BVeenstra, 11-11-2017 om 10:10, 4631 views, Algemeen Dagblad | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Justin Kluivert wil zich niet al te druk maken over het feit dat hij de laatste tijd weinig speelt bij Ajax. Uiteraard komt de buitenspeler het liefst zo snel mogelijk terug in de basis, maar het talent blijft ondertussen 'gewoon' zijn ding doen. Vrijdagavond was hij trefzeker bij Jong Oranje, dat met 8-0 won van Jong Andorra.

Toen Amin Younes onlangs geblesseerd was, speelde niet Kluivert, maar Kasper Dolberg als linksbuiten. Het toont aan dat Ajax-trainer Marcel Keizer op dit moment andere voorkeuren heeft. 'Daarom is het lekker om nu met Jong Oranje zo'n wedstrijd te spelen. Het is ook fijn om weer het gevoel van een doelpunt te ervaren. Maar ik moet niet in paniek raken vanwege de situatie bij Ajax', vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

'Ik hoop dat Keizer gekeken heeft', grapt Kluivert vervolgens, waarna hij ook een Ajax-teamgenoot prijst. 'Frenkie (De Jong, red.) speelde echt een lekkere wedstrijd. Van hem weet ik zeker dat hij het niveau van Ajax elke week aankan. En ik? Ik hoop dat deze wedstrijd een beetje geholpen heeft om binnenkort mijn kwaliteiten weer bij Ajax te laten zien.'

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer