bazoer en el ghazi deze instelling hadden gehad dan hadden ze misschien nog bij ajax gespeeld
1 -1
wt4ajax
Raar dat mensen Tete in een adem blijven noemen met Bazoer en El Ghazi. Bazoer en El Ghazi zijn volledig geflopt en eerder vertrokken dan Tete. En Tete maakt nu furore bij Lyon...
1 -1
FlyingDutchMan
Dan nog wilden ze allemaal maar al te graag vertrekken, terwijl ze allemaal nog wel wat eredivisie vlieguren konden gebruiken.
0 0
wladimir
Dat is niet wat wordt gesteld. Tete, Bazoer, El Ghazi en Kishna zijn meer met zichzelf bezig dan trots te zijn voor Ajax of Oranje te spelen.
1 0