Kluivert: 'Niet in paniek door situatie bij Ajax'

BVeenstra, 11-11-2017 om 10:10, 4722 views, Algemeen Dagblad | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Justin Kluivert wil zich niet al te druk maken over het feit dat hij de laatste tijd weinig speelt bij Ajax. Uiteraard komt de buitenspeler het liefst zo snel mogelijk terug in de basis, maar het talent blijft ondertussen 'gewoon' zijn ding doen. Vrijdagavond was hij trefzeker bij Jong Oranje, dat met 8-0 won van Jong Andorra.

Toen Amin Younes onlangs geblesseerd was, speelde niet Kluivert, maar Kasper Dolberg als linksbuiten. Het toont aan dat Ajax-trainer Marcel Keizer op dit moment andere voorkeuren heeft. 'Daarom is het lekker om nu met Jong Oranje zo'n wedstrijd te spelen. Het is ook fijn om weer het gevoel van een doelpunt te ervaren. Maar ik moet niet in paniek raken vanwege de situatie bij Ajax', vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

'Ik hoop dat Keizer gekeken heeft', grapt Kluivert vervolgens, waarna hij ook een Ajax-teamgenoot prijst. 'Frenkie (De Jong, red.) speelde echt een lekkere wedstrijd. Van hem weet ik zeker dat hij het niveau van Ajax elke week aankan. En ik? Ik hoop dat deze wedstrijd een beetje geholpen heeft om binnenkort mijn kwaliteiten weer bij Ajax te laten zien.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Het komt wel goed met Kluivert dit hebt je vaak bij talenten up en down dat hoord gewoon bij hun ontwikkeling en dat is ook bij ons vriend Dolberg
0 0
AJAXTHELEGEND
Als Neres op rechts zo goed blijft spelen ,(geweldenaar)en Younes op links te weinig rendement op blijft leveren ,zal Justin Kluivertje zijn kans zeker moeten krijgen op links. Dat is zijn oude vertrouwde plek ,en zal hij uit kunnen gaan groeien tot de vedette die zijn vader ook was. Ik heb eigenlijk meer het vermoeden dat Justin vanwege zijn jeugdig enthousiasme soms juist afgeremd moet worden ,om b.v. blessures te voorkomen .Aan zijn inzet ,en technische vaardigheden zal het ieder geval niet leggen ,lijkt me meer een kwestie van balans en juiste timing van het inzetten van zijn acties oftewel het doseren van zijn krachten te zijn. Zijn veelzijdigheid op links , én rechts uit de voeten te kunnen is een welkome vaardigheid , die van hem een vaste basis speler gaat maken. Kort om ; een jeugdige speler met het potentieel om speler van Wereld formaat te worden. Nu de kansen nog krijgen om door te groeien , van de trainer.
1 0
Michelangelo
je kunt hem absoluut niet met Patrick vergelijken. los van het feit dat hij op een andere positie speelt, was Patrick wereld klasse en dit zal Justin vermoedelijk niet halen.
0 0
Puurvoetbal
Ik hoop voor hem dat Keizer niet gekeken heeft. De eerste helft was Justin dramatisch slecht.
3 0
blessure
Kluivert heeft nog steeds een te hoge dunk, van zichzelf.
Hij komt er denk ik wel, maar dan moet hij echt met de beentjes op de grond blijven
0 0
Ruff Rhythim
Zet Frenkie en Kluivertje basis.
En dan maken ze maar een keer fouten, liever dat dan dat ik Siem of Younes basis zie staan...
3 -2
HZMKK
Heb je wel gekeken??????
Vast niet want onze Kluivert was afschuwelijk slecht, de eerste helft helemaal.
0 -1
trodat4030
Hij was niet best, maar al een stuk beter dan de laatste 5 wedstrijden in Ajax 1 bij elkaar. Volgende keer ff eerlijk in je bewoordingen aub en niet alleen de slechte dingen onthouden.
0 0
Bram410
Speelde hij op links of op rechts gister?
2 0
trodat4030
Wederom op rechts, Idrissi stond op links.
1 0
Mikey Stormram
Als hij wil voorkomen dat hij eindigt zoals zo ongeveer elke zelfopgeleide buitenspeler van Ajax de afgelopen 10 jaar, zou ik als ik hem was mezelf toch wél even drukmaken. Hoogste tijd om Younes uit de basis te spelen.
1 0
ArnoAjax
Keizer oprotten met Younes en dan Kluivert weer laten spelen!
3 -2
Michelangelo
Kluivert speelde de laatste periode gewoonweg niet goed. hij moet geduld hem en zijn kans pakken op het moment dat hij bijvoorbeeld mag invallen
0 0