Steen Olsen vereerd: 'Moest bijna huilen'

BartVeenstra, 11-11-2017 om 15:55, 4425 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Scout John Steen Olsen is ontzettend vereerd verkozen te zijn tot lid van Ajax. De Deen, die zelf nooit voor Ajax speelde, is al twintig jaar actief als scout voor Ajax en om die reden werd een uitzondering gemaakt om hem te benoemen tot lid van de Amsterdamse club.

'Ik was bijna aan het huilen, het is zo fantastisch. Ik weet niet wat ik moet zeggen, dit is het mooiste wat Ajax voor mij heeft gedaan', klinkt hij emotioneel tegenover Ajax TV. 'Ik wist het niet, dacht dat we gewoon wat gingen eten en praten (de bordjesclub vond plaats, red.). Ja, lid worden is fantastisch. Ajax is een tweede thuis. Ik ben zo blij dat ik al die jaren voor Ajax heb gewerkt. Als ik wakker word, ga ik elke dag met plezier wedstrijden kijken. Ik hoop dat ik ondanks mijn leeftijd dit werk nog vele jaren kan blijven doen. Je kunt niet beter krijgen.'

Hennie Henrichs, voorzitter van de bestuursraad, overhandigde Olsen het certificaat. 'Tijdens het diner zei hij tegen mij: zou ik lid kunnen worden van Ajax? Ik zeg: nee, dat kan niet, dan moet je gevoetbald hebben of je moet worden benoemd door het bestuur. Maar ik kan u zeggen dat wij hebben besloten om John Steen Olsen te benoemen tot lid van Ajax', sprak Henrichs de menigte toe, waarna hij ook voor de camera reageerde. 'De tranen stonden in zijn ogen, dat is precies wie hij is. Hij verdient ook alle eer en glorie om hier te worden geëerd. Het is een heel bijzonder mens. Veel spelers (onder meer Zlatan Ibrahimovic, red.) praten met veel warmte en liefde over hem. Dat betekent veel.'

John Steen Olsen: ' Fantastisch, ik moest bijna huilen'

Zelden zal iemand zo ontroerd zijn geweest bij het ontvangen van het lidmaatschap van Ajax. Superscout John Steen Olsen werd tijdens het traditionele diner van de Bordjesclub benoemd tot lid voor zijn grote verdiensten voor Ajax in de afgelopen 20 jaar.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Mooi dat zo'n topscout het zo'n eer vindt om belangrijk te zijn bij ons. Hadden de spelers dat maar eens wat meer.
0 0
MosesD
Prachtige man en verdiend. Ben wel verbaasd dat ik dan van Duivenbode met een grote grijns zie rondlopen. Niet dat dat niet mag, maar net opgestapt vanwege grote onvrede. Blijkbaar 'is erbij horen' belangrijker.
0 -1
je
Gefeliciteert John Steen Olsen

De tranen schieten mij in de Ogen dat wij zoeen manipulereden gehakt bal ALS Voorzitter hebben.
Wat een Engerd.
1 -1
ajaxrulesz
wel een goede scout voor ajax in scandinavie, we zullen zijn charme hard nodig hebben daar het is daar veel moeizamer om daar nog talenten van het niveau eriksen weg te halen. mooiste voorbeeld recent was alexander isak die ajax graag wilde maar voor 9 miljoen naar dortmund ging mede door schimmige makelaars als lemic. volgens mij wilde die ajax gewoon een hak zetten. was echt een gouden aankoop geweest voor ajax. steen olsen lijkt echter de lat wel hoger te leggen met recent jensen en dolberg die zijn van een hoger niveau dan andersen en fischer dat is zeker. hopelijk zet hij die trend door voor ajax!.
0 0
NouridolbergNeres34
Een hele lieve man hoe hij overkomt in de docu van zlatan ,hoe spelers als zlatan en eriksen over hem praten gewoon een hele sympathieke man dik verdiend natuurlijk heeft geweldige spelers gescout voor ons aller Ajax zlatan, eriksen, dolberg dik verdiend.
6 0
frankvandeschepop@outlook.com
Zeiken moet stoppen . Ga achter Ajax staan. Top ook van henrichs. Allemaal aannames en van horen zeggen oordelen
0 -8
prsyt
Ik hoop dat hij nog heel lang wedstrijden mag bekijken voor Ajax.
0 0
Josajacied87
Deze man moet eens in beeld gebracht worden tijdens een wedstrijd in de ArenA.
Het hele stadion mag dan even gaan staan en applaudiseren.
3 0
didierajax020
Prachtige man!
2 0
talent020
En volkomen terecht dat hij deze eer krijgt, jammer dat Henrichs hem moest uitreiken....
8 0
3*stars*3
Haha, ben echt helemaal mee eens.
1 0
PuurGeluk
Een smetje op de avond!
5 0
kleinedraaicirkel
Je krijgt toch direct kotsneigingen van die klere kop van Henrichs. Enkeltje Mosul zal hem goed doen.

Vind het vreemd dat toppers als Olsen altijd zo lang moeten wachten op erkenning.
6 -1
Matzet
Een vreselijk aardige man en een topscout!
3 0