De Jong en Kluivert trefzeker voor Jong Oranje

JipVR, 10-11-2017 om 20:35, 10635 views, AS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jong Ajax heeft vrijdag een prima prestatie geleverd door Jong Andorra met liefst 8-0 te verslaan. Er was dan weliswaar weinig tegenstand, maar de ploeg van Art Langeler speelde fris en aanvallend voetbal. Justin Kluivert en Frenkie de Jong leverden allebei een treffer. 

Met name De Jong viel enorm op in positieve zin. De middenvelder dirigeerde het spel en gaf de ene na de andere bruikbare bal. Door de winst op Andorra staat Oranje O21 op de tweede plaats in poule 4. Op het moment van schrijven kan Schotland nog wel langs de Nederlanders komen. De vier beste nummers twee gaan door naar de play-offs voor het jeugd EK.

FT | Jong Oranje - Jong Andorra (8-0)
1-0 Til (20')
2-0 Lammers (28')
3-0 Idrissi (30')
4-0 Idrissi (58')
5-0 Zivkovic (64')
6-0 Ramselaar (68')
7-0 De Jong (75')
8-0 Kluivert (80')

Opstelling Jong Oranje: Bijlow; Dumfries, Rosario, Van Drongelen, Ouwejan; De Jong, Til, Ramselaar; Kluivert, Lammers, Idrissi.
Wissels: Nog niet bekend

FT | Oostenrijk O21 - Servië O21 (1-3)
In Oostenrijk heeft Max Wöber geen goed resultaat behaald met Oostenrijk O21. De verdediger verloor met 1-3 van Servië, dat nu aan kop gaat in poule 7. Wöber staat met Oostenrijk nu op een vierde plek in de groep. 

0-1 Lutovac (30')
1-1 Laimer (80')
1-2 Jovic (78')
1-3 Ilic (92')

Opstelling Jong Oostenrijk: Schlager, Friedl, Ljubicic, Laimer, Kvasina, Lovric, Maresic, Wöber, Gluhakovic, Horvath, Honsak. 

Wissels: Nog niet bekend.

 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
off-topic: Ik snap niet dat me nu pas opvalt dat psv gewoon het spelletje van Italie heeft gekopieerd. Pure lafheid gewoon. Gatverdamme.
0 -3
Puurvoetbal
Hebbie gvd wel eens gekeken welk spelletje wij hebben gekopieerd ? Gatverdamme !
0 0
AjaxPassion
Ah, ok. Jezelf gewoon lekker met andere clubs bezig houden maat, bij Ajax is alles rozengeur enz...
2 0
DelPiero
Echt hé :'')
0 0
Oogsten
Hahaha,
Jong Ajax heeft jong Andorra verslagen???
2 0
Jaridebeste
Off topic: Binnen een minuut gewoon geeft die Toivonen een dikke elleboog. Had er direct af gemoeten. Wat een vreselijk figuur is het ook. En wat slecht van die scheidsrechter. Jammer dat Poulsen nu niet tegenover hem staat :-)
1 0
PeterVKV
Niet op basis van deze wedstrijd alleen, maar Frenkie is echt het grootste talent van Nederland en moet ook bij Ajax altijd in de basis. Als je dat niet ziet kan je beter ophouden. Dit geldt dus ook voor Keizer die er hopelijk snel mee ophoudt. Bij Oranje onder 17 (was het geloof ik) kon je al zien dat hij de allerbeste was op het middenveld met Nouri en vd Beek, toch ook niet de minsten.
8 0
blessure
Ik heb van Frankie genoten, wat een voetballer.
Moet altijd spelen in AJAX 1.
0 0
achterlijn
Ben met je eens dat Frenkie het grootste talent in Nederland is, Appie was ook goed maar Frenkie is/was ook beter dan Appie.

En sorry voor jou maar vd Beek mag je niet benoemen met die twee jongens, die twee zijn zoveel beter dan vd Beek, vd Beek is niks meer dan een draver alla Klaassen, Klaassen werd ook zo opgehemeld en hij was ook waardevol voor Ajax mede door zijn loopvermogen zoals vd Beek die ook heeft in iets mindere mate, maar je ziet dat Klaassen niet mee kan bij toch niet echt de top van Engeland want daartoe kan je Everton niet bij benoemen.

Klaassen is beter dan van de Beek... en nu geef ik je meteen de waarde dus van draver vd Beek aan, die jongen komt echt niet mee in welke club dan ook in Engeland, en voor bij Ajax vind ik dat Frenkie in plaats van hem moet spelen want Schone zijn ervaring is broodnodig op dat middenveld. en dus die moet je ook laten staan.
1 -4
NouriVandeBeek
Wat een enorme bullshit kraam je uit. Klaassen vergelijken met Van de Beek. Twee totale andere type's. Heel triest als je dat niet kan herkennen.
5 -1
achterlijn
Ja Klaassen kon nog een beetje voetballen maar had ook geen techniek zoals vd Beek die ook niet heeft, ik kan heel goed herkennen dat vd Beek pure middelmaat is en dat hij die ook nooit zal ontgroeien.

Ik zou willen dat we over een paar jaar nog aan dit gesprek zouden denken, over een paar jaar zal je zien dat hij werkelijk geen zak voorstelt... in jong Ajax zag je het ook heel goed, Frenkie, Nouri en de Ligt (de paar keer dat hij daar mee deed), die zag je boven de groep uitgroeien en waren wekelijks de beste omdat ze meer kwaliteit hebben........ vd Beek viel daar totaal niet op en was ook daar gewoon een van de elf.
2 -3
Ajacied1989
Ben het met je eens dat VdBeek niet met Nouri of De Jong te vergelijken is, maar hem vergelijken met Klaassen slaat ook nergens op. VdBeek heeft juist wel een goede techniek, maar moet zelf nog ontdekken dat hij een 6 is. Aanvallend komt hij qua snel- en wendbaarheid tekort.
2 0
achterlijn
Ben ik niet met je eens vd Beek heeft helemaal geen goede techniek.
We zien het dus anders... en dat kan en mag, jij ziet het zo en ik zie het anders... even goede vrienden.
0 -2
NouriVandeBeek
Je snapt er helemaal niks van. Van de Beek heeft veel meer voetballend vermogen dan Klaassen. Aannames en bal beheersing. Klaassen heeft meer diepte en loopvermogen.
2 -1
achterlijn
Jij snapt het proficiat.... als ik Klaassen en vd Beek vergelijk dan kom ik tot de conclusie dat beide maar verdomd weinig techniek hebben... en ja met de vergelijking tussen die twee dan zou het misschien kunnen dat vd Beek dan iets meer techniek heeft dan Klaassen.

Overigens geef ik je toch wel ergens gelijk in....... Klaassen heeft meer diepte en loopvermogen, dat klopt.... en een ander belangrijk feit vergeet je nog te melden en dat is ... scorend vermogen, Klaassen heeft namelijk ook nog eens scorend vermogen, vd Beek heeft geen scorend vermogen.
0 -1
NouriVandeBeek
Jouw waarheid. We zullen het in de toekomst zien.
0 0
achterlijn
en het mooiste is.... ik hoop dat jij gelijk hebt.
0 -1
NouriVandeBeek
Overmars en Van der Sar moeten Keizer hier ook even op wijzen vind ik. Het is enorm belangrijk dat hij zijn contract verlengt. Siem de Jong is vergane glorie.
2 0
Suarez16_
Zou toch echt zonde zijn als Keizer Frenkie verneukt.
5 0
achterlijn
Hey wacht effe... Bosz deed dat ook, want vorig seizoen was Frenkie ook al beregoed.
0 0
Suarez16_
Toen presteerde Ajax en had je Klaassen nog.
2 0
achterlijn
Ja maar vd Beek viel regelmatig in, ik had Frenkie regelmatig laten invallen... en waarschijnlijk was hij na meerdere invalbeurten zo goed gaan spelen dat er iemand anders voor hem uit de basis vloog.

Uiteindelijk is hij ook beter dan Klaassen, Klaassen is een draver die het daar ook alleen van moet hebben, hij is echt wel een hele andere voetballer dan Frenkie, Frenkie kan veel beter voetballen dan Klaassen, als beide nog bij Ajax zouden spelen dan ging je de situatie op de lange duur krijgen dat Klaassen het vuile werk voor Frenkie moest gaan opknappen.
Frenkie is een speler die een heel elftal beter kan laten spelen, hij heeft dat in Jong Ajax laten zien, in Ajax 1 heeft hij door zijn weinige speeltijd dit nog niet kunnen laten zien, maar als Frenkie een vaste basisplaats verovert en vertrouwen voelt dan gaat hij het daar ook regelen, daar ben ik van overtuigd.
1 -2
P-Keizer
Pfff, moet er niet aan denken. Wij missen z'n type nu echt op het middenveld. Je kan hem altijd aan spelen en vanuit daar snel het spel verplaatsen.
1 0
AIR-S
Ja, Frenkie is goed.

Maar kom op man, het is tegen Andorra. Dat is niveau De Dijk, of nog wat lager.
2 -1
altijdwelwat
Ik zie weer allerlei superlatieven voorbij komen , maar we spelen tegen Androrra mensen. Als je voetbalschoenen op zolder hebt liggen ben je in dat land international. Tegen Engeland, Oekraine en Schotland moet je ze beoordelen.
3 -2
BillSplate
Dat klopt, maar de tijden dat je de simpele voetbaldwergen oprollen, zijn allang weg. Het is niet vanzelfsprekend dat we met zoveel doelpunten verschil zouden winnen. Hopelijk geeft dit ze wat vertrouwen.
0 -1
Ajax#1900
Klopt, deze wedstrijd gaat helemaal nergens over.
2 0
talent020
Zet Frenkie eens heel gauw in de basis Keizer!!
7 -5
godenzonenssuper
Je vraagt je toch af wat voor 5 houten klazen liefhebbers hier een minnetje voor geven.
4 -2
achterlijn
Zeg maar gerust dat het gasten zijn zonder voetbalverstand... die zelfde domoren gaan nu bij mij waarschijnlijk ook "minnen" als ze tenminste hier nog komen kijken.
0 -1
Redrum
Vijf pikzuigende kakkerlakken
3 -1
Puurvoetbal
Dit soort reacties duidt meestal op een heimelijk verlangen van de schrijver naar datgene wat hij verafschuwd. Eet smakelijk !
0 -1
talent020
oh ja? zit op de app dus zie de minnetjes nooit, interesseert me ook nooit echt, maar idd, zijn dan geen voetbal liefhebbers,
0 0
NouriVandeBeek
Schande dat Frenkie zo weinig minuten krijgt bij ons. Geen woorden voor als Keizer hem naar een transfer duwt.
6 -3
Suarez16_
Frenkie 7-0. Krikt zijn marktwaarde op.
4 -5
altijdwelwat
Jaa daar hecht de hele top echt waarde aan , aan de 7-0 tegen het machtige Andorra.
1 0
AjaciedRK
Lekker Frenkie. Meteen wegrennen met de bal. Hoppa
4 -2
AjaciedRK
Waarom zit Frenkie bij ons op de bank? Man man wat een voetballer met platinum poten.
4 -3
Petervandersluis
Frenkie wat ben je goed
4 -3
Suarez16_
Frenkie met weer een voorassist. Typische Nouri pass.
5 -4
NouriVandeBeek
Ik wou dat ik Frenkie was.
5 -4
Suarez16_
Mooie pass Frenkie op Kluivert. Kluivert geeft hem voor en idrissi scoort 4-0.
3 -2
Puurvoetbal
Kluivert....................
0 0
ditisdebeslissing
Als je 11 frenkie de jongs op zou kunnen stellen hoe hard zou je weggetikt worden.
4 0
achterlijn
Ja dan had je weinig kans als tegenstander zijnde.... die jongen kan zo goed voetballen.
0 0
didierajax020
Wie maakte de 3-0?

Edit: laat maar, I see :)
0 0
Keffie L
Frenkie > Schöne
3 -1
achterlijn
Nee Frenkie.>vd beek... een elftal heeft ook ervaring nodig, en die heeft Lasse, en laten we niet ouwehoeren want Lasse is echt wel beter dan vd Beek.
0 0
Keffie L
Ja dan Vd Beek op 6 en Frenkie naast Ziyech
0 0
Middenweg401
Klopt, al scheelt het maar een paar centimeters.
0 0
Mr.P.
3 - 0
0 0
talent020
Frenkie weer met een heerlijke bal
2 -1
Keffie L
Kluivert weer erg slordig
0 0
achterlijn
Die komt ook tekort voor Ajax 1
0 0
AjaxPassion
Gozert, waar ben je mee bezig? Je bent continue jochies van 20 jaar en jonger aan het afzeiken terwijl ze nog niet eens een eerlijke kans hebben gehad. Wat wil je ermee bereiken?
0 0
talent020
Kluivert moet vaker binnendoor gaan als rechtsbuiten, word nu wel erg voorspelbaar
0 0
vader123
Frenkie toont overtuigend het ongelijk van Keizer aan. Geen gelul meer over stapjes maken en luxeproblemen, geen armpje drukken over de rug van Frenkie, maar vertrouwen geven en in de basis. Van Fc Eindhoven als tegenstander wordt hij niet beter. overigens wel Kexit.
1 0
ditisdebeslissing
younes ben jij het ? ga slapen morgen met die mannschaft spelen.
1 0
talent020
ben juist een grote Kluivert fan... maar hij zou het meer moeten afwisselen, als rechtsbuiten met je linkerbeen binnendoor passeren zou meer variatie opleveren en maakt je onvoorspelbaarder, maar had Kluivert liever vanaf links gezien
0 0
AjaxPassion
Kluivert is een rechtspoot, zoals je zelf al aangeeft kun je dat van hem vragen op Links, maar op rechts is ie daarmee veel te simpel af te stoppen.
0 0
ditisdebeslissing
Ik snap je punt. Ben het er mee eens. die guus thill is echt van Bommel 2.0 trouwens
1 0
talent020
qua speler of als persoonlijkheid? als persoon vind ik hem juist heel spontaan overkomen in interviews, komt ook nogeens uit Diemen
1 0
FlyingDutchMan
Oohh nee, niet nog één!! Heb nog nachtmerries van de eerste..
0 0